EUR-Lex Access to European Union law

Back to EUR-Lex homepage

This document is an excerpt from the EUR-Lex website

Document 32022R1676

A Bizottság (EU) 2022/1676 végrehajtási rendelete (2022. szeptember 29.) az (EU) 2021/404 végrehajtási rendelet V. és XIV. mellékletének a baromfit, baromfi-szaporítóanyagokat, valamint baromfi és szárnyas vadak friss húsát tartalmazó szállítmányok Unióba történő beléptetésére engedéllyel rendelkező harmadik országok jegyzékében a Kanadára, az Egyesült Királyságra és az Egyesült Államokra vonatkozóan szereplő bejegyzések tekintetében történő módosításáról (EGT-vonatkozású szöveg)

C/2022/7032

OJ L 252, 30.9.2022, p. 17–63 (BG, ES, CS, DA, DE, ET, EL, EN, FR, GA, HR, IT, LV, LT, HU, MT, NL, PL, PT, RO, SK, SL, FI, SV)

In force

ELI: http://data.europa.eu/eli/reg_impl/2022/1676/oj

2022.9.30.   

HU

Az Európai Unió Hivatalos Lapja

L 252/17


A BIZOTTSÁG (EU) 2022/1676 VÉGREHAJTÁSI RENDELETE

(2022. szeptember 29.)

az (EU) 2021/404 végrehajtási rendelet V. és XIV. mellékletének a baromfit, baromfi-szaporítóanyagokat, valamint baromfi és szárnyas vadak friss húsát tartalmazó szállítmányok Unióba történő beléptetésére engedéllyel rendelkező harmadik országok jegyzékében a Kanadára, az Egyesült Királyságra és az Egyesült Államokra vonatkozóan szereplő bejegyzések tekintetében történő módosításáról

(EGT-vonatkozású szöveg)

AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG,

tekintettel az Európai Unió működéséről szóló szerződésre,

tekintettel a fertőző állatbetegségekről és egyes állategészségügyi jogi aktusok módosításáról és hatályon kívül helyezéséről szóló, 2016. március 9-i (EU) 2016/429 európai parlamenti és tanácsi rendeletre („állategészségügyi rendelet”) (1) és különösen annak 230. cikke (1) bekezdésére, valamint 232. cikke (1) és (3) bekezdésére,

mivel:

(1)

Az (EU) 2016/429 rendelet előírja, hogy az állatok, a szaporítóanyagok és az állati eredetű termékek szállítmányainak a szóban forgó rendelet 230. cikke (1) bekezdésének megfelelően jegyzékbe foglalt harmadik országokból vagy területekről vagy azok jegyzékbe foglalt körzeteiből vagy kompartmentjeiből kell érkezniük annak érdekében, hogy beléphessenek az Unióba.

(2)

Az (EU) 2020/692 felhatalmazáson alapuló bizottsági rendelet (2) meghatározza azokat az állategészségügyi követelményeket, amelyeknek a harmadik országokból vagy területekről, illetve azok körzeteiből vagy – tenyésztett víziállatok esetében – kompartmentjeiből származó adott állatfajok és -kategóriák, szaporítóanyagok és állati eredetű termékek szállítmányainak meg kell felelniük annak érdekében, hogy beléphessenek az Unióba.

(3)

Az (EU) 2021/404 bizottsági végrehajtási rendelet (3) megállapítja azon harmadik országoknak, területeknek vagy azok körzeteinek, illetve kompartmentjeinek a jegyzékét, amelyekből engedélyezett az (EU) 2020/692 felhatalmazáson alapuló rendelet hatálya alá tartozó állatfajoknak és -kategóriáknak, szaporítóanyagoknak és állati eredetű termékeknek az Unióba történő beléptetése.

(4)

Ezen belül az (EU) 2021/404 végrehajtási rendelet V. és XIV. melléklete a baromfi, a baromfi szaporítóanyagai, illetve a baromfi és a szárnyas vadak friss húsa tekintetében állapítja meg a szállítmányoknak az Unióba történő beléptetésére engedéllyel rendelkező harmadik országoknak, területeknek vagy azok körzeteinek a jegyzékeit.

