EUR-Lex Access to European Union law

Back to EUR-Lex homepage

This document is an excerpt from the EUR-Lex website

Document C2021/370A/01

Meddelande om ledig tjänst – CONS/AD/168/21

OJ C 370A, 15.9.2021, p. 1–19 (BG, ES, CS, DA, DE, ET, EL, EN, FR, GA, HR, IT, LV, LT, HU, MT, NL, PL, PT, RO, SK, SL, FI, SV)

15.9.2021   

SV

Europeiska unionens officiella tidning

CA 370/1


Meddelande om ledig tjänst – CONS/AD/168/21

(2021/C 370 A/01)

 

ALLMÄNNA UPPLYSNINGAR

Avdelning

LIFE: jordbruk, fiske, sociala frågor samt hälso- och sjukvård

Arbetsplats

Bryssel, Justus Lipsius-byggnaden

Tjänstebeteckning

Generaldirektör

Tjänstegrupp och lönegrad

AD 15

Krav på säkerhetsgodkännande

SECRET UE/EU SECRET

SISTA ANSÖKNINGSDAG:

den 1 oktober 2021 – kl. 12.00 (lokal tid, Bryssel)

Om oss

Rådets generalsekretariat (nedan kallat generalsekretariatet) hjälper Europeiska rådet, Europeiska unionens råd och deras förberedande organ inom alla deras verksamhetsområden. Under överinseende av generalsekreteraren bistår generalsekretariatet Europeiska rådet, rådet och deras ordförandeskap med rådgivning och stöd inom all verksamhet. Det rör sig bland annat om politisk och juridisk rådgivning, samordning med andra institutioner, utarbetande av kompromissförslag samt övervakning och handhavande av alla praktiska uppgifter som är nödvändiga för att Europeiska rådets och rådets verksamhet ska vara väl förberedd och välfungerande.

Generaldirektoratet för jordbruk, fiske, sociala frågor samt hälso- och sjukvård (GD LIFE) består av fem direktorat: LIFE.1, som behandlar jordbruksfrågor (SJK – särskilda jordbrukskommittén); LIFE.2, som behandlar fiskefrågor; LIFE.3, som behandlar veterinära frågor och växtskyddsfrågor samt livsmedel och skogsbruk; LIFE.4, som behandlar frågor om sysselsättning och socialpolitik; LIFE.5, som behandlar frågor om hälso- och sjukvård. Samtliga rapporterar till generaldirektören.

Generaldirektoratet samordnar uppläggningen av arbetet i både rådet (jordbruk och fiske) och rådet (sysselsättning, socialpolitik, hälso- och sjukvård samt konsumentfrågor), som sammanträder ungefär tio respektive fyra gånger om året. Dessa rådsmöten förbereds av Coreper och av flera arbetsgrupper som behandlar både lagstiftningsärenden och ärenden som inte avser lagstiftning samt internationella förbindelser i samband med dessa ärenden.

Vårt erbjudande

Tjänsten som generaldirektör för GD LIFE ställer stora krav på sin innehavare i en politiskt intressant miljö, där generaldirektören leder ett lag med ca 65 synnerligen kvalificerade medarbetare.

Under överinseende av generalsekreteraren och i samarbete med de fem direktörerna vid GD LIFE leder och samordnar du ditt generaldirektorat och förvaltar dess resurser på ett professionellt sätt. Du organiserar dessutom verksamheten och stöder och motiverar personalen i arbetet. Du utarbetar och genomför generaldirektoratets strategi och arbetsprogram. Du fastställer dess mål och ser till att de uppnås i enlighet med fastställda tidsfrister och kvalitetsstandarder. Du utvecklar en god kommunikations- och samarbetskultur, både inom GD LIFE och i relationerna med övriga generaldirektorat och med generalsekretariatets övriga enheter.

I samarbete med övriga generaldirektorat ansvarar du för övergripande samordning av politik och förfaranden i syfte att stödja kontinuiteten och samstämmigheten i rådets och Europeiska rådets arbete.

Du tillhandahåller rådgivning på hög nivå om politik och förfaranden till generalsekreteraren samt till Europeiska rådets och rådets ordförandeskap och till Coreper om alla aspekter av ärenden som faller inom generaldirektoratets verksamhetsområde, och du deltar i möten och vid behov i föredragningar och/eller förhandlingar i syfte att nå kompromisser och hitta lösningar. Du bistår här ordförandeskapen vid förhandlingar och ser till att kommunikationen och samarbetet med EU:s institutioner, byråer och andra organ fungerar väl på de områden som faller inom GD LIFE:s verksamhetsområde.

