Choose the experimental features you want to try

This document is an excerpt from the EUR-Lex website

Document 32018R1628

    Rådets forordning (EU) 2018/1628 af 30. oktober 2018 om fastsættelse for 2019 af fiskerimuligheder for visse fiskebestande og grupper af fiskebestande i Østersøen og om ændring af forordning (EU) 2018/120, for så vidt angår visse fiskerimuligheder i andre farvande

    ST/13230/2018/INIT

    EUT L 272 af 31.10.2018, p. 1–10 (BG, ES, CS, DA, DE, ET, EL, EN, FR, HR, IT, LV, LT, HU, MT, NL, PL, PT, RO, SK, SL, FI, SV)

    Legal status of the document In force: This act has been changed. Current consolidated version: 31/10/2018

    ELI: http://data.europa.eu/eli/reg/2018/1628/oj

    31.10.2018   

    DA

    Den Europæiske Unions Tidende

    L 272/1


    RÅDETS FORORDNING (EU) 2018/1628

    af 30. oktober 2018

    om fastsættelse for 2019 af fiskerimuligheder for visse fiskebestande og grupper af fiskebestande i Østersøen og om ændring af forordning (EU) 2018/120, for så vidt angår visse fiskerimuligheder i andre farvande

    RÅDET FOR DEN EUROPÆISKE UNION HAR —

    under henvisning til traktaten om Den Europæiske Unions funktionsmåde, særlig artikel 43, stk. 3,

    under henvisning til forslag fra Europa-Kommissionen, og

    ud fra følgende betragtninger:

    (1)

    Ifølge Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) nr. 1380/2013 (1) skal der vedtages bevarelsesforanstaltninger under hensyntagen til den foreliggende videnskabelige, tekniske og økonomiske rådgivning, herunder, hvor det er relevant, rapporter udarbejdet af Den Videnskabelige, Tekniske og Økonomiske Komité for Fiskeri og andre rådgivende organer, samt i lyset af rådgivning fra rådgivende råd, der er nedsat for de relevante geografiske områder og kompetenceområder, og fælles henstillinger forelagt af medlemsstaterne.

    (2)

    Det påhviler Rådet at vedtage foranstaltninger vedrørende fastsættelse og tildeling af fiskerimuligheder, herunder, hvis det er relevant, visse funktionelt tilknyttede betingelser. Fiskerimuligheder bør tildeles medlemsstaterne på en sådan måde, at hver medlemsstat sikres relativ stabilitet i fiskeriet efter de enkelte bestande eller i de enkelte fiskerier, og således at der tages behørigt hensyn til den fælles fiskeripolitiks målsætninger som fastsat i forordning (EU) nr. 1380/2013.

    (3)

    I forordning (EU) nr. 1380/2013 fastsættes det, at den fælles fiskeripolitiks målsætning er, at udnyttelsesgraden for det maksimale bæredygtige udbytte (MSY), hvis det er muligt, skal nås inden udgangen af 2015 og på et gradvist stigende grundlag senest inden udgangen af 2020 for alle bestande.

    (4)

    De samlede tilladte fangstmængder (TAC'erne) bør derfor i overensstemmelse med forordning (EU) nr. 1380/2013 fastsættes på grundlag af den foreliggende videnskabelige rådgivning under hensyntagen til biologiske og socioøkonomiske aspekter, samtidig med at der sikres en retfærdig behandling af de forskellige fiskerisektorer, og under hensyntagen til de holdninger, som er kommet til udtryk under høringen af interessenter.

    (5)

    Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/1139 (2) fastlægger en flerårig plan for torske-, silde- og brislingebestandene i Østersøen og fiskeriet, der udnytter disse bestande (»planen«). Planen tager sigte på at sikre, at udnyttelsen af havets levende biologiske ressourcer genopretter og opretholder populationer af de befiskede arter over de niveauer, der kan give MSY. Med henblik herpå skal målet for fiskeridødelighed for de relevante bestande udtrykt i intervaller nås hurtigst muligt og på et gradvist stigende grundlag senest i 2020. Det er hensigtsmæssigt, at fangstbegrænsningerne i 2019 for torske-, silde- og brislingebestandene i Østersøen fastlægges i overensstemmelse med planens målsætninger.

