EUR-Lex Access to European Union law

Back to EUR-Lex homepage

This document is an excerpt from the EUR-Lex website

Document 02017R1185-20210101

Consolidated text: Kommissionens gennemførelsesforordning (EU) 2017/1185 af 20. april 2017 om regler for anvendelsen af Europa-Parlamentet og Rådets forordning (EU) nr. 1307/2013 og (EU) nr. 1308/2013 for så vidt angår indberetning til Kommissionen af oplysninger og dokumenter og ændring og ophævelse af flere af Kommissionens forordninger (EØS-relevant tekst)EØS-relevant tekst.

ELI: http://data.europa.eu/eli/reg_impl/2017/1185/2021-01-01

02017R1185 — DA — 01.01.2021 — 001.002


Denne tekst tjener udelukkende som dokumentationsværktøj og har ingen retsvirkning. EU's institutioner påtager sig intet ansvar for dens indhold. De autentiske udgaver af de relevante retsakter, inklusive deres betragtninger, er offentliggjort i den Europæiske Unions Tidende og kan findes i EUR-Lex. Disse officielle tekster er tilgængelige direkte via linkene i dette dokument

►B

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) 2017/1185

af 20. april 2017

om regler for anvendelsen af Europa-Parlamentet og Rådets forordning (EU) nr. 1307/2013 og (EU) nr. 1308/2013 for så vidt angår indberetning til Kommissionen af oplysninger og dokumenter og ændring og ophævelse af flere af Kommissionens forordninger

(EØS-relevant tekst)

(EUT L 171 af 4.7.2017, s. 113)

Ændret ved:

 

 

Tidende

  nr.

side

dato

►M1

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) 2019/1746 af 1. oktober 2019

  L 268

6

22.10.2019


Berigtiget ved:

►C1

Berigtigelse, EUT L 155, 18.5.2020, s.  51 (2019/1746)




▼B

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) 2017/1185

af 20. april 2017

om regler for anvendelsen af Europa-Parlamentet og Rådets forordning (EU) nr. 1307/2013 og (EU) nr. 1308/2013 for så vidt angår indberetning til Kommissionen af oplysninger og dokumenter og ændring og ophævelse af flere af Kommissionens forordninger

(EØS-relevant tekst)



KAPITEL I

PRINCIPPER FOR OG KRAV TIL INFORMATIONSSYSTEMET

Artikel 1

Kommissionens informationssystem og indberetningsmetode

1.  
Indberetning af oplysninger og dokumenter, jf. indberetningspligten i forordning (EU) nr. 1307/2013 og (EU) nr. 1308/2013 og i de retsakter, der er vedtaget på grundlag af disse forordninger, skal ske via et IT-system, som Kommissionen stiller til rådighed for medlemsstaterne.

Oplysningerne og dokumenterne oprettes og fremsendes i henhold til:

a) 

de procedurer, der er etableret ved informationssystemet

b) 

de af det enhedsforbindelsesorgan meddelte adgangsrettigheder, jf. delegeret forordning (EU) 2017/1183, samt

c) 

de formularer, der er tilgængelige for brugerne i informationssystemet.

▼M1

I tilfælde af indberetninger i henhold til forordning (EU) nr. 1308/2013 og de retsakter, der er vedtaget på grundlag af nævnte forordning, stilles det IT-system, der henvises til i første afsnit, også til rådighed, hvis det er relevant, for erhvervsdrivende og tredjelande.

▼B

2.  

Uanset første afsnit i stk. 1 kan medlemsstaterne stille de påkrævede oplysninger til rådighed for Kommissionen pr. brev, fax, e-mail eller ved personlig aflevering:

a) 

hvis Kommissionen ikke har stillet informationsteknologi til rådighed for en bestemt indberetningspligt

b) 

i tilfælde af force majeure eller usædvanlige omstændigheder, som gør det umuligt for medlemsstaten at anvende informationssystemet omhandlet i stk. 1.

Artikel 2

Integritet og læsbarhed over tid

Informationssystemet, som Kommissionen stiller til rådighed, skal udformes med henblik på at beskytte de fremsendte og opbevarede dokumenters integritet. Systemet skal navnlig:

a) 

muliggøre entydig identifikation af hver enkelt bruger og omfatte effektive foranstaltninger til kontrol af adgangsrettigheder til beskyttelse mod ulovlig, ondsindet og uautoriseret adgang, fjernelse, ændring og flytning af oplysninger, filer og metadata

b) 

udstyres med fysiske beskyttelsessystemer mod indtrængen og miljøhændelser samt beskyttelsessoftware mod mulige IT-angreb

c) 

forhindre uautoriserede ændringer og omfatte integritetssikrende mekanismer til kontrol af, om et dokument er blevet ændret i tidens løb

d) 

opbevare et revisionsspor for hvert væsentligt led i proceduren

e) 

beskytte de lagrede data i et miljø, som er sikkert i både fysisk og softwaremæssig henseende, jf. litra b)

f) 

omfatte pålidelige formatkonverterings- og migrationsprocedurer til sikring af, at dokumenterne er læsbare og tilgængelige i hele den påbudte opbevaringsperiode

g) 

indeholde tilstrækkeligt detaljeret og opdateret funktionel og teknisk dokumentation vedrørende systemets drift og karakteristika; denne dokumentation skal når som helst være tilgængelig for de organisatoriske enheder, der har ansvaret for de funktionelle og/eller tekniske specifikationer.

Artikel 3

Dokumenternes ægthed

Ægtheden af et dokument, der fremsendes via eller opbevares i et informationssystem i overensstemmelse med denne forordning, anerkendes, hvis den person, som har sendt dokumentet, er behørigt identificeret, og hvis dokumentet er oprettet og sendt i overensstemmelse med denne forordning.

Artikel 4

Beskyttelse af personoplysninger

1.  
Bestemmelserne i denne forordning finder anvendelse med forbehold af direktiv 95/46/EF, forordning (EF) nr. 45/2001, forordning (EF) nr. 1049/2001 og direktiv 2002/58/EF samt bestemmelser vedtaget i medfør heraf.
2.  
Medlemsstaterne træffer de nødvendige foranstaltninger til at beskytte fortroligheden af de oplysninger, som de erhvervsdrivende fremsender.
3.  
Hvis de oplysninger, der indberettes til Kommissionen, stammer fra færre end 3 erhvervsdrivende, eller hvis oplysningerne fra en enkelt erhvervsdrivende tegner sig for mere end 70 % af de indberettede oplysninger, gør medlemsstaten Kommissionen opmærksom herpå, når den indberetter oplysningerne.
4.  
Kommissionen må ikke offentliggøre oplysninger, der kan føre til identifikation af en enkelt erhvervsdrivende. Hvis der opstår en sådan risiko, offentliggør Kommissionen kun disse oplysninger i sammenfattet form.

