EUR-Lex Access to European Union law

Back to EUR-Lex homepage

This document is an excerpt from the EUR-Lex website

Document C2022/111A/03

Anunț de modificare a anunțului de concurs general – EPSO/AD/381/20 – Administratori (AD 5) în domeniul dreptului european (JO C 250 A, 30.7.2020)

PUB/2022/138

OJ C 111A , 8.3.2022, p. 4–4 (BG, ES, CS, DA, DE, ET, EL, EN, FR, GA, HR, IT, LV, LT, HU, MT, NL, PL, PT, RO, SK, SL, FI, SV)

8.3.2022   

RO

Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

CA 111/4


Anunț de modificare a anunțului de concurs general – EPSO/AD/381/20 – Administratori (AD 5) în domeniul dreptului european

( Jurnalul Oficial al Uniunii Europene C 250 A din 30 iulie 2020 )

(2022/C 111 A/03)

La pagina 4, secțiunea 5 „Centrul de evaluare” se citește după cum urmează:

„5.    Centrul de evaluare

Numărul candidaților care vor fi invitați la centrul de evaluare va fi de maximum 3 ori mai mare decât numărul candidaților care vor fi înscriși pe listele de rezervă. Dacă, potrivit informațiilor pe care le-ați furnizat în formularul de candidatură electronică, îndepliniți cerințele de eligibilitate și ați obținut unul dintre cele mai mari punctaje la testele cu variante multiple de răspuns privind cunoștințele în domeniu, veți fi invitat să vă prezentați la această etapă a concursului.

În etapa «centru de evaluare» vă vor fi testate opt competențe generale și competențele în domeniu pentru acest concurs, prin intermediul a trei teste pe care le veți susține în limba 2, conform tabelelor următoare:

Competență

Teste

1.

Analizarea și rezolvarea problemelor

Prezentare orală

2.

Comunicare

Prezentare orală

3.

Oferirea unor servicii de calitate și obținerea de rezultate

Prezentare orală

4.

Învățare și dezvoltare

Interviu care vizează testarea competențelor generale

5.

Stabilirea priorităților și organizare

Prezentare orală

6.

Reziliență

Prezentare orală

7.

Lucrul în echipă

Interviu care vizează testarea competențelor generale

8.

Capacități de conducere

Interviu care vizează testarea competențelor generale

Pentru fiecare competență generală se vor acorda maximum 10 puncte. Nu există un punctaj minim obligatoriu pentru fiecare competență, dar trebuie să obțineți un punctaj total de cel puțin 40/80.

Competență

Test

Punctaj minim obligatoriu

Competențe în domeniu

Test scris în domeniu

50/100

Cu excepția cazului în care li se comunică alte instrucțiuni, candidații vor trebui să încarce – în contul EPSO – copii scanate ale documentelor justificative care susțin declarațiile pe care le-au făcut în formularul de candidatură. Mai multe detalii și instrucțiuni în acest sens vă vor fi comunicate de către EPSO.”


Top