    (6)

    Det Internationale Havundersøgelsesråd (ICES) har anslået biomassen for sild i den vestlige del af Østersøen i ICES-underafsnit 20-24 til at ligge under de bevarelsesreferencepunkter for gydebiomasse, der er fastsat i bilag II, kolonne A, til forordning (EU) 2016/1139. I overensstemmelse med artikel 5, stk. 2, i nævnte forordning bør der træffes alle passende afhjælpende foranstaltninger for at sikre en hurtig genoprettelse af den relevante bestand til et niveau, der kan give MSY. Med henblik herpå er det nødvendigt at tage hensyn til tidsplanen for opnåelse af den fælles fiskeripolitiks målsætninger generelt og navnlig planen i lyset af den forventede virkning af de afhjælpende foranstaltninger, der vedtages, samtidig med at målene om at opnå økonomiske, sociale og beskæftigelsesmæssige fordele fastholdes, jf. artikel 2 i forordning (EU) nr. 1380/2013. Derfor og i overensstemmelse med artikel 4, stk. 3, i forordning (EU) 2016/1139 bør fiskerimulighederne for sild i den vestlige del af Østersøen fastsættes under intervallet for fiskeridødelighed, jf. bilag I, kolonne A, i nævnte forordning, da dette niveau tager hensyn til faldet af biomasse.

    (7)

    Af den videnskabelige rådgivning fremgår med hensyn til torskebestanden i den vestlige del af Østersøen, at rekreativt fiskeri bidrager væsentligt til bestandens samlede fiskeridødelighed og bør begrænses. Det er derfor hensigtsmæssigt at fastsætte en daglig fangstbegrænsning pr. fisker. Dette berører ikke princippet om relativ stabilitet, der anvendes i forbindelse med erhvervsfiskeri.

    (8)

    Med hensyn til torskebestanden i den østlige del af Østersøen har ICES endnu ikke kunnet fastsætte biologiske referencepunkter som følge af ændringer i bestandens biologi. Med henblik på at bidrage til opfyldelsen af planens målsætninger er det derfor hensigtsmæssigt at fastsætte TAC'en for torsk i den østlige del af Østersøen i overensstemmelse med forsigtighedstilgangen som anført i forordning (EU) nr. 1380/2013 og at fastsætte en fiskeriforbudsperiode.

    (9)

    For at sikre fuld udnyttelse af kystfiskerimulighederne er det hensigtsmæssigt at indføre en begrænset fleksibilitet mellem områder for laks fra ICES-underafsnit 22-31 til ICES-underafsnit 32 for den medlemsstat, der har anmodet om denne fleksibilitet.

    (10)

    Ifølge ICES-rådgivning er 29 % af fangsterne inden for laksefiskeri fejlrapporterede, særligt som havørredfangster. Da hovedparten af havørred i Østersøen udnyttes i kystområder, er det hensigtsmæssigt at forbyde fiskeri efter havørred uden for fire sømil og at begrænse bifangster af havørred til 3 % af den kombinerede fangst af havørred og laks med henblik på at bidrage til at forhindre fejlrapportering af laksefangster som havørredfangster.

    (11)

    Udnyttelsen af de fiskerimuligheder, der fastsættes i denne forordning, er underlagt Rådets forordning (EF) nr. 1224/2009 (3), særlig artikel 33 og 34 om registrering af fangster og fiskeriindsats og om fremsendelse af data om opbrugte fiskerimuligheder til Kommissionen. Nærværende forordning bør derfor præcisere de koder vedrørende landinger af bestande omfattet af nærværende forordning, som medlemsstaterne skal anvende, når de indsender data til Kommissionen.

    (12)