▼M1

Artikel 5

Manglende indberetning

Medmindre andet er fastsat i de retsakter, der er omhandlet i artikel 1, anses medlemsstater, og, hvis det er relevant, tredjelande eller erhvervsdrivende, der ikke har indberettet de påkrævede oplysninger eller dokumenter til Kommissionen inden for fristen (»ingen indberetning«), for at have indberettet følgende:

a) 

i tilfælde af kvantitative oplysninger: en nulværdi

b) 

i tilfælde af kvalitative oplysninger: »intet at indberette«.

▼B



KAPITEL II

▼M1

INDBERETNING OG KOORDINERING AF PRISER, PRODUKTION, MARKEDSOPLYSNINGER OG OPLYSNINGER I HENHOLD TIL INTERNATIONALE AFTALER

▼B



AFDELING 1

Indberetning om priser, produktion og markedsoplysninger

Artikel 6

Indberetning om priser, produktion og markedssituationen

Indberetning af de oplysninger om priser, der kræves i henhold til indberetningspligten i artikel 2 i delegeret forordning (EU) 2017/1183, foretages i overensstemmelse med bilag I og II.

Meddelelse af de produktions- og markedsoplysninger, der kræves i henhold til meddelelsesforpligtelsen i artikel 2 i delegeret forordning (EU) 2017/1183, foretages i overensstemmelse med bilag III.

Artikel 7

Oplysningernes integritet

1.  
Medlemsstaterne træffer de fornødne foranstaltninger til at sikre, at de indberettede prisoplysninger er relevante for markedet, pålidelige og fuldstændige. Medlemsstaterne sikrer, at kvantitative data udgør en sammenhængende statistisk serie. I tilfælde af at en medlemsstat har grund til at mene, at de indberettede oplysninger ikke er relevante, pålidelige og fuldstændige, gør medlemsstaten Kommissionen opmærksom herpå, når den indberetter oplysningerne.

▼M1

2.  
Medlemsstaterne og, hvis det er relevant, tredjelande og erhvervsdrivende meddeler Kommissionen eventuelle nye oplysninger, som i væsentlig grad kan ændre de allerede indberettede oplysninger.

▼B

3.  
Medlemsstaterne træffer de fornødne foranstaltninger til at sikre, at de pågældende erhvervsdrivende sender dem de påkrævede oplysninger inden for passende tidsfrister. Erhvervsdrivende meddeler medlemsstaterne de oplysninger, der er nødvendige for at opfylde oplysningskravene i nærværende forordning.

▼M1

Artikel 8

Yderligere oplysninger

Medlemsstaterne og, hvis det er relevant, tredjelande og erhvervsdrivende kan indberette yderligere oplysninger til Kommissionen ud over dem, der kræves i henhold til bilag I, II og III via det i artikel 1 omhandlede informationssystem, hvis de berørte medlemsstater og, hvis det er relevant, tredjelande og erhvervsdrivende betragter sådanne oplysninger som relevante. Indberetningerne skal ske ved hjælp af en formular, som Kommissionen stiller til rådighed i informationssystemet.

▼B

Artikel 9

▼M1

Fastsættelse af pris og mængde

1.  
For hver pris- og mængdeindberetning, der kræves i henhold til denne afdeling, oplyser medlemsstaterne de kilder og metoder, der er anvendt til at bestemme priserne. Indberetningerne skal indeholde oplysninger om de repræsentative markeder, som medlemsstaterne har bestemt, og de tilhørende vægtningskoefficienter.

▼M1

1a.  
For hver pris- og mængdeindberetning, der kræves i henhold til denne afdeling, kan medlemsstaterne uddelegere den direkte fremsendelse af priser og mængder til Kommissionens informationssystem som omhandlet i artikel 1 til de erhvervsdrivende. Medlemsstaterne underretter Kommissionen om identiteten af de erhvervsdrivende, der er omfattet af en sådan delegation.

▼B

2.  
Medlemsstaterne oplyser Kommissionen om enhver ændring i de meddelte oplysninger i overensstemmelse med stk. 1.
3.  
Medlemsstaterne sikrer, at Kommissionen har ret til at offentliggøre de data, som de indberetter til Kommissionen, med forbehold af artikel 4.

▼M1

Artikel 10

Indberetning af priser i officiel valuta

Medmindre andet er fastsat i bilag I, II og III, indberetter medlemsstaterne og, hvis det er relevant, de erhvervsdrivende prisoplysninger i deres officielle valuta, eksklusive moms.

Artikel 11

Ugentlig prisindberetning

Medmindre andet er fastsat i bilag I, meddeler medlemsstaterne og, hvis det er relevant, de erhvervsdrivende Kommissionen de ugentlige prisoplysninger, der er omhandlet i samme bilag, senest kl. 12.00 (belgisk tid) hver onsdag for den foregående uge.

Artikel 12

Ikkeugentlig indberetning af pris-, produktions- og markedsoplysninger

Medlemsstaterne og, hvis det er relevant, de erhvervsdrivende, indberetter følgende til Kommissionen inden for de fastsatte frister:

a) 

ikkeugentlige prisoplysninger som omhandlet i bilag II

b) 

produktions- og markedsoplysninger som omhandlet i bilag III.

▼B



AFDELING 2

Indberetninger i henhold til internationale aftaler

Artikel 13

Oplysninger om indenlandsk støtte i henhold til WTO-aftalen

1.  
Medlemsstaterne indberetter hvert år senest den 31. oktober Kommissionen oplysninger om nationale budgetudgifter, herunder udeblevne indtægter, om indenlandske støtteforanstaltninger til fordel for landbrugsproducenter, for så vidt angår det foregående EU-regnskabsår. Indberetningen omfatter oplysninger om foranstaltninger, der medfinansieres af EU-budgettet, og skal dække både den nationale og Unionens del af finansieringen. Indberetninger omfatter ikke foranstaltninger, der udelukkende finansieres over EU-budget.
2.  
De oplysninger, der kræves i henhold til stk. 1, er fastsat i WTO-dokumentet G/AG/2 om indenlandsk støtte og skal indberettes i det format, der er fastsat i dette dokument.

Artikel 14

Oplysninger om eksportkonkurrence i henhold til WTO-aftalen

1.  

Medlemsstaterne indberetter senest den 28. februar hvert år Kommissionen oplysninger for det foregående kalenderår om følgende eksportkonkurrenceforanstaltninger

a) 

finansiel eksportstøtte (eksportkredit, eksportkreditgarantier eller forsikringsprogrammer)

b) 

international fødevarebistand

c) 

landbrugsprodukteksporterende statsforetagender.

2.  
Oplysningerne i stk. 1 er fastsat i bilaget til WTO's ministerafgørelse af 19. december 2015 om eksportkonkurrence og skal indberettes i det format, der er fastsat i nævnte bilag.