Du säkerställer en övergripande strategisk samordning, även med andra generaldirektorat, när det gäller politik och mål som ska uppnås.

Det krävs regelbundna tjänsteresor utomlands, vanligtvis inom EU.

Vi söker

Vi söker en chef med gedigen erfarenhet av EU:s beslutsfattande och lagstiftningsprocess och med omfattande kunskaper om rådet och Europeiska rådet samt om EU:s institutionella frågor. Kunskaper inom de områden som GD LIFE arbetar med ses som en fördel.

Som chef vid generalsekretariatet förväntas du ge råd till överordnade och intressenter, leda din personal och förvalta de ekonomiska resurserna samt fungera som företrädare för generalsekretariatet. Du kan läsa mer om vad som förväntas av dig i generalsekretariatets övergripande chefsprofil i bilaga I.

Du behöver dessutom ha följande egenskaper:

Förmåga att tänka och planera strategiskt, förutse och identifiera potentiella problem och föreslå rimliga lösningar och kompromisser.

Utmärkt kommunikationsförmåga, bl.a. i fråga om interpersonell kommunikation.

Förmåga att upprätthålla goda arbetsrelationer med en rad interna och externa samtalspartner och att uppträda diplomatiskt.

Ledarskapsförmåga, förmåga att främja en stark laganda och ge vägledning, och förmåga att motivera dina medarbetare och ge dem inflytande i en mångkulturell och skiftande miljö, med särskild inriktning på personalutveckling.

Förmåga att planera och organisera det övergripande arbetet vid generaldirektoratet, så att kritiska tidsfrister respekteras och arbetsbördan fördelas rättvist inom arbetslaget samt förmåga att hantera förändringar och stödja personalen vid förändringar.

Förmåga att skapa samförstånd och uppnå mål genom riktad rådgivning till intressenter och genom att på ett effektivt och konstruktivt sätt leda diskussioner.

Eftersom generalsekretariatet tillämpar intern rörlighet för sina chefer, som förväntas ha bred erfarenhet, bör du som söker både vilja och kunna arbeta inom olika verksamhetsområden under din karriär vid generalsekretariatet.

REKRYTERINGSPOLITIK

De sökande måste uppfylla följande krav vid tidpunkten för ansökan:

a)

Allmänna villkor

Vara medborgare i en av Europeiska unionens medlemsstater.

Åtnjuta fullständiga medborgerliga rättigheter.

Ha fullgjort alla skyldigheter enligt gällande värnpliktslagstiftning.

b)

Särskilda villkor

Universitetsexamen.

Minst 15 års relevant yrkeserfarenhet.

Minst tre års ledningserfarenhet från en högre chefsbefattning inom EU:s politikområden.

Eftersom engelska och franska i stor utsträckning används för kommunikationen inom generalsekretariatet och med andra institutioner krävs det synnerligen goda kunskaper i ett av dessa språk och goda kunskaper i det andra. Kunskaper i andra officiella EU-språk ses som en fördel.

Anm.:

1.

Tjänsten kräver säkerhetsgodkännande för tillgång till säkerhetsskyddsklassificerade handlingar (nivån SECRET UE/EU SECRET). Den som söker tjänsten måste vara beredd att genomgå säkerhetsprövning i enlighet med rådets beslut 2013/488/EU (1). För att tjänsten ska kunna tillsättas måste den utvalda sökanden ha erhållit ett giltigt intyg om säkerhetsgodkännande. En sökande som saknar säkerhetsgodkännande erbjuds ett tillfälligt kontrakt i avvaktan på resultatet av säkerhetsprövningen.

2.

Den sökande som går vidare måste vara redo att genomgå generalsekretariatets arbetsledarutbildning.

URVALSFÖRFARANDE

När tillsättningsmyndigheten väljer ut en sökande ska den bistås av en rådgivande urvalskommitté. Den rådgivande urvalskommittén bistås av ett utvärderingscentrum som drivs av externa rekryteringskonsulter. De rapporter som utvärderingscentrumet upprättar för samma typ av tjänst upphör att gälla två år efter den dag då den aktuella urvalsprocessen ägde rum eller då ramavtalet mellan generalsekretariat och utvärderingscentrumet i fråga löper ut, beroende på vilket som infaller först.