    Med Rådets forordning (EF) nr. 847/96 (4) blev der indført supplerende betingelser for forvaltningen af TAC'er fra år til år, herunder i henhold til artikel 3 og 4 bestemmelser om fleksibilitet for præventive og analytiske TAC'er. I henhold til nævnte forordnings artikel 2 skal Rådet, når det fastsætter TAC'erne, beslutte, hvilke bestande der ikke er omfattet af artikel 3 eller 4, særlig på grundlag af bestandenes biologiske tilstand. Senest er den årsbaserede fleksibilitetsmekanisme indført ved artikel 15, stk. 9, i forordning (EU) nr. 1380/2013 for alle de bestande, der er omfattet af landingsforpligtelsen. For at undgå en uforholdsmæssig høj grad af fleksibilitet, som ville underminere princippet om fornuftig og ansvarlig udnyttelse af havets levende biologiske ressourcer, hindre opnåelsen af den fælles fiskeripolitiks målsætninger og forårsage forværrelse af bestandenes biologiske tilstand, bør det fastsættes, at artikel 3 og 4 i forordning (EF) nr. 847/96 derfor kun anvendes på analytiske TAC'er, hvis den årsbaserede fleksibilitet, der er fastsat i artikel 15, stk. 9, i forordning (EU) nr. 1380/2013, ikke anvendes.

    (13)

    På grundlag af ny videnskabelig rådgivning bør der fastsættes en foreløbig TAC for sperling i ICES-afsnit 3a og EU-farvande i ICES-afsnit 2a og ICES-underområde 4 for perioden fra den 1. november 2018 til den 31. oktober 2019.

    (14)

    I de foregående år er TAC'erne for ansjos i ICES-underområde 9 og 10 og EU-farvande i CECAF-afsnit 34.1.1 blevet fastsat for et kalenderår. I juli 2018 udsendte ICES dets rådgivning for perioden fra den 1. juli 2018 til den 30. juni 2019 for denne bestand. Disse perioder bør tilpasses hinanden, således at TAC-perioden stemmer overens med perioden omfattet af ICES-rådgivningen. Undtagelsesvis og kun som følge af denne overgang bør TAC'en for ansjos ændres, så den dækker den periode på 18 måneder, der slutter den 30. juni 2019.

    (15)

    For at undgå afbrydelse af fiskeriet og sikre at Unionens fiskere kan leve af fiskeri, bør denne forordning anvendes fra den 1. januar 2019. Denne forordning bør dog anvendes for ansjos i ICES-underområde 9 og 10 og EU-farvande i CECAF-afsnit 34.1.1 fra den 1. januar 2018. En sådan anvendelse med tilbagevirkende kraft berører ikke retssikkerhedsprincippet eller princippet om beskyttelse af den berettigede forventning, eftersom fiskerimulighederne i den længere periode overstiger dem, der oprindelig er fastsat i henhold til Rådets forordning (EU) 2018/120 (5). Desuden bør denne forordning finde anvendelse på sperling i ICES-afsnit 3a og EU-farvande i ICES-afsnit 2a og ICES-underområde 4 fra den 1. november 2018 til den 31. oktober 2019. Denne forordning bør på grund af sin hastende karakter træde i kraft umiddelbart efter offentliggørelsen —

    VEDTAGET DENNE FORORDNING:

    KAPITEL I

    ALMINDELIGE BESTEMMELSER

    Artikel 1

    Genstand

    Denne forordning fastsætter fiskerimulighederne for visse fiskebestande og grupper af fiskebestande i Østersøen for 2019 og ændrer visse fiskerimuligheder i andre farvande, som er fastsat ved forordning (EU) 2018/120.

    Artikel 2

    Anvendelsesområde

    1.   Denne forordning finder anvendelse på EU-fiskerfartøjer, der fisker i Østersøen.

    2.   Denne forordning finder også anvendelse på rekreativt fiskeri, når dette fiskeri udtrykkeligt nævnes i de relevante bestemmelser.

    Artikel 3

    Definitioner

    Med henblik på denne forordning finder definitionerne i artikel 4 i forordning (EU) nr. 1380/2013 anvendelse.

    Derudover forstås ved:

    1)   »underafsnit«: ICES-underafsnit af Østersøen som defineret i bilag I til Rådets forordning (EF) nr. 2187/2005 (6)

    2)   »samlet tilladt fangstmængde« (TAC): den mængde af hver bestand, der kan fanges i løbet af et år

    3)   »kvote«: en andel af den TAC, som er tildelt Unionen, en medlemsstat eller et tredjeland

    4)   »rekreativt fiskeri«: ikkekommercielt fiskeri, der udnytter havets biologiske ressourcer til f.eks. rekreative formål, turisme eller sport.

    KAPITEL II

    FISKERIMULIGHEDER

    Artikel 4

    TAC'er og tildelinger

    TAC'erne, kvoterne og, hvor det er relevant, de funktionelt tilknyttede betingelser er fastsat i bilaget.