KAPITEL III

AFSLUTTENDE BESTEMMELSER

Artikel 15

Ændring af adskillige forordninger og overgangsbestemmelser

1.  
Artikel 1 i forordning (EF) nr. 315/2002 udgår.
2.  
Artikel 12, 13, 14, 14a, 15a, 20, 21 og 22 i forordning (EF) nr. 952/2006 udgår pr. 1. oktober 2017. Disse bestemmelser finder fortsat anvendelse i forbindelse med resterende indberetninger under sukkerkvoteordningen.
3.  
Artikel 31 i forordning (EF) nr. 589/2008 udgår.
4.  
Punkt A i bilag III til forordning (EF) nr. 826/2008 udgår.
5.  
Artikel 16, stk. 8, artikel 17, artikel 25, stk. 3, artikel 27, stk. 1 og 2, artikel 34, stk. 2 og artikel 36 i forordning (EF) nr. 1249/2008 udgår.
6.  
Artikel 19 i forordning (EF) nr. 436/2009 udgår, med undtagelse af stk. 1, litra b), nr. iii, og stk. 2, som fortsat finder anvendelse indtil 31. juli 2017.
7.  
Artikel 56, stk. 3 og 4 i forordning (EU) nr. 1272/2009 udgår.
8.  
Artikel 1a, 2 og 3 i forordning (EU) nr. 479/2010 udgår.
9.  
Artikel 98 i gennemførelsesforordning (EU) nr. 543/2011 udgår.
10.  
Artikel 11 i gennemførelsesforordning (EU) nr. 1333/2011 udgår.
11.  
Artikel 4, stk. 2 og 3, og artikel 7 i gennemførelsesforordning (EU) nr. 807/2013 udgår.

Artikel 16

Ophævelse

Følgende forordninger ophæves:

— 
Forordning (EF) nr. 546/2003
— 
Forordning (EF) nr. 1709/2003
— 
Forordning (EF) nr. 2336/2003
— 
Forordning (EF) nr. 2095/2005
— 
Forordning (EF) nr. 1557/2006
— 
Gennemførelsesforordning (EU) nr. 1288/2011.

Artikel 17

Ikrafttræden

Denne forordning træder i kraft på syvendedagen efter offentliggørelsen i Den Europæiske Unions Tidende.

Punkt 1 i bilag II og punkt 2 i bilag III anvendes fra 1. oktober 2017.

Denne forordning er bindende i alle enkeltheder og gælder umiddelbart i hver medlemsstat.

▼M1




BILAG I

Krav vedrørende ugentlige prisindberetninger som omhandlet i artikel 11

Medmindre andet er angivet, er de berørte medlemsstater de medlemsstater, der producerer mere end 2 % af den samlede tilsvarende EU-produktion eller står for mere end 2 % af den samlede EU-anvendelse.

1.    Korn

Indberetningens indhold: Der indberettes repræsentative markedspriser for hver af de kornarter og kornkvaliteter, der betragtes som relevante for EU-markedet, udtrykt pr. ton af produktet.

Berørte medlemsstater: alle medlemsstater.

Andet: Priserne beregnes, hvis det er relevant, navnlig på grundlag af kvalitetsegenskaberne, de enkelte produkters noteringssted og afsætningsleddet.

2.    Ris

Indberetningens indhold: Repræsentative markedspriser for hver af de rissorter, der betragtes som relevante for EU-markedet, udtrykt pr. ton af produktet.

Berørte medlemsstater: risproducerende medlemsstater og medlemsstater med møllerier.

Andet: Priserne beregnes, hvis det er relevant, på grundlag af forarbejdningsstadiet, de enkelte produkters noteringssted og afsætningsleddet.

3.    Olieholdige frø

Indberetningens indhold: Der indberettes repræsentative priser for rapsfrø, solsikkefrø, sojabønner, rapsskrå, solsikkeskrå, sojaskrå, rå rapsolie, rå solsikkeolie og rå sojabønneolie.

Berørte medlemsstater: medlemsstater med et areal beplantet med den respektive afgrøde på mindst 10 000  ha om året. Hvad angår prisindberetninger om mel og olie, medlemsstater der forarbejder mere end 200 000 ton af den respektive oliefrøafgrøde.

4.    Olivenolie

Indberetningens indhold: De gennemsnitspriser, der er noteret på de vigtigste repræsentative markeder og de vægtede nationale gennemsnitspriser for de kategorier af olivenolie, der er anført i del VIII i bilag VII til forordning (EU) nr. 1308/2013, udtrykt pr. 100 kg af produktet.

Berørte medlemsstater: Medlemsstater, der producerer over 20 000 ton olivenolie i årsperioden 1. oktober-30. september.

Andet: Priserne vedrører uemballeret olivenolie, ab mølle for jomfruolie og ab fabrik for andre kategorier. De repræsentative markeder skal dække mindst 70 % af den nationale produktion af det pågældende produkt.

Købspriser

Indberetningens indhold: Den repræsentative købspris udtrykt pr. 100 kg af produktet, som detailhandlere betaler for de kategorier af jomfruolie og ekstra jomfruolie, der er anført i del VIII i bilag VII til forordning (EU) nr. 1308/2013.

Andet: De repræsentative priser skal svare til konditioneret jomfruolie og ekstra jomfruolie i beholdere, der er klar til at blive budt til salg til den endelige forbruger, og skal dække mindst en tredjedel af det nationale køb af det pågældende produkt.

5.    Frugt, grøntsager og bananer

a)    Priser for produkter bestemt til markedet for friske produkter

Indberetningens indhold: Der indberettes repræsentative priser for de typer og sorter af tomater, æbler, appelsiner, ferskner og nektariner, der er anført i bilag VI til Kommissionens delegerede forordning (EU) 2017/891 ( 1 ), udtrykt pr. 100 kg af produktet (nettovægt).

Berørte medlemsstater: De medlemsstater, der er opført i bilag VI til delegeret forordning (EU) 2017/891.

Andet: Priserne gælder for produkter ab emballeringsvirksomhed, sorteret, emballeret og eventuelt på paller.

b)    Priser for bananer

Indberetningens indhold: Engrospriser på gule bananer henhørende under KN-kode 0803 90 10 , udtrykt pr. 100 kg af produktet.

Berørte medlemsstater: Alle medlemsstater, der markedsfører mere end 50 000 ton gule bananer pr. kalenderår.

Andet: Priserne indberettes for hver gruppe oprindelseslande.

c)    Priser ab landmand

Indberetningens indhold: Der indberettes repræsentative priser for tomater, æbler, appelsiner, ferskner, nektariner og bananer bestemt til markedet for friske produkter. Alle priser udtrykt pr. 100 kg af produktet.