(5)

Kanada a magas patogenitású madárinfluenza baromfifélék körében, a kanadai Albertában való kitörésének négy esetéről értesítette a Bizottságot, amelyeket 2022. augusztus 31-én, 2022. szeptember 4-én, 2022. szeptember 12-én és 2022. szeptember 13-án végzett laboratóriumi vizsgálatok (RT-PCR) megerősítettek.

(6)

Emellett Kanada a magas patogenitású madárinfluenza baromfifélék körében, a kanadai Saskatchewanban való kitörésének két esetéről értesítette a Bizottságot, amelyeket 2022. szeptember 9-én és 2022. szeptember 12-én végzett laboratóriumi vizsgálatok (RT-PCR) megerősítettek.

(7)

Az Egyesült Királyság arról értesítette a Bizottságot, hogy a magas patogenitású madárinfluenza baromfifélék körében való kitörésének egy esetét észlelte Milford Haven (Pembrokeshire, Wales, Egyesült Királyság) közelében, amelyet 2022. szeptember 9-én végzett laboratóriumi vizsgálatok (RT-PCR) megerősítettek.

(8)

Az Egyesült Királyság ezenkívül arról értesítette a Bizottságot, hogy a magas patogenitású madárinfluenza baromfifélék körében való kitörésének egy esetét észlelte Crewe (Cheshire East, Cheshire, Anglia, Egyesült Királyság) közelében, és a betegség megjelenését 2022. szeptember 16-án laboratóriumi vizsgálattal (RT-PCR) megerősítették.

(9)

Az Egyesült Királyság ezen túlmenően arról értesítette a Bizottságot, hogy a magas patogenitású madárinfluenza baromfifélék körében való kitörésének egy esetét észlelte Bury St Edmunds (West Suffolk, Suffolk, Anglia, Egyesült Királyság) közelében, és a betegség megjelenését 2022. szeptember 17-én laboratóriumi vizsgálattal (RT-PCR) megerősítették.

(10)

Ezenfelül az Egyesült Királyság arról értesítette a Bizottságot, hogy a magas patogenitású madárinfluenza baromfifélék körében való kitörésének egy esetét észlelték Clacton on Sea (Tendring, Essex, Anglia, Egyesült Királyság) közelében, és a betegség megjelenését 2022. szeptember 18-án laboratóriumi vizsgálattal (RT-PCR) megerősítették.

(11)

Az Egyesült Királyság továbbá arról értesítette a Bizottságot, hogy a magas patogenitású madárinfluenza baromfifélék körében való kitörésének két esetét észlelték Honington (West Suffolk, Suffolk Anglia, Egyesült Királyság) és Attleborough (Breckland, Norfolk, Anglia) közelében, és a betegség megjelenését 2022. szeptember 19-én laboratóriumi vizsgálattal (RT-PCR) megerősítették.

(12)

Az Egyesült Királyság ezenkívül arról értesítette a Bizottságot, hogy a magas patogenitású madárinfluenza baromfifélék körében való kitörésének egy esetét észlelte Dartington (South Hams, Devon, Anglia, Egyesült Királyság) közelében, és a betegség megjelenését 2022. szeptember 20-án laboratóriumi vizsgálattal (RT-PCR) megerősítették.

(13)

Az Egyesült Államok arról értesítette a Bizottságot, hogy a magas patogenitású madárinfluenza baromfifélék körében való kitörésének egy esetét észlelte Morrison megyében (Minnesota állam, Egyesült Államok), és a betegség megjelenését 2022. szeptember 7-én laboratóriumi vizsgálattal (RT-PCR) megerősítették.

(14)

Az Egyesült Államok továbbá arról értesítette a Bizottságot, hogy a magas patogenitású madárinfluenza baromfifélék körében való kitörésének egy esetét észlelték Meeker megyében (Minnesota állam, Egyesült Államok), és a betegség megjelenését 2022. szeptember 8-án laboratóriumi vizsgálattal (RT-PCR) megerősítették.

