Choose the experimental features you want to try

This document is an excerpt from the EUR-Lex website

Document 32010R1225

    Neuvoston asetus (EU) N:o 1225/2010, annettu 13 päivänä joulukuuta 2010 , EU:n aluksiin sovellettavien eräiden syvänmeren kalalajien kantojen kalastusmahdollisuuksien vahvistamisesta vuosiksi 2011 ja 2012

    EUVL L 336, 21.12.2010, p. 1–12 (BG, ES, CS, DA, DE, ET, EL, EN, FR, IT, LV, LT, HU, MT, NL, PL, PT, RO, SK, SL, FI, SV)

    Legal status of the document In force: This act has been changed. Current consolidated version: 22/12/2010

    ELI: http://data.europa.eu/eli/reg/2010/1225/oj

    21.12.2010   

    FI

    Euroopan unionin virallinen lehti

    L 336/1


    NEUVOSTON ASETUS (EU) N:o 1225/2010,

    annettu 13 päivänä joulukuuta 2010,

    EU:n aluksiin sovellettavien eräiden syvänmeren kalalajien kantojen kalastusmahdollisuuksien vahvistamisesta vuosiksi 2011 ja 2012

    EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO, joka

    ottaa huomioon Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen ja erityisesti sen 43 artiklan 3 kohdan,

    ottaa huomioon Euroopan komission ehdotuksen,

    sekä katsoo seuraavaa:

    (1)

    Perussopimuksen 43 artiklan 3 kohdan mukaisesti neuvosto hyväksyy komission ehdotuksesta kalastusmahdollisuuksien vahvistamiseen ja jakamiseen liittyvät toimenpiteet.

    (2)

    Elollisten vesiluonnonvarojen säilyttämisestä ja kestävästä hyödyntämisestä yhteisessä kalastuspolitiikassa 20 päivänä joulukuuta 2002 annetussa neuvoston asetuksessa (EY) N:o 2371/2002 (1) edellytetään sellaisten toimenpiteiden vahvistamista, jotka koskevat vesialueille pääsyä ja vesiluonnonvarojen käyttöoikeutta sekä kestävän kalastustoiminnan harjoittamista, ottaen huomioon käytettävissä olevat tieteelliset, tekniset ja taloudelliset lausunnot sekä erityisesti tieteellis-teknis-taloudellisen kalastuskomitean (STECF) laatimat kertomukset.

    (3)

    Neuvoston tehtävänä on hyväksyä kutakin kalastusta tai kalastusryhmää koskevien kalastusmahdollisuuksien vahvistamiseen ja jakamiseen liittyviä toimenpiteitä sekä tarvittaessa tiettyjä niihin toiminnallisesti liittyviä edellytyksiä. Kalastusmahdollisuudet olisi jaettava jäsenvaltioiden kesken siten, että varmistetaan kunkin jäsenvaltion kalastustoiminnan suhteellinen vakaus kunkin kannan tai kalastuksen osalta ja ottaen asianmukaisesti huomioon asetuksessa (EY) N:o 2371/2002 vahvistetut yhteisen kalastuspolitiikan tavoitteet.

    (4)

    Suurimmat sallitut saaliit (TACit) olisi vahvistettava saatavilla olevien tieteellisten lausuntojen perusteella siten, että otetaan huomioon biologiset ja sosioekonomiset näkökohdat sekä varmistetaan eri kalastussektorien välinen oikeudenmukainen kohtelu ja otetaan huomioon kannanotot, jotka on tuotu esiin sidosryhmien, erityisesti neuvoa-antavan kalatalous- ja vesiviljelykomitean ja asianomaisten alueellisten neuvoa-antavien toimikuntien kuulemisissa.

    (5)

    Kalastusmahdollisuuksien olisi oltava kansainvälisten sopimusten ja periaatteiden mukaisia. Tällaisia ovat muiden muassa Yhdistyneiden kansakuntien vuoden 1995 sopimus hajallaan olevien ja laajasti vaeltavien kalakantojen säilyttämisestä ja hoidosta (2) sekä YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestön vuonna 2008 laatimissa, valtamerillä harjoitettavan syvänmeren kalastuksen hallinnointia koskevissa kansainvälisissä suuntaviivoissa vahvistetut yksityiskohtaiset hoitoperiaatteet, joissa todetaan erityisesti, että sääntelystä päättävän olisi oltava erityisen varovainen silloin, kun saatu tieto on epävarmaa, epäluotettavaa tai puutteellista. Riittävien tieteellisten tietojen puutetta ei saisi käyttää syynä säilyttämis- ja hoitotoimenpiteiden siirtämiselle tai toteuttamatta jättämiselle.