Den rådgivande urvalskommittén gör en inledande utvärdering med utgångspunkt i de sökandes ansökningar och jämför samtliga sökandes kvalifikationer, erfarenhet och motivation. Med utgångspunkt i den jämförande bedömningen väljer den rådgivande urvalskommittén ut de sökande som den anser ska kallas till en första intervju. Eftersom det första urvalet grundar sig på en jämförande bedömning av ansökningarna finns det ingen garanti för att sökande som uppfyller kraven i detta meddelande kallas till den första intervjun. Den rådgivande urvalskommittén gör bland de sökande som intervjuats ett första urval av sökande som kallas till utvärderingscentrumet och till en andra intervju med den rådgivande urvalskommittén.

Den preliminära planeringen för urvalsförfarandet är följande:

De sökande som väljs ut för intervjuer informeras sannolikt under första hälften av oktober.

De första intervjuerna är planerade till andra hälften av oktober.

Den del av urvalsprocessen som sker på utvärderingscentrumet väntas äga rum senast i slutet av oktober.

Den andra intervjuomgången är planerad till första hälften av november.

Anm.: Ovannämnda planering är endast preliminär och kan i synnerhet komma att påverkas av restriktiva åtgärder för att hantera covid-19-pandemin.

RÄTTSLIG GRUND

Tjänsten offentliggörs vid alla Europeiska unionens institutioner och även utanför institutionerna, i enlighet med artikel 29.1 och 29.2 i tjänsteföreskrifterna för tjänstemän i Europeiska unionen.

SÅ ANSÖKER DU

Sista ansökningsdag är den 1 oktober 2021 kl. 12.00 (lokal tid, Bryssel).

Endast ansökningar som inkommer via e-post till applications.management@consilium.europa.eu (2) senast den sista ansökningsdagen och inom det angivna klockslaget kan godtas. Ansökningar som inkommer för sent beaktas inte.

Den e-postadress som anges ovan ska användas för all eventuell korrespondens avseende urvalsförfarandet (ange följande i ärenderaden: CONS/AD/168/21 LIFE).

Innan ansökan skickas in bör de sökande noggrant kontrollera att de uppfyller samtliga behörighetskriterier ovan under rubriken ”Rekryteringspolitik”. Annars riskerar de att automatiskt uteslutas från urvalsförfarandet.

En giltig ansökan måste innehålla följande i pdf-format (Obs! låsta, lösenordsskyddade och elektroniskt undertecknade dokument godtas inte):

a)

Ansökningsformuläret (bilaga V), som ska vara korrekt ifyllt och daterat. Det elektroniska ansökningsformuläret finns på rådets webbplats: http://www.consilium.europa.eu/sv/general-secretariat/jobs/job-opportunities/ (filen ska namnges enligt följande: ”XXX (DITT EFTERNAMN) – Application form.pdf”).

b)

En detaljerad meritförteckning (3) på engelska eller franska, helst i Europass-format (http://europass.cedefop.europa.eu), som ska täcka hela din karriär och bland annat innehålla en förteckning över kvalifikationer, språkkunskaper, yrkeserfarenhet och nuvarande arbetsuppgifter (filen ska namnges enligt följande: ”XXX (DITT EFTERNAMN) – CV.pdf”).

c)

Ett personligt brev på engelska eller franska (filen ska namnges enligt följande: ”XXX (DITT EFTERNAMN) – Motivation letter.pdf”).

d)

Kopior av examensbevis och av handlingar och intyg som styrker yrkeserfarenhet, samlade i ett pdf-dokument. Det räcker inte att enbart skicka in den meritförteckning som nämns under b. Styrkande handlingar ska vara utfärdade av tredje man (filen ska namnges enligt följande: ”XXX (DITT EFTERNAMN) – Supporting documents.pdf”).

Om dessa handlingar inte bifogas är ansökan ogiltig.

Samtliga styrkande handlingar som nämns under d måste förses med löpande numrering (bilaga 1, 2 osv.) och vara samlade som nämnts ovan.

Ansökningar som inkommer per post eller via molnbaserade lösningar för datalagring eller plattformar för fildelning beaktas inte.

Den sökande som väljs ut till tjänsten kommer att få visa upp originalhandlingarna.