(15)

Az Egyesült Államok ezenkívül a magas patogenitású madárinfluenza baromfifélék körében való kitörésének két, 2022. szeptember 9-én laboratóriumi vizsgálattal (RT-PCR) megerősített esetéről értesítette a Bizottságot, melyek közül: az egyik eset Fresno megyében (Kalifornia állam, Egyesült Államok), a másik pedig Becker megyében (Minnesota állam, Egyesült Államok) fordult elő.

(16)

Az Egyesült Államok továbbá a magas patogenitású madárinfluenza baromfifélék körében való kitörésének négy, 2022. szeptember 13-án laboratóriumi vizsgálattal (RT-PCR) megerősített esetéről értesítette a Bizottságot, melyek közül: az egyik eset Ingham megyében (Michigan állam, Egyesült Államok), két eset az egyesült államokbeli Minnesota államban (egy kitörés Brown megyében, egy pedig Stearns megyében), és egy eset Sanpete megyében (Utah állam, Egyesült Államok) fordult elő.

(17)

Az Egyesült Államok ezenkívül a magas patogenitású madárinfluenza baromfifélék körében való kitörésének öt, 2022. szeptember 14-én laboratóriumi vizsgálattal (RT-PCR) megerősített esetéről értesítette a Bizottságot, melyek közül: az egyik eset Meeker megyében (Minnesota állam, Egyesült Államok), a másik pedig Otter Tail megyében (Minnesota állam, Egyesült Államok) fordult elő.

(18)

Az Egyesült Államok továbbá a magas patogenitású madárinfluenza baromfifélék körében való kitörésének három, 2022. szeptember 15-én laboratóriumi vizsgálattal (RT-PCR) megerősített esetéről értesítette a Bizottságot, melyek közül: egy eset Teton megyében (Montana állam, Egyesült Államok), egy eset Fresno megyében (Kalifornia állam, Egyesült Államok), egy pedig Obion megyében (Tennessee állam, Egyesült Államok) fordult elő.

(19)

Az Egyesült Államok ezenkívül a magas patogenitású madárinfluenza baromfifélék körében való kitörésének hat, 2022. szeptember 20-án laboratóriumi vizsgálattal (RT-PCR) megerősített esetéről értesítette a Bizottságot, melyek közül: két eset az egyesült államokbeli Minnesota államban (az egyik Brown megyében, a másik pedig Stearns megyében), két eset Clark megyében (Dél-Dakota állam, Egyesült Államok), egy eset Sanpete megyében (Utah állam, Egyesült Államok), egy pedig Washington megyében (Pennsylvania állam, Egyesült Államok) fordult elő.

(20)

Az Egyesült Államok ezenkívül a magas patogenitású madárinfluenza baromfifélék körében való kitörésének öt, 2022. szeptember 21-én laboratóriumi vizsgálattal (RT-PCR) megerősített esetéről értesítette a Bizottságot, melyek közül: az egyik eset Gooding megyében (Idaho állam, Egyesült Államok), két eset az egyesült államokbeli Minnesota államban (egy kitörés Otter Tail megyében, egy pedig Roseau megyében), egy eset Sanpete megyében (Utah állam, Egyesült Államok), egy pedig Weld megyében (Colorado állam, Egyesült Államok) fordult elő.

(21)

Az Egyesült Államok továbbá arról értesítette a Bizottságot, hogy a magas patogenitású madárinfluenza baromfifélék körében való kitörésének egy esetét észlelték Ward megyében (Észak-Dakota állam, Egyesült Államok), és a betegség megjelenését 2022. szeptember 22-én laboratóriumi vizsgálattal (RT-PCR) megerősítették.

(22)

A magas patogenitású madárinfluenza említett kitöréseit követően Kanada, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok állategészségügyi hatóságai 10 km-es ellenőrzési övezeteket hoztak létre az érintett létesítmények körül, és az érintett állományok felszámolására irányuló intézkedéseket hajtottak végre a magas patogenitású madárinfluenza megfékezése és terjedésének korlátozása céljából.

