EUR-Lex Access to European Union law

Back to EUR-Lex homepage

This document is an excerpt from the EUR-Lex website

Document C2016/011/02

Razpis za zbiranje predlogov za ustanovitev skupnosti znanja in inovacij Evropskega inštituta za inovacije in tehnologijo (EIT)

OJ C 11, 14.1.2016, p. 2–2 (BG, ES, CS, DA, DE, ET, EL, EN, FR, HR, IT, LV, LT, HU, MT, NL, PL, PT, RO, SK, SL, FI, SV)

14.1.2016   

SL

Uradni list Evropske unije

C 11/2


Razpis za zbiranje predlogov za ustanovitev skupnosti znanja in inovacij Evropskega inštituta za inovacije in tehnologijo (EIT)

(2016/C 11/02)

V skladu z Uredbo (EU) št. 1292/2013 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 11. decembra 2013 objavljamo razpis za zbiranje predlogov za skupnosti znanja in inovacij (SZI).

Zbirajo se predlogi za naslednji razpis. Rok za oddajo predlogov in vse pomembne informacije so navedeni v besedilu razpisa, ki je objavljen na spletni strani Evropskega inštituta za inovacije in tehnologijo.

Oznaka razpisa: EIT-KICS-2016.

Na razpisu imajo prednost naslednja področja: hrana EIT (hrana za prihodnost: trajnostna oskrbovalna veriga od virov do potrošnikov) in proizvodnja EIT (proizvodnja z dodano vrednostjo).

Podrobne informacije o pogojih razpisa, merilih za ocenjevanje in navodilih za kandidate o tem, kako predložiti prijavo, so na voljo pod zavihkom o razpisih v zvezi s skupnostmi znanja in inovacij na spletni strani Evropskega inštituta za inovacije in tehnologijo: http://eit.europa.eu/collaborate/2016-call-for-kics.


Top