Accept Refuse

EUR-Lex Access to European Union law

Back to EUR-Lex homepage

This document is an excerpt from the EUR-Lex website

Document L:2017:330:TOC

Publicatieblad van de Europese Unie, L 330, 13 december 2017


Display all documents published in this Official Journal
 

ISSN 1977-0758

Publicatieblad

van de Europese Unie

L 330

European flag  

Uitgave in de Nederlandse taal

Wetgeving

60e jaargang
13 december 2017


Inhoud

 

I   Wetgevingshandelingen

Bladzijde

 

*

Definitieve vaststelling (EU, Euratom) 2017/2120 van de gewijzigde begroting nr. 3 van de Europese Unie voor het begrotingsjaar 2017

1

 

*

Definitieve vaststelling (EU, Euratom) 2017/2121 van de gewijzigde begroting nr. 4 van de Europese Unie voor het begrotingsjaar 2017

14

In dit begrotingsdocument zijn, tenzij anders vermeld, de bedragen uitgedrukt in euro.

Alle ontvangsten als bedoeld in artikel 21, leden 2 en 3, van het Financieel Reglement en opgenomen onder de titels 5 en 6 van de staat van ontvangsten, kunnen leiden tot de opvoering van bijkomende kredieten op de begrotingsplaatsen van de oorspronkelijke uitgaven die de betrokken ontvangsten doen ontstaan.

De cijfers voor de uitvoering hebben betrekking op alle toegestane kredieten, dus begrotingskredieten, aanvullende kredieten en bestemmingsontvangsten.

Begrotingstoelichtingen zijn alleen uitvoerbaar voor zover zij de werkingssfeer van een bestaande rechtsgrond niet veranderen of uitbreiden, geen afbreuk doen aan de bestuurlijke autonomie van instellingen en met de beschikbare middelen kunnen worden gefinancierd (zoals aangegeven in de bijlage bij de uitvoerbaarheidsnota d.d. 28 oktober 2015).

NL

Besluiten waarvan de titels mager zijn gedrukt, zijn besluiten van dagelijks beheer die in het kader van het landbouwbeleid zijn genomen en die in het algemeen een beperkte geldigheidsduur hebben.

Besluiten waarvan de titels vet zijn gedrukt en die worden voorafgegaan door een sterretje, zijn alle andere besluiten.

Top