Accept Refuse

EUR-Lex Access to European Union law

Back to EUR-Lex homepage

This document is an excerpt from the EUR-Lex website

Document 52018M8945

Összefonódás előzetes bejelentése (Ügyszám: M.8945 – Permira/Cisco (Target Businesses)) – Egyszerűsített eljárás alá vont ügy (EGT-vonatkozású szöveg. )

OJ C 185, 30.5.2018, p. 6–6 (BG, ES, CS, DA, DE, ET, EL, EN, FR, HR, IT, LV, LT, HU, MT, NL, PL, PT, RO, SK, SL, FI, SV)

30.5.2018   

HU

Az Európai Unió Hivatalos Lapja

C 185/6


Összefonódás előzetes bejelentése

(Ügyszám: M.8945 – Permira/Cisco (Target Businesses))

Egyszerűsített eljárás alá vont ügy

(EGT-vonatkozású szöveg)

(2018/C 185/07)

1.   

2018. május 23-án a Bizottság a 139/2004/EK tanácsi rendelet (1) 4. cikke szerint bejelentést kapott egy tervezett összefonódásról.

E bejelentés az alábbi vállalkozásokat érinti:

Permira Holdings Limited (a továbbiakban: Permira, Egyesült Királyság),

A Cisco Systems, Inc (a továbbiakban: Cisco, Egyesült Államok) irányítása alá tartozó Service Provider Video Software and Solutions (SPVSS) üzleti szegmens.

A végső soron a Permira irányítása alá tartozó magántőke-befektetési alapok az összefonódás-ellenőrzési rendelet 3. cikke (1) bekezdésének b) pontja értelmében teljes irányítást szereznek a Cisco érdekeltségébe tartozó azon műveletek, eszközök és jogalanyok felett, amelyek felölelik a Service Provider Video Software and Solutions-t (SPVSS).

Az összefonódásra eszközvásárlás útján kerül sor.

2.   

Az érintett vállalkozások üzleti tevékenysége a következő:

—   a Permira esetében: magántőke-kezelő vállalkozás, amely befektetési alapok részére nyújt befektetéskezelési szolgáltatásokat. A Permira több országban különböző ágazatokban tevékeny számos portfólióvállalkozást irányít,

—   a Cisco's Service Provider Video Software and Solutions (SPVSS) esetében: digitális technológiák és szolgáltatások beszállítása, beleértve videojel feldolgozási és rögzítési megoldásokat, valamint számítási felhő alapú platformszolgáltatásokat, digitális fizetős televíziós szolgáltatók és tartalomszolgáltatók számára.

3.   

A Bizottság előzetes vizsgálatára alapozva megállapítja, hogy a bejelentett összefonódás az összefonódás-ellenőrzési rendelet hatálya alá tartozhat, a végleges döntés jogát azonban fenntartja.

A Bizottság a 139/2004/EK tanácsi rendelet szerinti egyes összefonódások kezelésére vonatkozó egyszerűsített eljárásról szóló közleménye (2) szerint az ügyet egyszerűsített eljárásra utalhatja.

4.   

A Bizottság felhívja az érdekelt harmadik feleket, hogy az összefonódás kapcsán esetlegesen felmerülő észrevételeiket nyújtsák be a Bizottságnak.

Az észrevételeknek a közzétételt követő tíz napon belül kell a Bizottsághoz beérkezniük. Az alábbi hivatkozási számot minden esetben fel kell tüntetni:

M.8945 – Permira/Cisco (Target Businesses)

Az észrevételeket faxon, e-mailben vagy postai úton lehet a Bizottsághoz eljuttatni. Az elérhetőségi adatok a következők:

E-mail: COMP-MERGER-REGISTRY@ec.europa.eu

Fax: +32 22964301

Postai cím:

European Commission

Directorate-General for Competition

Merger Registry

1049 Bruxelles/Brussel

BELGIQUE/BELGIË


(1)  HL L 24., 2004.1.29., 1. o. (az összefonódás-ellenőrzési rendelet).

(2)  HL C 366., 2013.12.14., 5. o.


Top