Andet: Priserne er ab landmand for høstede produkter.

d)    Købspriser

Indberetningens indhold: De repræsentative købspriser udtrykt pr. 100 kg af produktet, som detailhandlere og betaler for tomater, æbler, appelsiner, ferskner og nektariner.

6.    Kød

Indberetningens indhold: Priserne på slagtekroppe og udskæringer af kvæg, svin og får og visse typer levende kvæg, kalve og smågrise i henhold til forordning (EU) nr. 1308/2013 og for slagtekroppe i overensstemmelse med klassificeringen af slagtekroppe af kvæg, svin og får udtrykt pr. 100 kg af produktet.

Berørte medlemsstater: For slagtekroppe og levende dyr: alle medlemsstater. For udskæringer: medlemsstater, hvis nationale produktion udgør 2 % eller mere af EU-produktionen

Andet: Hvis medlemsstatens kompetente myndighed mener, at der ikke er tilstrækkeligt mange slagtekroppe eller levende dyr at indberette, kan medlemsstaten beslutte at suspendere indberetningen af priser for de pågældende slagtekroppe eller levende dyr og underrette Kommissionen om årsagen til denne beslutning. Hvad angår udskæringer indberetter de berørte medlemsstater priser på oksebagfjerdinger, okseforfjerdinger, hakket oksekød, svinekam, svinebryst, svinebov, hakket svinekød og skinke.

Købspriser

Indberetningens indhold: Den repræsentative købspris udtrykt pr. 100 kg af produktet, som detailhandlere og andre fødevarevirksomhedsledere betaler for hakket svinekød og hakket oksekød.

7.    Mælk og mejeriprodukter

Indberetningens indhold: Der indberettes priser på vallepulver, skummetmælkspulver, sødmælkspulver, smør, fløde, konsummælk og standardost, udtrykt pr. 100 kg af produktet.

Berørte medlemsstater: Medlemsstater, hvis nationale produktion udgør 2 % eller mere af EU-produktionen eller, hvis der er tale om standardost, hvis ostetypen udgør 4 % eller mere af den samlede nationale osteproduktion.

Andet: Priserne indberettes for produkter købt hos producenten, eksklusive eventuelle andre omkostninger (transport, lastning, håndtering, opbevaring, paller, forsikring osv.) på grundlag af kontrakter, der er indgået med henblik på levering inden for tre måneder.

Købspriser

Indberetningens indhold: Den repræsentative købspris udtrykt pr. 100 kg af produktet, som detailhandlere og andre fødevarevirksomhedsledere betaler for smør og standardost.

8.    Æg

Indberetningens indhold: Der indberettes engrospriser på klasse A æg for hver enkelt produktionsmetode (gennemsnittet af vægtklasse L og M), udtrykt pr. 100 kg af produktet.

Berørte medlemsstater: alle medlemsstater.

Andet: Emballeringsvirksomhedernes produktpriser indberettes.

9.    Fjerkrækød

Indberetningens indhold: Gennemsnitlig engrospris på hele kyllinger af klasse A, (»65 %-kyllinger«) og udskæringer af kyllinger (brystfilet, lår), udtrykt pr. 100 kg af produktet.

Berørte medlemsstater: alle medlemsstater.

Andet: Priserne indberettes for slagteriprodukter eller produkter noteret på de repræsentative markeder.

Købspriser

Indberetningens indhold: Den repræsentative købspris udtrykt pr. 100 kg af produktet, som detailhandlere og andre fødevarevirksomhedsledere betaler for hele kyllinger af klasse A og kyllingebrystfilet.

10.    Andet

Indberetningens indhold: Prisen for ►C1  pulver med tilsat vegetabilsk fedt ◄ udtrykt pr. 100 kg produkt.

Andet: Priserne indberettes for produkter købt hos producenten, eksklusive eventuelle andre omkostninger (transport, lastning, håndtering, opbevaring, paller, forsikring osv.) på grundlag af kontrakter, der er indgået med henblik på levering inden for tre måneder.




BILAG II

Krav vedrørende ikkeugentlig indberetning af priser i henhold til artikel 12, litra a)

Medmindre andet er angivet, er de berørte medlemsstater de medlemsstater, der producerer mere end 2 % af den samlede tilsvarende EU-produktion eller står for mere end 2 % af den samlede EU-anvendelse, med undtagelse af økologiske produkter, for hvilke tærskelværdien er 4 % af produktionen.

1.    Korn

a)    Priser for økologisk korn

Indberetningens indhold: Der indberettes repræsentative markedspriser for økologisk blød hvede, durumhvede og rug, udtrykt pr. ton af produktet.

Indberetningsfrist: senest den 25. i hver måned for den foregående måned.

b)    Priser for hvedemel

Indberetningens indhold: Mølleriernes repræsentative salgspriser for hvedemel, udtrykt pr. ton af produktet.

Indberetningsfrist: senest den 25. i hver måned for den foregående måned.

c)    Købspriser for hvedemel

Indberetningens indhold: De repræsentative købspriser, udtrykt pr. ton af produktet, som detailhandlere og andre fødevarevirksomhedsledere betaler for hvedemel.

Indberetningsfrist: senest den 25. i hver måned for den foregående måned.

2.    Oliefrø og proteinafgrøder

Indberetningens indhold: De repræsentative markedspriser for hver af de proteinafgrøder, der anses for at være relevante for EU-markedet, samt for økologiske sojabønner, økologisk sojamel og ikke genetisk modificeret sojamel, udtrykt pr. ton af produktet.

Berørte medlemsstater: For proteinafgrøder: medlemsstater med et areal beplantet med den respektive afgrøde på mindst 10 000  ha om året.

Indberetningsfrist: senest den 25. i hver måned for den foregående måned.

3.    Sukker

Indberetningens indhold:

a) 

De vægtede gennemsnit af følgende sukkerpriser, udtrykt pr. ton sukker, samt de tilsvarende samlede mængder og de vægtede standardafvigelser:

i) 

Salgsprisen for den foregående måned

ii) 

For den foregående måned, den salgspris, der er angivet på fakturaer svarende til korttidskontrakter. Disse priser offentliggøres af Kommissionen tidligst to måneder efter udløbet af den indberetningsfrist, der er fastsat i det følgende.

b) 

Den vægtede gennemsnitspris på sukkerroer i det foregående produktionsår, udtrykt pr. ton sukkerroer, samt de tilsvarende samlede mængder.

Berørte medlemsstater:

a) 

For sukkerpriser: Alle medlemsstater, hvor der produceres mere end 10 000 ton sukker af sukkerroer eller råsukker.

b) 

For sukkerroepriser: Medlemsstater med et sukkerroeareal på over 1 000  ha i det pågældende produktionsår.