(23)

Kanada, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok információkat nyújtott be a Bizottságnak a területükön tapasztalható járványügyi helyzetről és a magas patogenitású madárinfluenza további terjedésének megelőzése érdekében hozott intézkedéseikről. A Bizottság megvizsgálta ezeket az információkat. E vizsgálat alapján és az Unió állategészségügyi helyzetének védelme érdekében a továbbiakban nem engedélyezhető az azokról a területekről származó baromfit, baromfi-szaporítóanyagokat, valamint baromfi és szárnyas vadak friss húsát tartalmazó szállítmányok Unióba történő beléptetése, amely területeken Kanada, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok állategészségügyi hatóságai a közelmúltban kitört magas patogenitású madárinfluenza miatt korlátozásokat vezettek be.

(24)

Kanada aktualizált információkat nyújtott be a magas patogenitású madárinfluenzának a kanadai Alberta (7 kitörés), British Columbia (2 kitörés), Ontario (3 kitörés) és Saskatchewan (3 kitörés) tartomány egyes baromfitartó létesítményeiben történt, 2022. március 26. és 2022. május 18. között megerősített tizenöt kitörésével kapcsolatban a területén tapasztalható járványügyi helyzetről.

(25)

Ezenfelül az Egyesült Királyság aktualizált információkat nyújtott be a magas patogenitású madárinfluenzának a Ludlow (Ludlow, Shropshire, Anglia, Egyesült Királyság) közelében található egyes baromfitartó létesítményekben történt, 2022. június 1-jén és 2022. június 7-én megerősített két kitörésével kapcsolatban, valamint Bexhill-on-Sea (Rother, East Sussex, Anglia, Egyesült Királyság) közelében történt, 2022. június 15-én megerősített másik kitörésével kapcsolatban a területén tapasztalható járványügyi helyzetről.

(26)

Ezen túlmenően az Egyesült Államok aktualizált információkat nyújtott be a területén a magas patogenitású madárinfluenzának az egyesült államokbeli Minnesota (2 kitörés), Utah és Dél-Dakota állam egyes baromfitartó létesítményeiben 2022. április 6. és 2022. május 21. között megerősített négy kitörésével kapcsolatban fennálló járványügyi helyzetről.

(27)

Kanada és az Egyesült Államok a betegség továbbterjedésének megakadályozása érdekében hozott intézkedéseikről is nyújtott be információkat. A magas patogenitású madárinfluenza e kitöréseit követően Kanada, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok a betegség megfékezése és terjedésének korlátozása érdekében az érintett állományok felszámolására irányuló intézkedéseket hajtott végre, továbbá az érintett állományok felszámolására irányuló intézkedések végrehajtását követően elvégezték a szükséges tisztítást és fertőtlenítést a területükön található fertőzött baromfitartó létesítményekben.

(28)

A Bizottság értékelte a Kanada, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok által benyújtott információkat, és arra a következtetésre jutott, hogy a magas patogenitású madárinfluenza baromfitartó létesítményekben történt kitöréseit felszámolták, és már nem áll fenn a baromfiáruknak a Kanada, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok azon területeiről az Unióba történő beléptetésével kapcsolatos kockázat, ahonnan azok Unióba történő beléptetését a szóban forgó kitörések miatt felfüggesztették.

(29)

Az (EU) 2021/404 végrehajtási rendelet V. és XIV. mellékletét ezért módosítani kell a magas patogenitású madárinfluenzával kapcsolatban Kanadában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban fennálló járványügyi helyzet figyelembevétele érdekében.

(30)

A Kanadában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban jelenleg uralkodó, a magas patogenitású madárinfluenzával kapcsolatos járványügyi helyzetre és a betegségnek az Unióba történő behozatalával kapcsolatos komoly kockázatra figyelemmel az (EU) 2021/404 végrehajtási rendeletben e rendelet útján végrehajtott módosításoknak sürgősen hatályba kell lépniük.

(31)

Az e rendeletben előírt intézkedések összhangban vannak a Növények, Állatok, Élelmiszerek és Takarmányok Állandó Bizottságának véleményével,

ELFOGADTA EZT A RENDELETET:

1. cikk

Az (EU) 2021/404 végrehajtási rendelet módosításai

Az (EU) 2021/404 végrehajtási rendelet V. és XIV. melléklete e rendelet mellékletének megfelelően módosul.