    Artikel 5

    Særlige bestemmelser om fordeling af fiskerimuligheder

    Den fordeling af fiskerimuligheder mellem medlemsstaterne, der er fastsat i denne forordning, er ikke til hinder for:

    a)

    udvekslinger i henhold til artikel 16, stk. 8, i forordning (EU) nr. 1380/2013

    b)

    nedsættelser og omfordelinger i henhold til artikel 37 i forordning (EF) nr. 1224/2009

    c)

    supplerende landinger, jf. artikel 3 i forordning (EF) nr. 847/96 eller artikel 15, stk. 9, i forordning (EU) nr. 1380/2013

    d)

    tilbageholdelse af mængder, jf. artikel 4 i forordning (EF) nr. 847/96, eller overførsel af mængder, jf. artikel 15, stk. 9, i forordning (EU) nr. 1380/2013

    e)

    nedsættelser i henhold til artikel 105 og 107 i forordning (EF) nr. 1224/2009.

    Artikel 6

    Betingelser for landing af fangster og bifangster

    De bestande af ikkemålarter inden for de sikre biologiske grænser, der er omhandlet i artikel 15, stk. 8, i forordning (EU) nr. 1380/2013, der opfylder betingelsen for undtagelsen fra pligten til at modregne fangster i den relevante kvote, er anført i bilaget til nærværende forordning.

    Artikel 7

    Foranstaltninger vedrørende rekreativt fiskeri efter torsk i underafsnit 22-24

    1.   I rekreativt fiskeri må der højst beholdes syv torsk pr. fisker pr. dag i underafsnit 22-24.

    2.   Stk. 1 finder anvendelse med forbehold af strengere nationale foranstaltninger.

    Artikel 8

    Foranstaltninger vedrørende havørredfiskeri i underafsnit 22-32

    1.   Fiskeri efter havørred uden for fire sømil målt fra basislinjerne i underafsnit 22-32 er forbudt for fiskerfartøjer fra den 1. januar til den 31. december 2019. Ved fiskeri efter laks i disse farvande må bifangster af havørred ikke på noget tidspunkt overstige 3 % af den samlede fangst af laks og havørred om bord eller landet efter hver fangstrejse.

    2.   Stk. 1 finder anvendelse med forbehold af strengere nationale foranstaltninger.

    Artikel 9

    Fleksibilitet

    1.   Medmindre andet er fastsat i bilaget til denne forordning, finder artikel 3 i forordning (EF) nr. 847/96 anvendelse på bestande, der er underlagt en præventiv TAC, og artikel 3, stk. 2 og 3, samt artikel 4 i den nævnte forordning anvendes på bestande, der er underlagt en analytisk TAC.

    2.   Artikel 3, stk. 2 og 3, og artikel 4 i forordning (EF) nr. 847/96 anvendes ikke, hvis en medlemsstat anvender den årsbaserede fleksibilitet, der er omhandlet i artikel 15, stk. 9, i forordning (EU) nr. 1380/2013.

    Artikel 10

    Dataindberetning

    Når medlemsstaterne i henhold til artikel 33 og 34 i forordning (EF) nr. 1224/2009 sender data om de mængder, der er fanget eller landet af de enkelte bestande, til Kommissionen, anvendes de bestandskoder, som er fastsat i bilaget til nærværende forordning.

    KAPITEL III

    AFSLUTTENDE BESTEMMELSER

    Artikel 11

    Ændring af forordning (EU) 2018/120

    Bilag IA til forordning (EU) 2018/120 ændres således:

    1)

    Tabellen over fiskerimuligheder for ansjos i ICES-underområde 9 og 10 og EU-farvande i CECAF-afsnit 34.1.1, affattes således:

    »Art:

    Ansjos

    Engraulis encrasicolus

    Område:

    9 og 10; EU-farvande i CECAF 34.1.1

    (ANE/9/3411)

    Spanien

    10 802  (7)

     

     

    Portugal

    11 784  (7)

     

     

    Unionen

    22 586  (7)

     

     

    TAC

    22 586  (7)

     

    Præventiv TAC

    2)

    Tabellen over fiskerimuligheder for sperling og dermed forbundne bifangster i ICES-afsnit 3a og EU-farvande i ICES-afsnit 2a og ICES-underområde 4 affattes således:

    »Art:

    Sperling og dermed forbundne bifangster

    Trisopterus esmarkii

    Område:

    3a; EU-farvande i 2a og 4

    (NOP/2A3A4.)