    (6)

    Viimeisimmät tieteelliset lausunnot, jotka on saatu Kansainväliseltä merentutkimusneuvostolta (ICES) (3) ja tieteellis-teknis-taloudelliselta kalastuskomitealta (STCF) (4), osoittavat, että useimpien syvänmeren lajien kalastus ei ole kestävällä pohjalla ja että näiden kantojen kalastusmahdollisuuksia olisi kantojen kestävyyden turvaamiseksi vähennettävä, kunnes niiden kokojen todetaan kehittyvän myönteiseen suuntaan. ICESin lausunnossa todetaan myös, että keltaroussin kohdennettua kalastusta ei olisi lainkaan sallittava.

    (7)

    Syvänmeren haiden tärkeimpien kaupallisten lajien katsotaan romahtaneen, minkä vuoksi niiden kohdennettua kalastusta ei saisi harjoittaa. Sivusaaliiden purkamista ei olisi sallittava lainkaan ennen kuin väistämättömien sivusaaliiden määrä saadaan todettua valikoivuuteen liittyvien hankkeiden ja muiden teknisten toimenpiteiden avulla.

    (8)

    Syvänmeren kantojen kalastukseen sovellettavista kalastusmahdollisuuksien saamista koskevista erityisistä vaatimuksista ja niihin liittyvistä edellytyksistä 16 päivänä joulukuuta 2002 annetun neuvoston asetuksen (EY) N:o 2347/2002 (5) liitteessä I lueteltujen syvänmeren lajien kalastusmahdollisuuksista päätetään kahden vuoden välein. Poikkeuksen muodostavat kuitenkin kultakuorekannat ja tylppäpyrstömolvan pääasiallinen kalastus, joita koskevat kalastusmahdollisuudet riippuvat Norjan kanssa vuosittain käytävistä neuvotteluista. Näiden kantojen kalastusmahdollisuudet olisi siten vahvistettava toisessa asiaan liittyvässä kalastusmahdollisuuksien vahvistamisesta annettavassa vuosittaisessa asetuksessa.

    (9)

    TACien ja kiintiöiden vuosittaiseen hallinnoimiseen liittyvien lisäedellytysten käyttöönottamisesta 6 päivänä toukokuuta 1996 annetun neuvoston asetuksen (EY) N:o 847/96 (6) mukaisesti on määriteltävä kannat, joihin sovelletaan mainitussa asetuksessa tarkoitettuja eri toimenpiteitä.

    (10)

    Unionin kalastajien toimeentulon turvaamiseksi on tärkeää avata nämä kalastukset 1 päivänä tammikuuta 2011,

    ON HYVÄKSYNYT TÄMÄN ASETUKSEN:

    1 artikla

    Kohde

    Tässä asetuksessa vahvistetaan EU:n aluksille vuosiksi 2011 ja 2012 syvänmeren lajien kalakantojen vuosittaiset kalastusmahdollisuudet EU:n vesillä ja eräillä sellaisilla EU:n ulkopuolisilla vesillä, joilla saalisrajoitukset ovat tarpeen.

    2 artikla

    Määritelmät

    1.   Tässä asetuksessa tarkoitetaan

    a)

    ’EU:n aluksella’ jonkin jäsenvaltion lipun alla purjehtivaa ja unionissa rekisteröityä kalastusalusta;

    b)

    ’EU:n vesillä’ jäsenvaltioiden suvereniteettiin tai lainkäyttövaltaan kuuluvia vesialueita, lukuun ottamatta perussopimuksen liitteessä II mainittujen alueiden lähivesiä;

    c)

    ’suurimmalla sallitulla saaliilla’ (TAC) määrää, joka voidaan pyytää ja purkaa kustakin kannasta vuosittain;

    d)

    ’kiintiöllä’ unionille, jäsenvaltiolle tai kolmannelle maalle TACista myönnettyä osuutta;

    e)

    ’kansainvälisillä vesialueilla’ vesiä, jotka eivät kuulu minkään valtion suvereniteettiin tai lainkäyttövaltaan.