Indberetningsfrist:

a) 

For sukkerpriser: senest den 25. i hver måned

b) 

For sukkerroepriser: senest 30. juni hvert år.

Andet: Priserne fastsættes i overensstemmelse med den metode, som Kommissionen offentliggør og gælder for:

a) 

Priserne på hvidt sukker i løs ladning ab fabrik for sukker af standardkvalitet, jf. punkt B II i bilag III til forordning (EU) nr. 1308/2013, indhentet fra sukkervirksomheder og raffinaderier.

b) 

Den sukkerroepris for sukkerroer af standardkvalitet indeholdende 16 % sukker, som sukkervirksomhederne har betalt producenterne. Roerne henføres til det samme produktionsår som sukkeret, der udvindes.

Købspriser

Indberetningens indhold: De repræsentative købspriser, udtrykt pr. ton af produktet, som detailhandlere, fødevareindustrien og nonfoodindustrien (bortset fra biobrændstofindustrien) betaler for sukker og melasse.

Indberetningsfrist: senest den 25. i hver måned.

Andet: De repræsentative priser fastsættes i overensstemmelse med den metode, som Kommissionen offentliggør.

4.    Spindhør

Indberetningens indhold: Gennemsnitlige priser ab fabrik for den foregående måned noteret på de vigtigste repræsentative markeder for lange hørfibre, udtrykt pr. ton af produktet.

Berørte medlemsstater: Alle medlemsstater, hvor der produceres lange hørfibre på et dyrkningsareal på over 1 000  ha.

Indberetningsfrist: senest den 25. i hver måned for den foregående måned.

5.    Olivenolie og spiseoliven

Indberetningens indhold:

— 
De repræsentative markedspriser for økologisk olivenolie, udtrykt pr. 100 kg af produktet, for de kategorier af jomfruolie og ekstra jomfruolie, der er anført i del VIII i bilag VII til forordning (EU) nr. 1308/2013.
— 
De repræsentative priser for rå oliven beregnet til spiseoliven, udtrykt pr. 100 kg af produktet.

Berørte medlemsstater:

— 
For økologisk olivenolie: Medlemsstater, der producerer over 5 000 ton økologisk olivenolie (i kategorierne jomfruolie og ekstra jomfruolie) i årsperioden, der løber fra den 1. oktober til den 30. september.
— 
For spiseoliven: Medlemsstater, der producerer over 5 000 ton spiseoliven i årsperioden, der løber fra den 1. september til den 31. august.

Indberetningsfrist:

— 
For økologisk olivenolie: senest den 25. i hver måned for den foregående måned.
— 
For spiseoliven: senest den 15. januar hvert år vedrørende høsten i det foregående kalenderår (i perioden 1. september-31. december).

Andet: Priserne for økologisk olivenolie angives for uemballeret olivenolie, ab mølle for jomfruolivenolie og ab fabrik for andre kategorier. Priserne for rå oliven beregnet til spiseoliven angives for oliven leveret af producenterne til modtagelsessteder i forarbejdningsindustrien.

6.    Vin

Indberetningens indhold: For så vidt angår de vine, der er nævnt i punkt 1 i del II i bilag VII til forordning (EU) nr. 1308/2013:

a) 

en oversigt over priserne for den foregående måned, udtrykt pr. hektoliter vin med henvisning til de pågældende mængder, eller

b) 

de offentlige informationskilder, der anses for troværdige til konstatering af priserne.

Berørte medlemsstater: Medlemsstater, hvor vinproduktion i de seneste fem år gennemsnitligt har udgjort over 5 % af EU's samlede vinproduktion.

Indberetningsfrist: senest den 15. i hver måned for den foregående måned.

Andet: Priserne vedrører uemballeret produkt ab producent. For så vidt angår oplysningerne i litra a) og b), udvælger de pågældende medlemsstater de otte mest repræsentative markeder, der skal følges, hvoraf mindst to skal være for vine med beskyttet oprindelsesbetegnelse eller beskyttet geografisk betegnelse.

7.    Mælk og mejeriprodukter

a)    Mælk

Indberetningens indhold: Prisen for rå mælk og økologisk rå mælk og den anslåede pris for leverancer af rå mælk i den løbende måned, udtrykt pr. 100 kg af produktet på grundlag af det faktiske fedt- og proteinindhold.

Berørte medlemsstater: alle medlemsstater.

Indberetningsfrist: senest den 25. i hver måned for den foregående måned.

Andet: Der er tale om den pris, der betales af første købere, der er etableret på medlemsstatens område.

b)    Mejeriprodukter

Indberetningens indhold: Priserne for ost, bortset fra standardoste som omhandlet i punkt 7 i bilag I, udtrykt pr. 100 kg af produktet.

Berørte medlemsstater: Alle medlemsstater, når det gælder ostetyper, der er relevante for det nationale marked.

Indberetningsfrist: senest den 15. i hver måned for den foregående måned.

Andet: Priserne gælder for ost købt hos producenten, eksklusive eventuelle andre omkostninger (transport, lastning, håndtering, opbevaring, paller, forsikring osv.) på grundlag af kontrakter, der er indgået med henblik på levering inden for tre måneder.

8.    Frugt, grøntsager og bananer

a)    Priser for økologiske friske frugter og grøntsager

Indberetningens indhold: De repræsentative salgspriser udtrykt pr. 100 kg nettovægt af produktet for økologiske tomater, æbler, appelsiner, ferskner og nektariner.

Indberetningsfrist: senest den 25. i hver måned for den foregående kalendermåned.

b)    Priser for grønne bananer

Indberetningens indhold:

a) 

Gennemsnitlige salgspriser på lokale markeder for grønne bananer, der markedsføres i produktionsområdet, udtrykt pr. 100 kg produkt og relaterede mængder.

b) 

Gennemsnitlige salgspriser for grønne bananer, der markedsføres uden for produktionsområdet, udtrykt pr. 100 kg produkt og relaterede mængder.

Indberetningsfrist:

— 
Senest 15. juni hvert år for den foregående periode, der løber fra den 1. januar til den 30. april.
— 
Senest 15. oktober hvert år for den foregående periode, der løber fra den 1. maj til den 31. august.
— 
Senest 15. februar hvert år for den foregående periode, der løber fra den 1. september til den 31. december.

Berørte medlemsstater: Medlemsstater med produktionsområder, navnlig:

a) 

De Kanariske Øer

b) 

Guadeloupe

c) 

Martinique

d) 

Madeira og Azorerne

e) 

Kreta og Lakonien

f) 

Cypern.

Andet: Priserne for grønne bananer, der markedsføres i Unionen uden for det område, hvor de er produceret, vedrører første udskibningshavn (ulosset).

c)    Priser ab landmand

Indberetningens indhold: De repræsentative priser for tomater, æbler og appelsiner bestemt til forarbejdning. Alle priser udtrykt pr. 100 kg af produktet.