2. cikk

Hatálybalépés és alkalmazás

Ez a rendelet az Európai Unió Hivatalos Lapjában való kihirdetését követő napon lép hatályba.

Ez a rendelet teljes egészében kötelező és közvetlenül alkalmazandó valamennyi tagállamban.

Kelt Brüsszelben, 2022. szeptember 29-én.

a Bizottság részéről

az elnök

Ursula VON DER LEYEN


(1)  HL L 84., 2016.3.31., 1. o.

(2)  A Bizottság (EU) 2020/692 felhatalmazáson alapuló rendelete (2020. január 30.) az (EU) 2016/429 európai parlamenti és tanácsi rendeletnek az egyes állatok, szaporítóanyagok és állati eredetű termékek szállítmányainak az Unióba való beléptetésére, valamint a beléptetést követő mozgatására és kezelésére vonatkozó szabályok tekintetében történő kiegészítéséről (HL L 174., 2020.6.3., 379. o.).

(3)  A Bizottság (EU) 2021/404 végrehajtási rendelete (2021. március 24.) az állatok, szaporítóanyagok és állati eredetű termékek Unióba történő beléptetése tekintetében az (EU) 2016/429 európai parlamenti és tanácsi rendelet szerint engedélyezett harmadik országok, területek vagy azok körzetei jegyzékeinek a megállapításáról (HL L 114., 2021.3.31., 1. o.).


MELLÉKLET

Az (EU) 2021/404 végrehajtási rendelet V. és XIV. melléklete a következőképpen módosul:

1.

Az V. melléklet a következőképpen módosul:

a)

az 1. rész a következőképpen módosul:

i.

a Kanadára vonatkozó bejegyzésben a CA-2.3 körzetre vonatkozó sor helyébe a következő szöveg lép:

CA

Kanada

CA-2.3

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.3.26.

2022.9.15.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.3.26.

2022.9.15.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.3.26.

2022.9.15.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.3.26.

2022.9.15.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.3.26.

2022.9.15.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.3.26.

2022.9.15.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.3.26.

2022.9.15.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.3.26.

2022.9.15.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.3.26.

2022.9.15.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.3.26.

2022.9.15.”;

ii.

a Kanadára vonatkozó bejegyzésben a CA-2.28 körzetre vonatkozó sorok helyébe a következő szöveg lép:

CA

Kanada

CA-2.28

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.4.21.

2022.9.10.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.4.21.

2022.9.10.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.4.21.

2022.9.10.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.4.21.

2022.9.10.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.4.21.

2022.9.10.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.4.21.

2022.9.10.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.4.21.

2022.9.10.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.4.21.

2022.9.10.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.4.21.

2022.9.10.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.4.21.

2022.9.10.”;

iii.

a Kanadára vonatkozó bejegyzésben a CA-2.35 körzetre vonatkozó sorok helyébe a következő szöveg lép:

CA

Kanada

CA-2.35

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.4.22.

2022.8.21.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.4.22.

2022.8.21.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.4.22.

2022.8.21.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.4.22.

2022.8.21.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.4.22.

2022.8.21.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.4.22.

2022.8.21.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.4.22.

2022.8.21.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.4.22.

2022.8.21.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.4.22.

2022.8.21.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.4.22.

2022.8.21.”;

iv.

a Kanadára vonatkozó bejegyzésben a CA-2.42 – CA-2.46 körzetekre vonatkozó sorok helyébe a következő szöveg lép:

CA

Kanada

CA-2.42

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.4.26.

2022.8.5.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.4.26.

2022.8.5.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.4.26.

2022.8.5.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.4.26.

2022.8.5.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.4.26.

2022.8.5.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.4.26.

2022.8.5.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.4.26.

2022.8.5.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.4.26.

2022.8.5.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.4.26.

2022.8.5.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.4.26.

2022.8.5.

CA-2.43

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.4.27.

2022.9.9.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.4.27.

2022.9.9.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.4.27.

2022.9.9.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.4.27.