    2.   Tässä asetuksessa tarkoitetaan alueilla

    a)

    alueita, jotka on määritelty ICESin (Kansainvälisen merentutkimusneuvoston) alueita siten kuin ne määritellään Koillis-Atlantilla kalastavien jäsenvaltioiden nimellissaaliiden määriä koskevien tilastojen toimittamisesta 11 päivänä maaliskuuta 2009 annetussa Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksessa (EY) N:o 218/2009 (7);

    b)

    CECAFin (Itäinen Keski-Atlantti tai FAO:n pääasiallinen kalastusalue 34) alueita siten kuin ne määritellään muualla kuin Koillis-Atlantilla kalastavien jäsenvaltioiden nimellissaaliiden määriä koskevien tilastojen toimittamisesta 11 päivänä maaliskuuta 2009 annetussa Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksessa (EY) N:o 216/2009 (8).

    3 artikla

    TACit ja niiden jakaminen

    EU:n alusten EU:n vesillä ja eräillä EU:n ulkopuolisilla vesillä pyytämien syvänmeren lajien TACit, niiden jakaminen jäsenvaltioiden kesken sekä tarvittaessa niihin toiminnallisesti liittyvät edellytykset on säädetty liitteessä.

    4 artikla

    Jakamista koskevat erityiset säännökset

    Liitteessä vahvistettu kalastusmahdollisuuksien jakaminen jäsenvaltioiden kesken ei rajoita seuraavien järjestelyjen soveltamista:

    a)

    asetuksen (EY) N:o 2371/2002 20 artiklan 5 kohdan mukaisesti tehtävät vaihdot;

    b)

    yhteisön valvontajärjestelmästä, jonka tarkoituksena on varmistaa yhteisen kalastuspolitiikan sääntöjen noudattaminen 20 päivänä marraskuuta 2009 annetun neuvoston asetuksen (EY) N:o 1224/2009 (9) 37 artiklan tai yhteisön kalastusaluksille myönnettävistä luvista kalastustoiminnan harjoittamiseksi yhteisön vesien ulkopuolella ja kolmansien maiden alusten pääsystä yhteisön vesille 29 päivänä syyskuuta 2008 annetun neuvoston asetuksen (EY) N:o 1006/2008 (10) 10 artiklan 4 kohdan mukaisesti tehtävät vähennykset ja uudelleen jakamiset;

    c)

    asetuksen (EY) N:o 847/96 3 artiklan nojalla sallitut saaliiden lisäpurkamiset;

    d)

    asetuksen (EY) N:o 847/96 4 artiklan nojalla pidätettävät määrät;

    e)

    asetuksen (EY) N:o 1224/2009 105 ja 107 artiklan mukaisesti tehtävät vähennykset.

    5 artikla

    Suhde asetukseen (EY) N:o 847/96

    Asetusta (EY) N:o 847/96 sovellettaessa kaikkia tämän asetuksen liitteessä lueteltuja kiintiöitä pidetään analyyttisinä kiintiöinä.

    6 artikla

    Saaliiden ja sivusaaliiden aluksesta purkamista koskevat edellytykset

    Niistä kalakannoista, joiden kalastusmahdollisuudet on säädetty tässä asetuksessa, peräisin olevia kaloja saadaan pitää aluksella tai purkaa aluksesta ainoastaan, jos ne on pyydetty sellaisen jäsenvaltion aluksilla, joille on myönnetty kiintiö, jota ei ole käytetty loppuun.

    7 artikla

    Voimaantulo

    Tämä asetus tulee voimaan sitä päivää seuraavana päivänä, jona se julkaistaan Euroopan unionin virallisessa lehdessä.

    Sitä sovelletaan 1 päivästä tammikuuta 2011.

    Tämä asetus on kaikilta osiltaan velvoittava, ja sitä sovelletaan sellaisenaan kaikissa jäsenvaltioissa.

    Tehty Brysselissä 13 päivänä joulukuuta 2010.