Indberetningsfrist:

a) 

For tomater: senest den 31. januar det følgende år.

b) 

For æbler og appelsiner: senest den 25. i hver måned for den foregående kalendermåned.

Andet: Priserne er ab landmand for høstede produkter.

9.    Kød

Indberetningens indhold: De repræsentative salgspriser for slagtekroppe af økologisk opdrættet kvæg i overensstemmelse med klassificeringen af slagtekroppe af kvæg som ved indberetning i henhold til punkt 6, litra a), i bilag I, udtrykt pr. 100 kg af produktet.

Indberetningsfrist: senest den 25. i hver måned for den foregående måned.

10.    Fjerkræ

Indberetningens indhold: Der indberettes repræsentative salgspriser for økologiske hele kyllinger af klasse A, (»65 %-kyllinger«), udtrykt pr. 100 kg af produktet.

Indberetningsfrist: senest den 25. i hver måned for den foregående kalendermåned.




BILAG III

Krav vedrørende indberetning af produktions- og markedsoplysninger i henhold til artikel 12, litra b)

1.    Ris

Indberetningens indhold: For så vidt angår de rissorter, der er nævnt i punkt 2 og 3 i del I i bilag II til forordning (EU) nr. 1308/2013:

a) 

dyrkningsareal, dyrkningsudbytte, produktion af uafskallet ris i produktionsåret og forarbejdningsudbytte

b) 

indenlandsk anvendelse (herunder i forarbejdningsindustrien) af ris udtrykt i sleben ris

c) 

rislagre (udtrykt i sleben ris) hos producenter og rismøller pr. 31. august hvert år, opdelt på ris produceret i Unionen og importeret ris.

Indberetningsfrist: Senest den 15. januar hvert år for det foregående år.

Berørte medlemsstater:

a) 

for uafskallet ris: alle risproducerende medlemsstater

b) 

for indenlandsk anvendelse: alle medlemsstater

c) 

for rislagre: alle risproducerende medlemsstater og medlemsstater med rismøller.

2.    Sukker

A.    Sukkerroearealer

Indberetningens indhold: Der indberettes oplysninger om sukkerroearealet i det løbende produktionsår og et overslag over sukkerroearealet i det følgende produktionsår.

Indberetningsfrist: senest den 31. maj hvert år.

Berørte medlemsstater: alle medlemsstater med et sukkerroeareal på over 1 000  ha i det pågældende år.

Andet: Tallene udtrykkes i hektar og opdeles efter arealer bestemt til produktion af sukker og arealer bestemt til produktion af bioethanol.

B.    Produktion og anvendelse af sukker og bioethanol

Indberetningens indhold:

a) 

Produktion: Hver virksomheds produktion af sukker, melasse og bioethanol i det foregående produktionsår og, for det løbende produktionsår, et overslag over hver medlemsstats og hver virksomheds samlede sukkerproduktion.

b) 

Anvendelse: Sukker solgt af virksomheder og raffinaderier i det foregående produktionsår, opdelt efter bestemmelsessted.

Indberetningsfrist: Senest den 30. november hvert år for det foregående produktionsår for så vidt angår produktion og anvendelse samt den samlede anslåede sukkerproduktion i det løbende produktionsår, og senest den 31. marts hvert år (den 30. juni for de franske departementer Guadeloupe og Martinique), for så vidt angår det løbende produktionsår.

Berørte medlemsstater: Alle medlemsstater, der producerer mere end 10 000 ton sukker.

Andet:

a) 

Ved »sukkerproduktion« forstås den samlede mængde, udtrykt i ton hvidt sukker, af:

i) 

hvidt sukker uanset kvalitetsforskelle

ii) 

råsukker på grundlag af den udbytteprocent, der fastlægges i overensstemmelse med punkt B III i bilag III til forordning (EU) nr. 1308/2013

iii) 

invertsukker i vægt

iv) 

sirup af saccharose eller invertsukker med en renhed på mindst 70 %, der er fremstillet af sukkerroer, på grundlag af indholdet af ekstraherbart sukker eller det faktiske udbytte

v) 

sirup af saccharose eller invertsukker med en renhed på mindst 75 %, der er fremstillet af sukkerrør, på grundlag af indholdet af sukker.

b) 

Sukkerproduktionen omfatter ikke hvidt sukker fremstillet af de produkter, der er omhandlet i litra a), eller produkter, der fremstilles ved aktiv forædling.

c) 

Sukker udvundet af sukkerroer, der er sået i løbet af et givet produktionsår, henføres til det efterfølgende produktionsår. Sukker udvundet af sukkerroer, der er sået i efteråret i et givet produktionsår, henføres til det samme produktionsår i de medlemsstater, der har besluttet dette, og disse underretter Kommissionen herom senest den 1. oktober 2017.

d) 

Tallene for sukker opdeles efter måned og skal for så vidt angår det løbende produktionsår svare til de foreløbige tal indtil februar og til overslagene over de resterende måneder af produktionsåret.

e) 

Bioethanolproduktionen omfatter kun bioethanol fremstillet af de produkter, der er omhandlet i litra a), og udtrykkes i hektoliter.

f) 

Ved »anvendt sukker« forstås de samlede mængder, udtrykt i ton hvid sukkerækvivalent, som sukkervirksomheder og raffinaderier har solgt til detailhandlere og sukkerbrugere i produktionsåret. Mængderne opdeles på de mængder, der er solgt til detailsalg, til fødevareindustrien og andre industrier, undtagen bioethanolindustrien.

C.    Isoglucoseproduktion

Indberetningens indhold:

a) 

Mængden af egen isoglucoseproduktion, som de enkelte producenter leverede det foregående produktionsår.

b) 

Mængden af egen isoglucoseproduktion, som de enkelte producenter leverede den foregående måned.

Indberetningsfrist: senest den 30. november hvert år for det foregående produktionsår og senest den 25. i hver måned for den foregående måned.

Berørte medlemsstater: Alle medlemsstater, der producerer isoglucose.

Andet: Ved »isoglucoseproduktion« forstås den samlede mængde af det produkt, der fremstilles af glucose eller dens polymerer med mindst 41 vægtprocent fruktose i tørstoffet, udtrykt i ton tørstof, uanset om det faktiske fruktoseindhold overstiger 41 %. De årlige produktionstal opdeles efter måned.

D.    Sukker- og isoglucoselagre

Indberetningens indhold:

a) 

Mængden af den sukkerproduktion, som sukkervirksomheder og -raffinaderier oplagrer ved udgangen af hver måned.

b) 

Mængden af den isoglucoseproduktion, som isoglucoseproducenter oplagrede ved udgangen af det foregående produktionsår.