2022.9.9.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.4.27.

2022.9.9.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.4.27.

2022.9.9.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.4.27.

2022.9.9.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.4.27.

2022.9.9.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.4.27.

2022.9.9.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.4.27.

2022.9.9.

CA-2.44

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.4.26.

2022.9.16.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.4.26.

2022.9.16.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.4.26.

2022.9.16.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.4.26.

2022.9.16.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.4.26.

2022.9.16.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.4.26.

2022.9.16.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.4.26.

2022.9.16.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.4.26.

2022.9.16.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.4.26.

2022.9.16.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.4.26.

2022.9.16.

CA-2.45

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.4.28.

2022.9.1.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.4.28.

2022.9.1.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.4.28.

2022.9.1.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.4.28.

2022.9.1.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.4.28.

2022.9.1.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.4.28.

2022.9.1.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.4.28.

2022.9.1.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.4.28.

2022.9.1.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.4.28.

2022.9.1.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.4.28.

2022.9.1.

CA-2.46

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.4.28.

2022.8.18.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.4.28.

2022.8.18.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.4.28.

2022.8.18.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.4.28.

2022.8.18.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.4.28.

2022.8.18.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.4.28.

2022.8.18.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.4.28.

2022.8.18.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.4.28.

2022.8.18.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.4.28.

2022.8.18.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.4.28.

2022.8.18.”;

v.

a Kanadára vonatkozó bejegyzésben a CA-2.50 és a CA-2.51 körzetre vonatkozó sorok helyébe a következő szöveg lép:

CA

Kanada

CA-2.50

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.29.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.29.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.29.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.29.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.29.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.29.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.29.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.29.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.29.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.29.

CA-2.51

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.21.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.21.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.21.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.21.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.21.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.21.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.21.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.21.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.21.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.5.2.

2022.8.21.”;

vi.

a Kanadára vonatkozó bejegyzésben a CA-2.53 körzetre vonatkozó sorok helyébe a következő szöveg lép:

CA

Kanada

CA-2.53

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.5.3.

2022.9.3.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.5.3.

2022.9.3.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.5.3.

2022.9.3.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.5.3.

2022.9.3.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.5.3.

2022.9.3.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.5.3.

2022.9.3.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.5.3.

2022.9.3.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.5.3.

2022.9.3.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.5.3.

2022.9.3.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.5.3.

2022.9.3.”;

vii.

a Kanadára vonatkozó bejegyzésben a CA-2.57 körzetre vonatkozó sorok helyébe a következő szöveg lép:

CA

Kanada

CA-2.57

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.5.5.

2022.8.30.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.5.5.

2022.8.30.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.5.5.

2022.8.30.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.5.5.

2022.8.30.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.5.5.

2022.8.30.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.5.5.

2022.8.30.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.5.5.

2022.8.30.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.5.5.

2022.8.30.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.5.5.

2022.8.30.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.5.5.

2022.8.30.”;

viii.

a Kanadára vonatkozó bejegyzésben a CA-2.61 körzetre vonatkozó sorok helyébe a következő szöveg lép:

CA

Kanada

CA-2.61

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.5.12.

2022.8.26.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.5.12.

2022.8.26.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.5.12.

2022.8.26.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.5.12.

2022.8.26.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.5.12.

2022.8.26.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.5.12.

2022.8.26.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.5.12.

2022.8.26.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.5.12.

2022.8.26.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.5.12.

2022.8.26.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.5.12.

2022.8.26.”;

ix.

a Kanadára vonatkozó bejegyzésben a CA-2.64 körzetre vonatkozó sorok helyébe a következő szöveg lép:

CA

Kanada

CA-2.64

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.5.18.

2022.9.10.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.5.18.

2022.9.10.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.5.18.

2022.9.10.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.5.18.

2022.9.10.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.5.18.

2022.9.10.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.5.18.

2022.9.10.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.5.18.

2022.9.10.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.5.18.

2022.9.10.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.5.18.

2022.9.10.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.5.18.