    Neuvoston puolesta

    Puheenjohtaja

    K. PEETERS


    (1)  EYVL L 358, 31.12.2002, s. 59.

    (2)  Sopimus hajallaan olevien kalakantojen ja laajasti vaeltavien kalakantojen säilyttämistä ja hoitoa koskevien 10 päivänä joulukuuta 1982 tehdyn Yhdistyneiden Kansakuntien merioikeusyleissopimuksen määräysten täytäntöönpanosta (EYVL L 189, 3.7.1998, s. 16).

    (3)  ICESin neuvoa-antavan komitean raportti laajalle levinneistä ja vaeltavista kannoista, julkaisu 9, kesäkuu 2010.

    (4)  YKT:n tieteelliset ja tekniset raportit, vuoden 2011 tieteellistä lausuntoa koskeva tarkastelu, osa 2, heinäkuu 2010.

    (5)  EYVL L 351, 28.12.2002, s. 6.

    (6)  EYVL L 115, 9.5.1996, s. 3.

    (7)  EUVL L 87, 31.3.2009, s. 70.

    (8)  EUVL L 87, 31.3.2009, s. 1.

    (9)  EUVL L 343, 22.12.2009, s. 1.

    (10)  EUVL L 286, 29.10.2008, s. 33.


    LIITE

    Viittaukset kalastusalueisiin ovat viittauksia ICES-alueisiin, jollei ole toisin mainittu.

    1   OSA

    Lajien ja lajiryhmien määrittely

    1.

    Tämän liitteen osassa 2 olevassa luettelossa kalakannat mainitaan lajin tieteellisen nimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä. Syvänmerenhait on kuitenkin sijoitettu luettelon alkuun. Seuraavassa esitetään tämän asetuksen soveltamiseksi suomenkielisten nimien ja latinankielisten nimien vastaavuustaulukko

    Suomenkielinen nimi

    Tieteellinen nimi

    Mustahuotrakala

    Aphanopus carbo

    Limapäät

    Beryx spp.

    Lestikala

    Coryphaenoides rupestris

    Keltaroussi

    Hoplostethus atlanticus

    Tylppäpyrstömolva

    Molva dypterygia

    Pilkkupagelli

    Pagellus bogaraveo

    Luikeroturskat

    Phycis spp.

    2.

    Tässä asetuksessa ’syvänmerenhailla’ tarkoitetaan seuraavia lajeja:

    Suomenkielinen nimi

    Tieteellinen nimi

    Syvänmeren hait

    Apristuris spp.

    Kaulushai

    Chlamydoselachus anguineus

    Nystypistinhai

    Centrophorus granulosus

    Suomupistinhai

    Centrophorus squamosus

    Ruskosusihai

    Centroscymnus coelolepis

    Kuonosamettihai

    Centroscymnus crepidater

    Tummavalohai

    Centroscyllium fabricii

    Lattahai

    Deania calcea

    Leijahai

    Dalatias licha

    Isovalohai

    Etmopterus princeps

    Samettivalohai

    Etmopterus spinax

    Rengaskissahai

    Galeus melastomus

    Pohjankissahai

    Galeus murinus

    Kidushai

    Hexanchus griseus

    Purjehai

    Oxynotus paradoxus

    Veitsihammashai

    Scymnodon ringens

    Holkeri

    Somniosus microcephalus

    2   OSA

    EU:n aluksiin sovellettavat vuosittaiset kalastusmahdollisuudet alueilla, joilla on laji- ja aluekohtaisia TACeja (tonneina elopainoa)

    Laji

    :

    Syvänmeren hait

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueilla V, VI, VII, VIII ja IX, (DWS/56789-)

    Vuosi

    2011 (1)

    2012

     

    Saksa

    0

    0

     

    Viro

    0

    0

     

    Irlanti

    0

    0

     

    Espanja

    0

    0

     

    Ranska

    0

    0

     

    Liettua

    0

    0

     

    Puola

    0

    0

     

    Portugali

    0

    0

     

    Yhdistynyt kuningaskunta

    0

    0

     

    EU

    0

    0

     

    TAC

    0

    0

     


    Laji

    :

    Syvänmeren hait

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueella X (DWS/10-)

