Accept Refuse

EUR-Lex Access to European Union law

This document is an excerpt from the EUR-Lex website

Document L:2018:009:TOC

Az Európai Unió Hivatalos Lapja, L 9, 2018. január 12.


Display all documents published in this Official Journal
 

ISSN 1977-0731

Az Európai Unió

Hivatalos Lapja

L 9

European flag  

Magyar nyelvű kiadás

Jogszabályok

61. évfolyam
2018. január 12.


Tartalom

 

I   Jogalkotási aktusok

Oldal

 

 

Az Európai Unió 2017-es pénzügyi évre vonatkozó 5. számú költségvetés-módosításának (EU, Euratom) 2017/30 végleges elfogadása

1

Euróban kifejezett összegek, amennyiben nincs másként feltüntetve.

A költségvetési rendelet 21. cikkének (2) és (3) bekezdésében meghatározott, a bevételkimutatás 5. és 6. címébe beállított minden bevétel további előirányzatok beállításához vezethet azokban a címsorokban, amelyekben a megfelelő bevételt eredményező eredeti kiadás szerepelt.

Az alakulásra vonatkozó számadatok az összes jóváhagyott előirányzatra vonatkoznak, beleértve a költségvetési előirányzatokat, a pótlólagos/kiegészítő előirányzatokat és meghatározott bevételeket.

A költségvetési megjegyzések csak annyiban hajthatók végre, amennyiben nem módosítják vagy bővítik a meglévő jogalap hatályát, nem csorbítják az intézmények igazgatási autonómiáját, és fedezetük a rendelkezésre álló forrásokból biztosítható (amint azt a 2015. október 28-i végrehajthatóságról szóló levél melléklete jelzi).

HU

Azok a jogi aktusok, amelyek címe normál szedéssel jelenik meg, a mezőgazdasági ügyek napi intézésére vonatkoznak, és rendszerint csak korlátozott ideig maradnak hatályban.

Valamennyi más jogszabály címét vastagon szedik, és előtte csillag szerepel.

Top