2022.9.10.”;

x.

a Kanadára vonatkozó bejegyzésben a CA-2.68 körzetre vonatkozó sorok helyébe a következő szöveg lép:

CA

Kanada

CA-2.68

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.5.4.

2022.8.26.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.5.4.

2022.8.26.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.5.4.

2022.8.26.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.5.4.

2022.8.26.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.5.4.

2022.8.26.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.5.4.

2022.8.26.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.5.4.

2022.8.26.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.5.4.

2022.8.26.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.5.4.

2022.8.26.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.5.4.

2022.8.26.”;

xi.

a Kanadára vonatkozó bejegyzés a CA-2.78 körzetre vonatkozó sor után a CA-2.79 – CA-2.84 körzetre vonatkozó következő sorokkal egészül ki:

CA

Kanada

CA-2.79

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.8.31.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.8.31.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.8.31.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.8.31.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.8.31.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.8.31.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.8.31.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.8.31.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.8.31.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.8.31.

 

CA-2.80

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.4.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.4.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.4.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.4.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.4.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.4.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.4.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.4.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.4.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.4.

 

CA-2.81

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.9.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.9.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.9.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.9.

 

CA-2.82

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.13.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.13.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.13.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.13.

 

CA-2.83

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.12.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.12.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.12.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.12.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.12.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.12.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.12.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.12.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.12.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.12.

 

CA-2.84

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.12.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.12.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.12.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.12.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.12.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.12.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.12.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.12.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.12.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.12.”;

 

xii.

az Egyesült Királyságra vonatkozó bejegyzésben a GB-2.123 és a GB-2.124 körzetre vonatkozó sorok helyébe a következő szöveg lép:

GB

Egyesült Királyság

GB-2.123

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.6.1.

2022.9.13.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.6.1.

2022.9.13.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.6.1.

2022.9.13.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.6.1.

2022.9.13.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.6.1.

2022.9.13.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.6.1.

2022.9.13.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.6.1.

2022.9.13.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.6.1.

2022.9.13.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.6.1.

2022.9.13.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.6.1.

2022.9.13.

GB-2.124

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.6.7.

2022.9.11.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.6.7.

2022.9.11.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.6.7.

2022.9.11.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.6.7.

2022.9.11.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.6.7.

2022.9.11.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.6.7.

2022.9.11.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.6.7.

2022.9.11.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.6.7.

2022.9.11.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.6.7.

2022.9.11.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.6.7.

2022.9.11.”;

xiii.

az Egyesült Királyságra vonatkozó bejegyzésben a GB-2.126 körzetre vonatkozó sorok helyébe a következő szöveg lép:

GB

Egyesült Királyság

GB-2.126

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.6.15.

2022.9.18.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.6.15.

2022.9.18.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.6.15.

2022.9.18.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.6.15.

2022.9.18.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.6.15.

2022.9.18.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.6.15.

2022.9.18.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.6.15.

2022.9.18.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.6.15.

2022.9.18.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.6.15.

2022.9.18.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.6.15.

2022.9.18.”;

xiv.

az Egyesült Királyságra vonatkozó bejegyzés a GB-2.142 körzetre vonatkozó sor után a GB-2.143 – GB-2.149 körzetre vonatkozó következő sorokkal egészül ki:

GB

Egyesült Királyság

GB-2.143

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.9.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.9.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.9.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.9.

 

GB-2.144

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.16.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.16.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.16.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.16.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.16.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.16.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.16.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.16.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.16.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.16.

 

GB-2.145

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.17.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.17.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.17.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.17.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.17.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.17.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.17.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.17.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.17.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.17.

 

GB-2.146

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.18.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.18.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.18.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.18.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.18.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.18.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.18.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.18.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.18.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.18.

 

GB-2.147

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.19.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.19.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.19.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.19.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.19.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.19.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.19.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.19.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.19.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.19.

 

GB-2.148

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.19.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.19.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.19.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.19.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.19.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.19.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.19.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.19.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.19.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.19.

 

GB-2.149

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.20.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.20.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.20.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.20.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.20.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.20.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.20.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.20.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.20.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.20.”;

 

xv.

az Egyesült Államokra vonatkozó bejegyzésben az US-2.108 körzetre vonatkozó sorok helyébe a következő szöveg lép:

US

Egyesült Államok

US-2.108

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.4.6.