    År

    2018

    2019

     

     

    Danmark

    85 186  (8)  (10)

    49 953  (8)  (13)

     

     

    Tyskland

    16 (8)  (9)  (10)

    10 (8)  (9)  (13)

     

     

    Nederlandene

    63 (8)  (9)  (10)

    37 (8)  (9)  (13)

     

     

    Unionen

    85 265  (8)  (10)

    50 000  (8)  (13)

     

     

    Norge

    15 000  (11)

    0

     

     

    Færøerne

    6 000  (12)

    0

     

     

    TAC

    ikke relevant

    ikke relevant

     

    Analytisk TAC

    Artikel 3 i forordning (EF) nr. 847/96 anvendes ikke

    Artikel 4 i forordning (EF) nr. 847/96 anvendes ikke

    Artikel 12

    Ikrafttræden

    Denne forordning træder i kraft dagen efter offentliggørelsen i Den Europæiske Unions Tidende.

    Den anvendes fra den 1. januar 2019, med undtagelse af artikel 11, nr. 2), som anvendes fra den 1. november 2018 til den 31. oktober 2019, og med undtagelse af artikel 11, nr. 1), som anvendes fra den 1. januar 2018.

    Denne forordning er bindende i alle enkeltheder og gælder umiddelbart i hver medlemsstat.

    Udfærdiget i Bruxelles, den 30. oktober 2018.

    På Rådets vegne

    J. BOGNER-STRAUSS

    Formand


    (1)  Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) nr. 1380/2013 af 11. december 2013 om den fælles fiskeripolitik, ændring af Rådets forordning (EF) nr. 1954/2003 og (EF) nr. 1224/2009 og ophævelse af Rådets forordning (EF) nr. 2371/2002 og (EF) nr. 639/2004 samt Rådets afgørelse 2004/585/EF (EUT L 354 af 28.12.2013, s. 22).

    (2)  Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/1139 af 6. juli 2016 om en flerårig plan for torske-, silde- og brislingebestandene i Østersøen og fiskeriet, der udnytter disse bestande, om ændring af Rådets forordning (EF) nr. 2187/2005 og om ophævelse af Rådets forordning (EF) nr. 1098/2007 (EUT L 191 af 15.7.2016, s. 1).

    (3)  Rådets forordning (EF) nr. 1224/2009 af 20. november 2009 om oprettelse af en kontrolordning for Unionen med henblik på at sikre overholdelse af reglerne i den fælles fiskeripolitik, om ændring af forordning (EF) nr. 847/96, (EF) nr. 2371/2002, (EF) nr. 811/2004, (EF) nr. 768/2005, (EF) nr. 2115/2005, (EF) nr. 2166/2005, (EF) nr. 388/2006, (EF) nr. 509/2007, (EF) nr. 676/2007, (EF) nr. 1098/2007, (EF) nr. 1300/2008, (EF) nr. 1342/2008 og om ophævelse af forordning (EØF) nr. 2847/93, (EF) nr. 1627/94 og (EF) nr. 1966/2006 (EUT L 343 af 22.12.2009, s. 1).

    (4)  Rådets forordning (EF) nr. 847/96 af 6. maj 1996 om supplerende betingelser for forvaltningen af TAC og kvoter fra år til år (EFT L 115 af 9.5.1996, s. 3).

    (5)  Rådets forordning (EU) 2018/120 af 23. januar 2018 om fastsættelse for 2018 af fiskerimuligheder for visse fiskebestande og grupper af fiskebestande gældende for EU-farvande og for EU-fiskerfartøjer i visse andre farvande og om ændring af forordning (EU) 2017/127 (EUT L 27 af 31.1.2018, s. 1).

    (6)  Rådets forordning (EF) nr. 2187/2005 af 21. december 2005 om bevarelse af fiskeressourcerne i Østersøen, Bælterne og Øresund gennem tekniske foranstaltninger, om ændring af forordning (EF) nr. 1434/98 og ophævelse af forordning (EF) nr. 88/98 (EUT L 349 af 31.12.2005, s. 1).