Indberetningsfrist: senest ved udgangen af hver måned for den foregående måned for så vidt angår sukker og senest den 30. november for så vidt angår isoglucose.

Berørte medlemsstater:

a) 

For sukker: Alle medlemsstater, der har sukkervirksomheder eller -raffinaderier, og hvor sukkerproduktionen overstiger 10 000 ton.

b) 

For isoglucose: Alle medlemsstater, hvor der produceres isoglucose.

Andet: Tallene vedrører produkter, som oplagres i fri omsætning på Unionens område, såvel som sukkerproduktionen og isoglucoseproduktionen, jf. definitionen i punkt B og C.

For så vidt angår sukker:

— 
Vedrører tallene de mængder, der ejes af virksomheden eller raffinaderiet, eller som er omfattet af et opslagsbevis.
— 
Skal det i forbindelse med de mængder, der er oplagret ved udgangen af juli, august og september præciseres, hvilken mængde der stammer fra den sukkerproduktion, der henføres til det efterfølgende produktionsår.
— 
Hvis sukkeret oplagres i en anden medlemsstat end den indberettende medlemsstat, skal sidstnævnte underrette den pågældende medlemsstat om de mængder, der oplagres på dens område, og hvor de oplagres, senest ved udgangen af den måned, der følger efter indberetningen til Kommissionen.

For så vidt angår isoglucose vedrører mængderne de mængder, der ejes af producenten.

E.    Brancheaftaler

Indberetningens indhold: Indholdet af brancheaftaler mellem producenter og virksomheder og oplysninger om kollektive værdidelingsklausuler. De relevante oplysninger, der skal indberettes, fastlægges i overensstemmelse med den metode, som Kommissionen offentliggør.

Indberetningsfrist: senest ved udgangen af hvert produktionsår for det pågældende produktionsår.

Berørte medlemsstater: Alle medlemsstater, der har sukkervirksomheder, og hvor sukkerproduktionen overstiger 10 000 ton.

3.    Tekstilplanter

Indberetningens indhold:

a) 

spindhørarealet i det foregående produktionsår og et overslag over spindhørarealet i det løbende produktionsår, udtrykt i hektar

b) 

produktionen af lange hørfibre i det foregående produktionsår og et overslag over produktionen i det løbende produktionsår, udtrykt i ton

c) 

bomuldsarealet i det foregående produktionsår og et overslag over bomuldsarealet i det løbende produktionsår, udtrykt i hektar

d) 

produktionen af ikke-egreneret bomuld i det foregående produktionsår og et overslag over produktionen i det løbende produktionsår, udtrykt i ton

e) 

gennemsnitsprisen for ikke-egreneret bomuld betalt til bomuldsproducenter i det foregående produktionsår, udtrykt pr. ton af produktet.

Indberetningsfrist:

a) 

for spindhørarealet: senest den 31. juli hvert år

b) 

for produktionen af lange hørfibre: senest den 31. oktober hvert år

c) 

For bomuld: senest den 15. oktober hvert år.

Berørte medlemsstater:

a) 

For spindhør: Alle medlemsstater, hvor der produceres lange hørfibre på grundlag af et dyrkningsareal på over 1 000  ha.

b) 

For bomuld: Alle medlemsstater med et tilsået bomuldsareal på mindst 1 000  ha.

4.    Humle

Indberetningens indhold: Nedenstående produktionsoplysninger, der oplyses som samlet tal, og oplysningerne i litra b), c) og d), der opdeles på bitter og aromatisk humle:

a) 

antal humleproducerende landbrugere

b) 

humlearealer, udtrykt i hektar

c) 

mængder i ton og gennemsnitlig pris ab landmand, udtrykt pr. kg humle solgt i henhold til en fremtidig leveringsaftale og uden en sådan aftale

d) 

produktion af alfasyre i ton og gennemsnitligt indhold af alfasyre (%).

Indberetningsfrist: senest den 30. april i året efter humlehøsten.

Berørte medlemsstater: medlemsstater med et humleareal på over 200 ha i det foregående år.

5.    Olivenolie

Indberetningens indhold:

a) 

Oplysninger om endelig produktion (herunder oplysninger om økologisk produktion), samlet indenlandsk forbrug (herunder i forarbejdningsindustrien) og ultimolagre for den foregående årsperiode, der løber fra den 1. oktober til den 30. september.

b) 

Et overslag over månedsproduktionen, et overslag over de lagre, som producenterne og forarbejdningsindustrien ligger inde med på månedsbasis, og overslag over den samlede produktion, det samlede indenlandske forbrug (herunder i forarbejdningsindustrien) og ultimolagre for den løbende årsperiode, der løber fra den 1. oktober til den 30. september.

Indberetningsfrist:

a) 

For oplysninger vedrørende den foregående årsperiode: senest den 31. oktober hvert år.

b) 

For oplysninger vedrørende den løbende årsperiode: senest den 31. oktober hvert år og senest den 15. i hver måned fra november til juni

Berørte medlemsstater: For indberetning af de månedlige lagre: Medlemsstater, der producerer over 20 000 ton olivenolie i årsperioden fra den 1. oktober til den 30. september. For andre oplysninger: Alle medlemsstater, der producerer olivenolie.

6.    Tobak

Indberetningens indhold: For hver sortsgruppe af råtobak:

a) 

antal landbrugere

b) 

areal (hektar)

c) 

leveret mængde (ton)

d) 

gennemsnitspris betalt til landbrugere, eksklusive skatter og andre afgifter, udtrykt pr. kg af produktet.

Indberetningsfrist: senest den 31. juli i året efter produktionsåret.

Berørte medlemsstater: medlemsstater med et tobaksareal på over 3 000  ha ved foregående høst.

Andet: Der er følgende sortsgrupper af råtobak:

Gruppe I: 

Flue-cured: Tobak, der er tørret i ovne, hvor luftcirkulation, temperatur og fugtighedsgrad kontrolleres, især Virginia.

Gruppe II: 

Light air-cured: Tobak, der er tørret i fri luft under tag, og som ikke har fået lov til at fermentere, især Burley og Maryland.

Gruppe III: 

Dark air-cured: Tobak, der er tørret i fri luft under tag, og som har fået lov til at fermentere naturligt, før den markedsføres, især Badischer Geudertheimer, Fermented Burley, Havana, Mocny Skroniowski, Nostrano del Brenta og Pulawski.

Gruppe IV: 

Fire-cured: Tobak, der er tørret ved ild, især Kentucky og Salento.

Gruppe V: 

Sun-cured: Tobak, der er tørret i solen, også kaldet »orientalske sorter«, især Basmas, Katerini og Kaba-Koulak.