2022.9.16.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.4.6.

2022.9.16.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.4.6.

2022.9.16.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.4.6.

2022.9.16.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.4.6.

2022.9.16.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.4.6.

2022.9.16.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.4.6.

2022.9.16.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.4.6.

2022.9.16.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.4.6.

2022.9.16.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.4.6.

2022.9.16.”;

xvi.

az Egyesült Államokra vonatkozó bejegyzésben az US-2.174 körzetre vonatkozó sorok helyébe a következő szöveg lép:

US

Egyesült Államok

US-2.174

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.4.22.

2022.9.14.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.4.22.

2022.9.14.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.4.22.

2022.9.14.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.4.22.

2022.9.14.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.4.22.

2022.9.14.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.4.22.

2022.9.14.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.4.22.

2022.9.14.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.4.22.

2022.9.14.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.4.22.

2022.9.14.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.4.22.

2022.9.14.”;

xvii.

az Egyesült Államokra vonatkozó bejegyzésben az US-2.179 körzetre vonatkozó sorok helyébe a következő szöveg lép:

US

Egyesült Államok

US-2.179

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.4.25.

2022.9.16.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.4.25.

2022.9.16.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.4.25.

2022.9.16.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.4.25.

2022.9.16.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.4.25.

2022.9.16.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.4.25.

2022.9.16.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.4.25.

2022.9.16.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.4.25.

2022.9.16.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.4.25.

2022.9.16.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.4.25.

2022.9.16.”;

xviii.

az Egyesült Királyságra vonatkozó bejegyzésben az US-2.222 körzetre vonatkozó sorok helyébe a következő szöveg lép:

US

Egyesült Államok

US-2.222

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.5.21.

2022.9.15.

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.5.21.

2022.9.15.

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.5.21.

2022.9.15.

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.5.21.

2022.9.15.

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.5.21.

2022.9.15.

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.5.21.

2022.9.15.

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.5.21.

2022.9.15.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.5.21.

2022.9.15.

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.5.21.

2022.9.15.

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.5.21.

2022.9.15.”;

xix.

az Egyesült Államokra vonatkozó bejegyzés az US-2.252 körzetre vonatkozó sorok után az US-2.253 – US-2.277 körzetre vonatkozó következő sorokkal egészül ki:

US

Egyesült Államok

US-2.253

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.7.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.7.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.7.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.7.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.7.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.7.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.7.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.7.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.7.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.7.

 

US-2.254

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.8.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.8.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.8.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.8.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.8.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.8.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.8.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.8.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.8.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.8.

 

US-2.255

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.9.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.9.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.9.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.9.

 

US-2.256

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.9.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.9.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.9.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.9.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.9.

 

US-2.257

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.13.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.13.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.13.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.13.

 

US-2.258

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.13.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.13.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.13.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.13.

 

US-2.259

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.13.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.13.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.13.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.13.

 

US-2.260

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.13.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.13.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.13.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1

 

2022.9.13.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi 20 darabnál kevesebb keltetőtojása

HE-LT20

N, P1

 

2022.9.13.

 

US-2.261

Laposmellű futómadaraktól eltérő tenyész- és haszonbaromfi

BPP

N, P1

 

2022.9.15.

 

Tenyésztésre és termelésre szánt laposmellű futómadarak

BPR

N, P1

 

2022.9.15.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő, vágásra szánt baromfi

SP

N, P1

 

2022.9.15.

 

Vágásra szánt laposmellű futómadarak

SR

N, P1

 

2022.9.15.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő naposcsibék

DOC

N, P1

 

2022.9.15.

 

Laposmellű futómadarak naposcsibéi

DOR

N, P1

 

2022.9.15.

 

20 egyednél kevesebb, laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi

POU-LT20

N, P1

 

2022.9.15.

 

Laposmellű futómadaraktól eltérő baromfi keltetőtojása

HEP

N, P1

 

2022.9.15.

 

Laposmellű futómadarak keltetőtojása

HER

N, P1