Accept Refuse

EUR-Lex Access to European Union law

Back to EUR-Lex homepage

This document is an excerpt from the EUR-Lex website

Document C2012/232/06

Notificare prealabilă a unei concentrări (Cazul COMP/M.6623 – VINCI/EVT Business) Text cu relevanță pentru SEE

OJ C 232, 3.8.2012, p. 10–10 (BG, ES, CS, DA, DE, ET, EL, EN, FR, IT, LV, LT, HU, MT, NL, PL, PT, RO, SK, SL, FI, SV)

3.8.2012   

RO

Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

C 232/10


Notificare prealabilă a unei concentrări

(Cazul COMP/M.6623 – VINCI/EVT Business)

(Text cu relevanță pentru SEE)

2012/C 232/06

1.

La data de 26 iulie 2012, Comisia a primit, în temeiul articolului 4 din Regulamentul (CE) nr. 139/2004 al Consiliului (1), o notificare a unei concentrări propuse prin care grupul VINCI SA („VINCI”, Franța) dobândește, în sensul articolului 3 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul privind concentrările economice, controlul asupra întregii activități EVT (Energieversorgungstechnick sau tehnologie de aprovizionare cu energie) („EVT Business”), care cuprinde o serie de întreprinderi controlate în prezent de Alpiq Anlagentechnik GmbH („AAT”, Germania), prin achiziționare de acțiuni.

2.

Activitățile economice ale întreprinderilor respective sunt:

în cazul întreprinderii VINCI: construcție și concesionare de infrastructuri pentru transport și energie; inginerie electrică, mecanică și pentru sisteme de climatizare, în special în Europa;

în cazul EVT Business: servicii de inginerie electrică și mecanică, în special în domenii precum transportul și distribuția de energie, infrastructura de comunicații, energia electrică industrială, producția de energie, cabluri, stații electrice de transport și conexiuni terestre ale parcurilor eoliene marine. Întreprinderile care alcătuiesc activitatea EVT își desfășoară activitatea în Germania, Austria, Ungaria, Italia, Republica Cehă și Slovacia.

3.

În urma unei examinări prealabile, Comisia constată că tranzacția notificată ar putea intra sub incidența Regulamentului (CE) privind concentrările economice. Cu toate acestea nu se ia o decizie finală în această privință.

4.

Comisia invită părțile terțe interesate să îi prezinte eventualele observații cu privire la operațiunea propusă.

Observațiile trebuie primite de către Comisie în termen de cel mult 10 zile de la data publicării prezentei. Observațiile pot fi trimise Comisiei prin fax (+32 22964301), prin e-mail la adresa COMP-MERGER-REGISTRY@ec.europa.eu sau prin poștă, cu numărul de referință COMP/M.6623 – VINCI/EVT Business, la următoarea adresă:

European Commission

Directorate-General for Competition

Merger Registry

J-70

1049 Bruxelles/Brussel

BELGIQUE/BELGIË


(1)  JO L 24, 29.1.2004, p. 1 [„Regulamentul (CE) privind concentrările economice”].


Top