    (7)  Kvoten må kun fiskes fra den 1. januar 2018 til den 30. juni 2019.«

    (8)  Op til 5 % af kvoten kan bestå af bifangster af kuller og hvilling (OT2/*2A3A4). Bifangster af kuller og hvilling, der fratrækkes kvoten i henhold til denne bestemmelse, og bifangster af arter, der fratrækkes kvoten i henhold til artikel 15, stk. 8, i forordning (EU) nr. 1380/2013, må tilsammen ikke overstige 9 % af kvoten.

    (9)  Kvoten må kun fiskes i EU-farvande i ICES-afsnit 2a, 3a og 4.

    (10)  EU-kvoten må kun fiskes fra den 1. november 2017 til den 31. oktober 2018.

    (11)  Der skal anvendes sorteringsrist.

    (12)  Der skal anvendes sorteringsrist. Omfatter højst 15 % af uundgåelige bifangster (NOP/*2A3A4), der skal fratrækkes denne kvote.

    (13)  EU-kvoten kan fiskes fra den 1. november 2018 til den 31. oktober 2019.«


    BILAG

    TAC'er for EU-fiskerfartøjer i områder, hvor der er fastsat TAC'er, opdelt efter art og område

    I nedenstående tabeller fastsættes TAC'erne og kvoterne (i ton levende vægt, medmindre andet er angivet) for hver bestand samt de funktionelt tilknyttede betingelser.

    Medmindre andet er angivet, er henvisningerne til fiskeriområder henvisninger til ICES-områder.

    Fiskebestandene er anført i alfabetisk rækkefølge efter arternes latinske navne.

    Med henblik på anvendelsen af denne forordning gives nedenfor en sammenlignende oversigt over de latinske navne og de almindeligt anvendte navne:

    Videnskabeligt navn

    Alfa-3-kode

    Dansk navn

    Clupea harengus

    HER

    Sild

    Gadus morhua

    COD

    Torsk

    Pleuronectes platessa

    PLE

    Rødspætte

    Salmo salar

    SAL

    Atlanterhavslaks

    Sprattus sprattus

    SPR

    Brisling


    Art:

    Sild

    Clupea harengus

    Område:

    Underafsnit 30-31

    (HER/30/31.)

    Finland

    72 724

     

     

    Sverige

    15 979

     

     

    Unionen

    88 703

     

     

    TAC

    88 703

     

    Analytisk TAC


    Art:

    Sild

    Clupea harengus

    Område:

    Underafsnit 22-24

    (HER/3BC+24)

    Danmark

    1 262

     

     

    Tyskland

    4 966

     

     

    Finland

    1

     

     

    Polen

    1 171

     

     

    Sverige

    1 601

     

     

    Unionen

    9 001

     

     

    TAC

    9 001

     

    Analytisk TAC

    Artikel 3, stk. 2 og 3, i forordning (EF) nr. 847/96 anvendes ikke.

    Artikel 4 i forordning (EF) nr. 847/96 anvendes ikke.


    Art:

    Sild

    Clupea harengus

    Område:

    EU-farvande i underafsnit 25-27, 28.2, 29 og 32

    (HER/3D-R30)

    Danmark

    3 748

     

     

    Tyskland

    994

     

     

    Estland

    19 139

     

     

    Finland

    37 360

     

     

    Letland

    4 723

     

     

    Litauen

    4 973

     

     

    Polen

    42 444

     

     

    Sverige

    56 979

     

     

    Unionen

    170 360

     

     

    TAC

    Ikke relevant

     

    Analytisk TAC

    Artikel 6 i denne forordning anvendes.


    Art:

    Sild

    Clupea harengus

    Område:

    Underafsnit 28.1

    (HER/03D.RG)

    Estland

    14 336

     

     

    Letland

    16 708

     

     

    Unionen

    31 044

     

     

    TAC

    31 044

     

    Analytisk TAC

    Artikel 6 i denne forordning anvendes.


    Art:

    Torsk

    Gadus morhua

    Område:

    EU-farvande i underafsnit 25-32

    (COD/3DX32.)