Den sökande får ett e-postmeddelande med en bekräftelse på att ansökan har tagits emot. Tekniska problem i samband med e-post kan dock aldrig uteslutas helt. Om du inte får något e-postmeddelande med en bekräftelse bör du därför kontakta applications.management@consilium.europa.eu. Eftersom den rådgivande urvalskommittén påbörjar sitt arbete kort efter den sista ansökningsdagen bör eventuella kontroller av huruvida ansökan har mottagits ske under veckan som följer på detta datum.

MÅNGFALD OCH INKLUDERING

Rådets generalsekretariat tillämpar en personalpolitik för mångfald och inkludering (se bilaga II).

Generalsekretariatet inser att en sund balans mellan arbetsliv och privatliv är en viktig motiverande faktor för många människor och att flexibelt arbete i allt högre grad förväntas ingå i en modern arbetsmiljö. Vi erbjuder därför ett mycket bra paket med lagstadgade flexibla arbetsformer och barnomsorg.

I egenskap av arbetsgivare har generalsekretariatet åtagit sig att garantera jämställdhet och att förebygga alla former av diskriminering. Generalsekretariatet välkomnar aktivt ansökningar från alla behöriga sökande med olika bakgrunder, oavsett eventuell funktionsnedsättning och med så stor geografisk spridning som möjligt i EU:s medlemsstater. För att främja jämställdhet uppmuntrar rådets generalsekretariat framför allt kvinnor att söka.

Personer med funktionsnedsättning kan få stöd under rekryteringsförfarandet. Skicka ett e-postmeddelande till diversity.inclusion@consilium.europa.eu för mer information.

OMPRÖVNING AV ANSÖKNINGAR

Förfarandet för framställningar om klagomål, överklagande och hänskjutande till Europeiska ombudsmannen anges i bilaga III till detta meddelande om ledig tjänst.

SKYDD AV PERSONUPPGIFTER

Bestämmelserna om behandling av personuppgifter i samband med detta urvalsförfarande anges i bilaga IV till detta meddelande om ledig tjänst.


(1)  Rådets beslut 2013/488/EU av den 23 september 2013 om säkerhetsbestämmelser för skydd av säkerhetsskyddsklassificerade EU-uppgifter (EUT L 274, 15.10.2013, s. 1).

(2)  Denna e-postadress är kopplad till en funktionsbrevlåda som endast kan behandla meddelanden med känslighetsinställningen ”Normal”. E-postmeddelanden med annan känslighetsinställning (t.ex. ”Personligt”, ”Privat” eller ”Konfidentiellt”) kan inte kan behandlas. Välj därför inställningen ”Normal”. Meddelandet får inte vara större än 25 MB. Om e-postmeddelandet och bilagorna tillsammans är större än så ska bilagorna fördelas på flera meddelanden.

(3)  Foto ska inte infogas i meritförteckningen.


BILAGA I

Generalsekretariatets övergripande ledningsprofil

Som chef vid generalsekretariatet skapar du ett mervärde genom att agera som både rådgivare och chef; du är dessutom alltid en företrädare för generalsekretariatet.

I dessa roller förväntas du

som företrädare

agera med integritet, såväl utåt som inom generalsekretariatet,

agera i Europeiska rådets och rådets intresse, samt i hela unionens intresse, se till att eventuella skiljaktigheter identifieras och hanteras,

skapa relationer som bygger på förtroende, tillit och öppenhet och bedriva aktivt nätverksarbete,

vara resultatorienterad och tongivande, men samtidigt respektfull och serviceinriktad,

som rådgivare

bidra till unionens utveckling, vara proaktiv och kreativ, tänka framåt och planera inför kommande utveckling, fungera som problemlösare,

ge råd, i de båda institutionernas intresse, till våra intressenter så att de lättare kan uppnå sina mål, vara objektiv och rättvis,

vara medveten om samspelet mellan beslutsfattande och offentlig debatt, se till att du i rådgivningen beaktar våra intressenters politiska situation och gör kommunikationsmässiga överväganden,

underlätta beslutsfattandets legitimitet, genom samarbete, goda arbetsrelationer och kompromisser mellan medlemsstaterna och med institutioner och andra intressenter,

vara välunderrättad om utvecklingen inom ditt ansvarsområde, även utöver Europeiska rådets och rådets omedelbara verksamhet, och kunna se helheten,