    Vuosi

    2011 (2)

    2012

     

    Portugali

    0

    0

     

    EU

    0

    0

     

    TAC

    0

    0

     


    Laji

    :

    Syvänmeren hait sekä Deania histricosa ja Deania profundorum

    Alue

    :

    Kansainväliset vedet alueella XII (DWS/12-)

    Vuosi

    2011 (3)

    2012

     

    Irlanti

    0

    0

     

    Espanja

    0

    0

     

    Ranska

    0

    0

     

    Yhdistynyt kuningaskunta

    0

    0

     

    EU

    0

    0

     

    TAC

    0

    0

     


    Laji

    :

    Mustahuotrakala

    Aphanopus carbo

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueilla I, II, III ja IV (BSF/1234-)

    Vuosi

    2011

    2012

     

    Saksa

    4

    3

     

    Ranska

    4

    3

     

    Yhdistynyt kuningaskunta

    4

    3

     

    EU

    12

    9

     

    TAC

    12

    9

     


    Laji

    :

    Mustahuotrakala

    Aphanopus carbo

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueilla V, VI, VII ja XII (BSF/56712-)

    Vuosi

    2011

    2012

     

    Saksa

    27

    25

     

    Viro

    13

    12

     

    Irlanti

    67

    62

     

    Espanja

    134

    124

     

    Ranska

    1 884

    1 743

     

    Latvia

    88

    81

     

    Liettua

    1

    1

     

    Puola

    1

    1

     

    Yhdistynyt kuningaskunta

    134

    124

     

    Muut (4)

    7

    6

     

    EU

    2 356

    2 179

     

    TAC

    2 356

    2 179

     


    Laji

    :

    Mustahuotrakala

    Aphanopus carbo

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueilla VIII, IX ja X (BSF/8910-)

    Vuosi

    2011

    2012

     

    Espanja

    11

    11

     

    Ranska

    26

    26

     

    Portugali

    3 311

    3 311

     

    EU

    3 348

    3 348

     

    TAC

    3 348

    3 348

     


    Laji

    :

    Mustahuotrakala

    Aphanopus carbo

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet CECAF-alueella 34.1.2 (BSF/C3412-)

    Vuosi

    2011

    2012

     

    Portugali

    4 071

    3 867

     

    EU

    4 071

    3 867

     

    TAC

    4 071

    3 867

     


    Laji

    :

    Limapäät

    Beryx spp.

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueilla III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XII ja XIV (ALF/3X14-)

    Vuosi

    2011

    2012

     

    Irlanti

    10

    10

     

    Espanja

    74

    74

     

    Ranska

    20

    20

     

    Portugali

    214

    214

     

    Yhdistynyt kuningaskunta

    10

    10

     

    EU

    328

    328

     

    TAC

    328

    328

     


    Laji

    :

    Lestikala

    Coryphaenoides rupestris

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueilla I, II ja IV (RNG/124-)

    Vuosi

    2011

    2012

     

    Tanska

    2

    1

     

    Saksa

    2

    1

     

    Ranska

    9

    10

     

    Yhdistynyt kuningaskunta

    2

    1

     

    EU

    15

    13

     

    TAC

    15

    13

     


    Laji

    :

    Lestikala

    Coryphaenoides rupestris

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueella III (RNG/03-) (5)

    Vuosi

    2011

    2012

     

    Tanska

    804

    804

     

    Saksa

    5

    5

     

    Ruotsi

    41

    41

     

    EU

    850

    850

     

    TAC

    850

    850

     


    Laji

    :

    Lestikala

    Coryphaenoides rupestris

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueilla Vb, VI ja VII (RNG/5B67)

    Vuosi

    2011 (6)

    2012 (6)

     

    Saksa

    5

    5

     

    Viro

    43

    38

     

    Irlanti

    190

    165

     

    Espanja

    48

    41

     

    Ranska

    2 409

    2 096

     

    Liettua

    55

    48

     

    Puola

    28

    25

     

    Yhdistynyt kuningaskunta

    141

    123

     

    Muut (7)

    5

    5

     

    EU

    2 924

    2 546

     

    TAC

    2 924

    2 546

     


    Laji

    :