7.    Vinprodukter

Indberetningens indhold:

a) 

Overslag over produktionen af vinprodukter (herunder druemost, der anvendes til vinfremstilling, og druemost, der ikke anvendes til vinfremstilling) på medlemsstatens område i det løbende produktionsår.

b) 

Det endelige resultat af de produktionsanmeldelser, der er omhandlet i artikel 31 i forordning (EU) 2018/273 ( 2 ), og et overslag over den produktion, der ikke er omfattet af sådanne produktionsanmeldelser.

c) 

En sammenfatning pr. 31. juli i det foregående produktionsår af de lageranmeldelser, der er omhandlet i artikel 32 i forordning (EU) 2018/273.

d) 

Den endelige årsopgørelse for det foregående produktionsår, herunder fuldstændige oplysninger om tilgængelighed (primolagre, produktion, import), anvendelse (til konsum, industriel anvendelse, forarbejdning, eksport og tab) og ultimolagre.

Indberetningsfrist:

a) 

for overslag over produktionen: senest den 30. september hvert år

b) 

for det endelige resultat af produktionsanmeldelserne: senest den 15. marts hvert år

c) 

for sammenfatningen af lageranmeldelserne: senest den 31. oktober hvert år

d) 

for den endelige årsopgørelse: senest den 15. januar hvert år.

Berørte medlemsstater: Medlemsstater, der fører en ajourført fortegnelse over vindyrkningsarealer i henhold til artikel 145, stk. 1, i forordning (EU) nr. 1308/2013.

8.    Mælk

Indberetningens indhold:

— 
den samlede mængde rå komælk, udtrykt i kilogram på grundlag af det faktiske fedtindhold
— 
den samlede mængde økologisk rå komælk, udtrykt i kilogram på grundlag af det faktiske fedtindhold
— 
fedt- og proteinindholdet i den rå komælk, angivet som en procentdel af produktvægten.

Indberetningsfrist: senest den 15. hver måned for den foregående måned.

Berørte medlemsstater: alle medlemsstater.

Andet: Mængderne vedrører mælk leveret i den foregående måned til første opkøbere, der er etableret på medlemsstatens område. Medlemsstaterne sikrer, at alle første opkøbere, der er etaberet på deres område, rettidigt og på korrekt vis meddeler den kompetente nationale myndighed mængden af rå komælk, de har fået leveret hver måned, med henblik på opfyldelse af dette krav.

9.    Æg

Indberetningens indhold:

— 
Antallet af ægproduktionsanlæg opdelt efter de produktionsmetoder, der er omhandlet i bilag II til forordning (EF) nr. 589/2008 ( 3 ), og antallet af anlæg, der producerer økologiske æg, jf. Rådets forordning (EF) nr. 834/2007 ( 4 ), herunder virksomhedens maksimumskapacitet hvad angår antallet af æglæggende høner på et givet tidspunkt.
— 
Mængden af æg med skal, herunder økologiske æg, der produceres for hver produktionsmetode, udtrykt i ton nettovægt.

Indberetningsfrist:

— 
for antallet af produktionsanlæg: senest den 1. april hvert år
— 
for produktionsmængden: senest den 10. i hver måned for den foregående måned.

Berørte medlemsstater: alle medlemsstater.

10.    Ethanol

Indberetningens indhold: For landbrugsethanol, udtrykt i hektoliter ren alkohol:

a) 

Produktion ved gæring og destillation, opdelt efter den landbrugsråvare, der anvendes til fremstilling af den pågældende alkohol.

b) 

De mængder, der overføres fra alkoholproducenter eller -importører til forarbejdning eller emballering, opdelt efter anvendelseskategori (føde- og drikkevarer, brændstof, industriel anvendelse og andet).

Indberetningsfrist: senest 1. marts hvert år for det foregående kalenderår.

Berørte medlemsstater: alle medlemsstater.

11.    Kød

Indberetningens indhold:

a) 

oksekød: antal og vægt af klassificerede slagtekroppe pr. kategori opdelt på kropsbygnings- og fedningsklasser

b) 

svin: antal og vægt af klassificerede slagtekroppe efter indhold af magert kød

c) 

oksekød: antal og vægt af klassificerede økologiske slagtekroppe pr. kategori opdelt på kropsbygnings- og fedningsklasser

Indberetningsfrist: Ugentlig, når det gælder litra a) og b), sammen med den prisindberetning, der kræves i henhold til bilag I, punkt 6, litra a). Månedlig, når det gælder litra c), sammen med den prisindberetning, der kræves i henhold til bilag I, punkt 9.

Berørte medlemsstater: alle medlemsstater.

12.    Andet

Indberetningens indhold: den samlede mængde ►C1  pulver med tilsat vegetabilsk fedt ◄ , udtrykt i ton.

Indberetningsfrist: senest den 15. hver måned for den foregående måned.

Berørte medlemsstater: alle medlemsstater.

Andet: Mængderne vedrører ►C1  pulver med tilsat vegetabilsk fedt ◄ produceret i den foregående måned af mejerier, der er etableret på medlemsstatens område.



( 1 ) Kommissionens delegerede forordning (EU) 2017/891 af 13. marts 2017 om supplerende regler til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) nr. 1308/2013 for så vidt angår frugt og grøntsager og forarbejdede frugter og grøntsager og om supplerende regler til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) nr. 1306/2013 for så vidt angår sanktioner i disse sektorer og om ændring af Kommissionens gennemførelsesforordning (EU) nr. 543/2011 (EUT L 138 af 25.5.2017, s. 4).

( 2 ) Kommissionens delegerede forordning (EU) 2018/273 af 11. december 2017 om supplerende regler til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) nr. 1308/2013 for så vidt angår tilladelsesordningen for plantning af vinstokke, fortegnelsen over vindyrkningsarealer, ledsagedokumenter og certificering, ind- og udgangsbøger, obligatoriske anmeldelser, meddelelser og offentliggørelse af meddelte oplysninger, om supplerende regler til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) nr. 1306/2013 for så vidt angår de relevante kontroller og sanktioner, om ændring af Kommissionens forordning (EF) nr. 555/2008, (EF) nr. 606/2009 og (EF) nr. 607/2009 og om ophævelse af Kommissionens forordning (EF) nr. 436/2009 og Kommissionens delegerede forordning (EU) 2015/560 (EUT L 58 af 28.2.2018, s. 24).

( 3 ) Kommissionens forordning (EF) nr. 589/2008 af 23. juni 2008 om gennemførelsesbestemmelser til Rådets forordning (EF) nr. 1234/2007 for så vidt angår handelsnormer for æg (EUT L 163 af 24.6.2008, s. 20).

( 4 ) Rådets forordning (EF) nr. 834/2007 af 28. juni 2007 om økologisk produktion og mærkning af økologiske produkter og om ophævelse af forordning (EØF) nr. 2092/91 (EUT L 189 af 20.7.2007, s. 4).

Top