som chef

delegera, ge dina medarbetare inflytande och lita på, stödja och motivera dem, ge återkoppling och vägledning, uppmuntra initiativ och kreativt tänkande, minska hierarkin och kontrollen så mycket som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten,

kommunicera mål och förväntningar på ett tydligt sätt och säkra informationsflödet till, från och mellan medarbetarna samt med andra generaldirektorat, direktorat och enheter,

alltid agera i hela generalsekretariatets intresse, och inte bara i det egna generaldirektoratets, direktoratets eller enhetens intresse, se till att vi levererar till våra intressenter och motverka silotänkande,

snabbt ingripa vid konflikter, när någon underpresterar och när andra svårigheter uppstår, se till att dina medarbetare mår bra och utvecklas och uppfylla din omsorgsskyldighet gentemot din personal,

involvera personalen i förändringsarbetet, så att generalsekretariatet håller jämna steg med utvecklingen och blir mer dynamiskt, flexibelt och samarbetsinriktat, omsätta ord i handling,

ta ansvar för att generalsekretariatets personalresurser och ekonomiska resurser utnyttjas på bästa tänkbara sätt.


BILAGA II

Mångfald och inkludering vid rådets generalsekretariat

Rådets generalsekretariat har åtagit sig att ge alla sina anställda och arbetssökande lika möjligheter. I egenskap av arbetsgivare har generalsekretariatet åtagit sig att garantera jämställdhet och att förebygga alla typer av diskriminering. Generalsekretariatet välkomnar aktivt ansökningar från alla behöriga sökande med olika bakgrunder, oavsett eventuell funktionsnedsättning och med så stor geografisk spridning som möjligt i EU:s medlemsstater.

De främsta syftena med generalsekretariatets politik för mångfald och inkludering är följande:

Uppnå jämn könsfördelning. Generalsekretariatet uppmuntrar ansökningar från kvinnor, särskilt för chefsbefattningar, där de för närvarande är underrepresenterade.

Göra arbetsmiljön mer tillgänglig och se till att den är inkluderande. Rimliga anpassningar för personal med funktionsnedsättning kan göras såvida dessa inte skulle utgöra en orimlig börda för institutionens resurser. Personer med funktionsnedsättning kan få stöd under rekryteringsförfarandet.

Säkerställa att personalpolitiken är förenlig med principerna om jämlikhet och icke-diskriminering.

Skydda personalen från trakasserier på arbetsplatsen.

Göra det möjligt att förena arbete och privatliv. Generalsekretariatet erbjuder ett omfattande paket med flexibla arbetsåtgärder, inbegripet distansarbete, individuell arbetstid och möjlighet för föräldrar att vara föräldralediga i enlighet med tjänsteföreskrifterna. Generalsekretariatet erbjuder barnomsorg för barn upp till fyra års ålder. Fritidsverksamhet och aktiviteter under skolloven organiseras av Europeiska kommissionen och är öppna för barn till generalsekretariatets personal.

Skriv till diversity.inclusion@consilium.europa.eu för mer information.


BILAGA III

INTERNA KLAGOMÅL – ÖVERKLAGANDEN – KLAGOMÅL TILL EUROPEISKA OMBUDSMANNEN

Om du är missnöjd med hur din ansökan handläggs har du när som helst under urvalsförfarandet rätt att klaga.

Interna klagomål

Om du får ett beslut som du är missnöjd med kan du, inom tre månader efter det att beslutet har delgivits, lämna in ett klagomål i enlighet med artikel 90.2 i tjänsteföreskrifterna för tjänstemän i Europeiska unionen till

Europeiska unionens råd

Enheten för administrationens juridiska rådgivare, ORG 1.F

Rue de la Loi 175/Wetstraat 175

1048 Bryssel

BELGIEN

E-post: legal.advisersHR@consilium.europa.eu

Tillsättningsmyndigheten ska skriftligen besvara sådana klagomål inom fyra månader från mottagandet av klagomålet. Om klagomålet inkommer i tillräckligt god tid är det dock möjligt att den rådgivande urvalskommittén kan ompröva det beslut som är föremål för klagomålet och besvara dig på denna grund.