    Danmark

    5 539  (1)

     

     

    Tyskland

    2 203  (1)

     

     

    Estland

    540 (1)

     

     

    Finland

    424 (1)

     

     

    Letland

    2 060  (1)

     

     

    Litauen

    1 357  (1)

     

     

    Polen

    6 377  (1)

     

     

    Sverige

    5 612  (1)

     

     

    Unionen

    24 112  (1)

     

     

    TAC

    Ikke relevant

     

    Præventiv TAC

    Artikel 3, stk. 2 og 3, i forordning (EF) nr. 847/96 anvendes ikke.

    Artikel 4 i forordning (EF) nr. 847/96 anvendes ikke.


    Art:

    Torsk

    Gadus morhua

    Område:

    Underafsnit 22-24

    (COD/3BC+24)

    Danmark

    4 152

     

     

    Tyskland

    2 031

     

     

    Estland

    92

     

     

    Finland

    82

     

     

    Letland

    344

     

     

    Litauen

    223

     

     

    Polen

    1 111

     

     

    Sverige

    1 480

     

     

    Unionen

    9 515

     

     

    TAC

    9 515

     

    Analytisk TAC

    Artikel 3, stk. 2 og 3, i forordning (EF) nr. 847/96 anvendes ikke.

    Artikel 4 i forordning (EF) nr. 847/96 anvendes ikke.


    Art:

    Rødspætte

    Pleuronectes platessa

    Område:

    EU-farvande i underafsnit 22-32

    (PLE/3BCD-C)

    Danmark

    7 251

     

     

    Tyskland

    806

     

     

    Polen

    1 518

     

     

    Sverige

    547

     

     

    Unionen

    10 122

     

     

    TAC

    10 122

     

    Analytisk TAC

    Artikel 6 i denne forordning anvendes.


    Art:

    Atlanterhavslaks

    Salmo salar

    Område:

    EU-farvande i underafsnit 22-31

    (SAL/3BCD-F)

    Danmark

    18 885  (2)

     

     

    Tyskland

    2 101  (2)

     

     

    Estland

    1 919  (2)  (3)

     

     

    Finland

    23 548  (2)

     

     

    Letland

    12 012  (2)

     

     

    Litauen

    1 412  (2)

     

     

    Polen

    5 729  (2)

     

     

    Sverige

    25 526  (2)

     

     

    Unionen

    91 132  (2)

     

     

    TAC

    Ikke relevant

     

    Analytisk TAC

    Artikel 3, stk. 2 og 3, i forordning (EF) nr. 847/96 anvendes ikke.

    Artikel 4 i forordning (EF) nr. 847/96 anvendes ikke.


    Art:

    Atlanterhavslaks

    Salmo salar

    Område:

    EU-farvande i underafsnit 32

    (SAL/3D32.)

    Estland

    995 (4)

     

     

    Finland

    8 708  (4)

     

     

    Unionen

    9 703  (4)

     

     

    TAC

    Ikke relevant

     

    Præventiv TAC


    Art:

    Brisling

    Sprattus sprattus

    Område:

    EU-farvande i underafsnit 22-32

    (SPR/3BCD-C)

    Danmark

    26 710

     

     

    Tyskland

    16 921

     

     

    Estland

    31 016

     

     

    Finland

    13 982

     

     

    Letland

    37 460

     

     

    Litauen

    13 551

     

     

    Polen

    79 497

     

     

    Sverige

    51 635

     

     

    Unionen

    270 772

     

     

    TAC

    Ikke relevant

     

    TAC przezornościowy

    Stosuje się art. 6 niniejszego rozporządzenia.


    (1)  I underafsnit 25 og 26 er det forbudt at fiske denne kvote fra den 1. juli til den 31. juli for

    a)

    fiskerfartøjer med en længde overalt på 12 meter og derover, som fisker med trawl, snurrevod eller lignende redskaber med en maskestørrelse på mindst 90 mm, og

    b)

    fiskerfartøjer med en længde overalt på 12 meter eller derover, som fisker med garn, indfiltringsnet eller toggegarn med en maskestørrelse på mindst 90 mm eller med bundforankrede liner, langliner bortset fra flydende langliner, håndliner eller pilkeudstyr.

    (2)  Antal fisk.

    (3)  Særlig betingelse: op til 20 % og højst 400 individer af denne kvote må fiskes i EU-farvande i underafsnit 32 (SAL/*3D32).

    (4)  Antal fisk.


    Top