    Lestikala

    Coryphaenoides rupestris

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueilla VIII, IX, X, XII, ja XIV (RNG/8X14-)

    Vuosi

    2011 (8)

    2012 (8)

     

    Saksa

    30

    26

     

    Irlanti

    6

    6

     

    Espanja

    3 286

    2 857

     

    Ranska

    151

    132

     

    Latvia

    53

    46

     

    Liettua

    6

    6

     

    Puola

    1 028

    894

     

    Yhdistynyt kuningaskunta

    13

    12

     

    EU

    4 573

    3 979

     

    TAC

    4 573

    3 979

     


    Laji

    :

    Keltaroussi

    Hoplostethus atlanticus

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueella VI (ORY/06-)

    Vuosi

    2011

    2012

     

    Irlanti

    0

    0

     

    Espanja

    0

    0

     

    Ranska

    0

    0

     

    Yhdistynyt kuningaskunta

    0

    0

     

    EU

    0

    0

     

    TAC

    0

    0

     


    Laji

    :

    Keltaroussi

    Hoplostethus atlanticus

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueella VII (ORY/07-)

    Vuosi

    2011

    2012

     

    Irlanti

    0

    0

     

    Espanja

    0

    0

     

    Ranska

    0

    0

     

    Yhdistynyt kuningaskunta

    0

    0

     

    Muut

    0

    0

     

    EU

    0

    0

     

    TAC

    0

    0

     


    Laji

    :

    Keltaroussi

    Hoplostethus atlanticus

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueilla I, II, III, IV, V, VIII, IX, X, XII ja XIV (ORY/1CX14C)

    Vuosi

    2011

    2012

     

    Irlanti

    0

    0

     

    Espanja

    0

    0

     

    Ranska

    0

    0

     

    Portugali

    0

    0

     

    Yhdistynyt kuningaskunta

    0

    0

     

    EU

    0

    0

     

    TAC

    0

    0

     


    Laji

    :

    Tylppäpyrstömolva

    Molva dypterygia

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueilla II ja IV (BLI/24-)

    Vuosi

    2011

    2012

     

    Tanska

    4

    4

     

    Saksa

    4

    4

     

    Irlanti

    4

    4

     

    Ranska

    25

    25

     

    Yhdistynyt kuningaskunta

    15

    15

     

    Muut (9)

    4

    4

     

    EU

    56

    56

     

    TAC

    56

    56

     


    Laji

    :

    Tylppäpyrstömolva

    Molva dypterygia

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueella III (BLI/03-)

    Vuosi

    2011

    2012

     

    Tanska

    4

    3

     

    Saksa

    2

    2

     

    Ruotsi

    4

    3

     

    EU

    10

    8

     

    TAC

    10

    8

     


    Laji

    :

    Pilkkupagelli

    Pagellus bogaraveo

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueilla VI, VII ja VIII (SBR/678-)

    Vuosi

    2011 (10)

    2012 (10)

     

    Irlanti

    6

    6

     

    Espanja

    172

    172

     

    Ranska

    9

    9

     

    Yhdistynyt kuningaskunta

    22

    22

     

    Muut (11)

    6

    6

     

    EU

    215

    215

     

    TAC

    215

    215

     


    Laji

    :

    Pilkkupagelli

    Pagellus bogaraveo

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueella IX (SBR/09-)

    Vuosi

    2011 (12)  (13)

    2012 (12)  (13)

     

    Espanja

    614

    614

     

    Portugali

    166

    166

     

    EU

    780

    780

     

    TAC

    780

    780

     


    Laji

    :

    Pilkkupagelli

    Pagellus bogaraveo

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueella X (SBR/10-)

    Vuosi

    2011

    2012

     

    Espanja

    10

    10

     

    Portugali

    1 116

    1 116

     

    Yhdistynyt kuningaskunta

    10

    10

     

    EU

    1 136

    1 136

     

    TAC

    1 136

    1 136

     


    Laji

    :

    Luikeroturskat

    Phycis spp.

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueilla I, II, III ja IV (GFB/1234-)

    Vuosi

    2011

    2012

     

    Saksa

    9

    9

     

    Ranska

    9

    9

     

    Yhdistynyt kuningaskunta

    13

    13

     

    EU

    31

    31

     

    TAC

    31

    31

     


    Laji

    :

    Luikeroturskat

    Phycis spp.

