EUR-Lex Access to European Union law

Back to EUR-Lex homepage

This document is an excerpt from the EUR-Lex website

Document C2007/082/101

Sag T-43/07 P: Appel iværksat den 14. februar 2007 af Neophytos Neophytou til prøvelse af dom afsagt den 13. december 2006 af Retten for EU-personalesager i sag F-22/05, Neophytou mod Kommissionen

EUT C 82 af 14.4.2007, p. 48–49 (BG, ES, CS, DA, DE, ET, EL, EN, FR, IT, LV, LT, HU, NL, PL, PT, RO, SK, SL, FI, SV)

14.4.2007   

DA

Den Europæiske Unions Tidende

C 82/48


Appel iværksat den 14. februar 2007 af Neophytos Neophytou til prøvelse af dom afsagt den 13. december 2006 af Retten for EU-personalesager i sag F-22/05, Neophytou mod Kommissionen

(Sag T-43/07 P)

(2007/C 82/101)

Processprog: engelsk

Parter

Appellant: Neophytos Neophytou (Itzig, Luxembourg) (ved lawyer S.A. Pappas)

Den anden part i appelsagen: Kommissionen for De Europæiske Fællesskaber

Appellantens påstande

Den appellerede dom ophæves og følgelig annulleres den anfægtede afgørelse fra ansættelsesmyndigheden.

Kommissionen tilpligtes at betale sagens omkostninger.

Anbringender og væsentligste argumenter

Appellanten forsøger med appellen at opnå en ophævelse af EU-Personalerettens dom i sag F-22/05, hvori det blev fastslået, dels at appellantens indsigelser under retsmødet skulle afvises, dels at princippet om forbud mod forskelsbehandling ikke var blevet tilsidesat.

Appellanten har til støtte for det første anbringende anført, at hans argument vedrørende udvælgelseskomitéens sammensætning burde have været godtaget, eftersom det var baseret på nye omstændigheder, som ifølge appellanten først fremkom under det mundtlige retsmøde. Appellanten har endvidere anført, at et organs ulovlige sammensætning er et spørgsmål om kompetence og derfor skulle have været undersøgt ex officio. Appellanten har følgelig anført, at han burde skulle have været afskåret fra at rejse dette nye spørgsmål.

Appellanten har ligeledes anført, at denne indsigelse har direkte sammenhæng med hans andet anbringende, hvorved han gør gældende, at der er sket tilsidesættelse af princippet om forbud mod forskelsbehandling som følge af udvælgelseskomitéens ulovlige sammensætning. På grundlag heraf har appellanten anført, at EU-Personaleretten ikke anvendte ovennævnte princip korrekt, eller i det mindste ikke fremkom med en tilstrækkelig begrundelse for den pågældende udvælgelsesprøves særlige karakteristika, idet Retten misforstod hans anbringender og ikke tog stilling til flere af disse.


Top