Överklaganden

Om du är missnöjd med det svar du får från tillsättningsmyndigheten inom ramen för förfarandet för interna klagomål kan du lämna in ett överklagande i enlighet med artikel 91 i tjänsteföreskrifterna till

Tribunalen

Rue du Fort Niedergrünewald

2925 Luxemburg

LUXEMBURG

Klagomål till Europeiska ombudsmannen

Efter att ha uttömt samtliga möjligheter till prövning vid generalsekretariatet, särskilt det interna klagomålsförfarandet i enlighet med artikel 90.2 i tjänsteföreskrifterna, kan du i likhet med alla andra unionsmedborgare lämna in ett klagomål till

Europeiska ombudsmannen

Avenue du Président Robert Schuman 1 – BP 403

67001 Strasbourg Cedex

FRANKRIKE

Klagomål lämnas in i enlighet med artikel 228.1 i fördraget om Europeiska unionens funktionssätt och i enlighet med bestämmelserna i Europaparlamentets beslut 94/262/EKSG, EG, Euratom av den 9 mars 1994 om föreskrifter och allmänna villkor för ombudsmannens ämbetsutövning (1).

Observera att klagomål till Europeiska ombudsmannen inte har någon suspensiv verkan på den tidsperiod som anges i artiklarna 90.2 och 91 i tjänsteföreskrifterna för inlämnande av klagomål eller överklaganden till tribunalen i enlighet med artikel 270 i fördraget om Europeiska unionens funktionssätt.


(1)  EGT L 113, 4.5.1994, s. 15.


BILAGA IV

SKYDD AV PERSONUPPGIFTER

I egenskap av den institution som anordnar urvalsförfarandet säkerställer rådets generalsekretariat att den sökandes personuppgifter behandlas i enlighet med Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2018/1725 av den 23 oktober 2018 om skydd för fysiska personer med avseende på behandling av personuppgifter som utförs av unionens institutioner, organ och byråer och om det fria flödet av sådana uppgifter samt om upphävande av förordning (EG) nr 45/2001 och beslut nr 1247/2002/EG (1).

Den rättsliga grunden för urvalsförfarandet är tjänsteföreskrifterna för tjänstemän i Europeiska unionen och rådets beslut 2013/488/EU av den 23 september 2013 om säkerhetsbestämmelser för skydd av säkerhetsskyddsklassificerade EU-uppgifter (2). Enheten för personalstyrka och rörlighet vid direktorat 1 – Mänskliga resurser och personaladministration (ORG.1) – ansvarar för urvalsförfarandet, och enhetschefen är personuppgiftsansvarig. De uppgifter som lämnas av de sökande är tillgängliga för personal vid kontoret för urval av tjänstemän och deras överordnade, den rådgivande urvalskommittén och vid behov enheten med juridiska rådgivare. Administrativa upplysningar som gör det möjligt att identifiera den sökande och/eller som av praktiska skäl krävs för förfarandet kan komma att överlämnas till ett utvärderingscentrum.

Syftet med behandlingen är att samla in uppgifter för att kunna identifiera alla sökande till en tjänst vid rådets generalsekretariat och göra ett urval bland de sökande.

Uppgifterna i fråga är

personuppgifter som gör det möjligt att identifiera de sökande (efternamn, förnamn, födelsedatum, kön och nationalitet),

uppgifter som de sökande lämnat för att praktiskt underlätta förfarandet (postadress, e-postadress och telefonnummer),

uppgifter som de sökande lämnat in för att göra det möjligt att bedöma om de uppfyller de ansökningsvillkor som anges i meddelandet om ledig tjänst (nationalitet, språkkunskaper, den sökandes kvalifikationer och vilket år dessa erhållits, typ av examen, utfärdande institution, yrkeserfarenhet),

i förekommande fall, uppgift om typ av och giltighetstid för den sökandes säkerhetsgodkännande,

resultaten av de urvalstester som de sökande genomgår, inbegripet de utvärderingar som utvärderingscentrumets konsulter gör för urvalskommitténs räkning.

Behandlingen börjar den dag ansökan inkommer. Ansökningarna arkiveras och lagras i arkiv i två år.

Alla sökande har rätt att få tillgång till sina personuppgifter och att få dem rättade. Dessa framställningar, som ska motiveras, ska skickas med e-post till kontoret för urval av tjänstemän: selection.officials@consilium.europa.eu

De sökande kan när som helst vända sig till Europeiska datatillsynsmannen (edps@edps.europa.eu).


(1)  EUT L 295, 21.11.2018, s. 39.

(2)  EUT L 274, 15.10.2013, s. 1.


BILAGA V

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7

Image 8

Image 9

Image 10


Top