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueilla V, VI ja VII (GFB/567-)

    Vuosi

    2011 (14)

    2012 (14)

     

    Saksa

    10

    10

     

    Irlanti

    260

    260

     

    Espanja

    588

    588

     

    Ranska

    356

    356

     

    Yhdistynyt kuningaskunta

    814

    814

     

    EU

    2 028

    2 028

     

    TAC

    2 028

    2 028

     


    Laji

    :

    Luikeroturskat

    Phycis spp.

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueilla VIII ja IX (GFB/89-)

    Vuosi

    2011 (15)

    2012 (15)

     

    Espanja

    242

    242

     

    Ranska

    15

    15

     

    Portugali

    10

    10

     

    EU

    267

    267

     

    TAC

    267

    267

     


    Laji

    :

    Luikeroturskat

    Phycis spp.

    Alue

    :

    EU:n ja kansainväliset vedet alueilla X ja XII (GFB/1012-)

    Vuosi

    2011

    2012

     

    Ranska

    9

    9

     

    Portugali

    36

    36

     

    Yhdistynyt kuningaskunta

    9

    9

     

    EU

    54

    54

     

    TAC

    54

    54

     


    (1)  Sivusaaliit sallitaan 3 prosenttiin asti vuoden 2009 kiintiöistä

    Viite: vuoden 2009 kiintiöt:

    Saksa

    20

    Viro

    1

    Irlanti

    55

    Espanja

    93

    Ranska

    339

    Liettua

    1

    Puola

    1

    Portugali

    127

    Yhdistynyt kuningaskunta

    187

    (2)  Sivusaaliit sallitaan 3 prosenttiin asti vuoden 2009 kiintiöistä

    Viite: vuoden 2009

    Portugali

    10

    (3)  Sivusaaliit sallitaan 3 prosenttiin asti vuoden 2009 kiintiöistä

    Viite: vuoden 2009 kiintiöt:

    Irlanti

    1

    Espanja

    17

    Ranska

    6

    Yhdistynyt kuningaskunta

    1

    (4)  Ainoastaan sivusaaliita. Kohdennettu kalastus ei ole sallittua tässä kiintiössä.

    (5)  Lestikalan kohdennettua kalastusta ei saa harjoittaa ICES-alueella IIIa ennen kuin EU:n ja Norjan neuvottelut on saatu päätökseen.

    (6)  Enintään 8 % kustakin kiintiöstä voidaan kalastaa EU:n ja kansainvälisillä vesillä alueilla VIII, IX, X, XII ja XIV.

    (7)  Ainoastaan sivusaaliita. Kohdennettu kalastus ei ole sallittua tässä kiintiössä.

    (8)  Enintään 8 % kustakin kiintiöstä voidaan kalastaa EU:n ja kansainvälisillä vesillä alueilla Vb, VI ja VII.

    (9)  Ainoastaan sivusaaliita. Kohdennettu kalastus ei ole sallittua tässä kiintiössä.

    (10)  Purettaessa noudatettava 35 cm:n vähimmäiskokoa (kokonaispituus). 15 % puretusta saaliista voi kuitenkin olla vähimmäiskooltaan (kokonaispituudeltaan) vähintään 30 cm.

    (11)  Ainoastaan sivusaaliita. Kohdennettu kalastus ei ole sallittua tässä kiintiössä.

    (12)  Purettaessa noudatettava 35 cm:n vähimmäiskokoa (kokonaispituus). 15 % puretusta saaliista voi kuitenkin olla vähimmäiskooltaan (kokonaispituudeltaan) vähintään 30 cm.

    (13)  Enintään 8 %kustakin kiintiöstä voidaan kalastaa EU:n ja kansainvälisillä vesillä alueilla VI, VII ja VIII.

    (14)  Enintään 8 % kustakin kiintiöstä voidaan kalastaa EU:n ja kansainvälisillä vesillä alueilla VIII ja IX.

    (15)  Enintään 8 % kustakin kiintiöstä voidaan kalastaa EU:n ja kansainvälisillä vesillä alueilla V, VI ja VII.


    Top