EUR-Lex Access to European Union law

Back to EUR-Lex homepage

This document is an excerpt from the EUR-Lex website

Document L:2022:004:TOC

Službeni list Europske unije, L 004, 7. siječnja 2022.


Display all documents published in this Official Journal
 

ISSN 1977-0847

Službeni list

Europske unije

L 4

European flag  

Hrvatsko izdanje

Zakonodavstvo

Godište 65.
7. siječnja 2022.


Sadržaj

 

II.   Nezakonodavni akti

Stranica

 

 

UREDBE

 

*

Provedbena uredba Komisije (EU) 2022/8 оd 6. siječnja 2022. o 326. izmjeni Uredbe Vijeća (EZ) br. 881/2002 o uvođenju određenih posebnih mjera ograničavanja protiv određenih osoba i subjekata povezanih s organizacijama ISIL-om (Da'esh) i Al-Qaidom

1

 

 

ODLUKE

 

*

Odluka Vijeća (EU) 2022/9 od 2. prosinca 2021. o stajalištu koje treba zauzeti u ime Europske unije na 22. sastanku ugovornih stranaka Konvencije o zaštiti morskog okoliša i obalnog područja Sredozemlja (Barcelonska konvencija) i njezinih protokola u pogledu donošenja odluke o izmjenama Priloga Protokolu o sprečavanju i uklanjanju onečišćenja Sredozemnog mora potapanjem otpadnih i drugih tvari s brodova i iz zrakoplova ili spaljivanjem na moru (Protokol o potapanju)

4

 

*

Odluka Vijeća (EU) 2022/10 od 2. prosinca 2021. o stajalištu koje treba zauzeti u ime Europske unije na 22. sastanku ugovornih stranaka Konvencije o zaštiti morskog okoliša i obalnog područja Sredozemlja (Barcelonska konvencija) i njezinih protokola u pogledu donošenja odluke o izmjenama priloga I., II. i IV. Protokolu o zaštiti Sredozemnog mora od onečišćenja s kopna (Protokol o onečišćenju s kopna)

6

 

*

Odluka Vijeća (EU) 2022/11 od 2. prosinca 2021. o stajalištu koje treba zauzeti u ime Europske unije na 22. sastanku ugovornih stranaka Konvencije o zaštiti morskog okoliša i obalnog područja Sredozemlja (Barcelonska konvencija) i njezinih protokola u pogledu donošenja odluke o izmjenama priloga I., II., III. i IV. te Priloga VII. odjeljka A Protokolu o zaštiti Sredozemnog mora od onečišćenja koje proizlazi iz istraživanja i iskorištavanja epikontinentalnog pojasa, morskog dna i morskog podzemlja (Protokol o odobalnim aktivnostima)

8

 

*

Odluka Vijeća (EU) 2022/12 od 2. prosinca 2021. o stajalištu koje u ime Europske unije treba zauzeti na 22. sastanku ugovornih stranaka Konvencije o zaštiti morskog okoliša i obalnog područja Sredozemlja (Barcelonska konvencija) i njezinih protokola u pogledu donošenja odluke o podnošenju prijedloga za proglašenje cijelog Sredozemnog mora područjem kontrole emisija sumporovih oksida (Med SOx ECA), u skladu s Prilogom VI. Međunarodnoj konvenciji o sprečavanju onečišćenja s brodova (Konvencija MARPOL)

10

 

*

Odluka Vijeća (EU) 2022/13 od 2. prosinca 2021. o stajalištu koje treba zauzeti u ime Europske unije na 22. sastanku ugovornih stranaka Konvencije o zaštiti morskog okoliša i obalnog područja Sredozemlja (Barcelonska konvencija) i njezinih protokola u pogledu donošenja odluke o izmjenama Regionalnog plana za gospodarenje morskim smećem u Sredozemlju u okviru članka 15. Protokola o zaštiti Sredozemnog mora od onečišćenja s kopna (Protokol o onečišćenju s kopna)

12

 

*

Odluka Vijeća (EU) 2022/14 od 2. prosinca 2021. o stajalištu koje treba zauzeti u ime Europske unije na 22. sastanku ugovornih stranaka Konvencije o zaštiti morskog okoliša i obalnog područja Sredozemlja (Barcelonska konvencija) i njezinih protokola u pogledu donošenja odluke o donošenju regionalnih planova za pročišćavanje komunalnih otpadnih voda i gospodarenje kanalizacijskim muljem u okviru članka 15. Protokola o zaštiti Sredozemnog mora od onečišćenja s kopna (Protokol o onečišćenju s kopna)

14

 

*

Provedbena odluka Komisije (EU) 2022/15 оd 6. siječnja 2022. o izmjeni Provedbene odluke (EU) 2021/1195 u pogledu usklađenih normi za sterilizaciju medicinskoga pribora, aseptičke postupke za proizvode zdravstvene zaštite, sustave upravljanja kvalitetom, simbole koji se upotrebljavaju s podacima koje osigurava proizvođač i zahtjeve za uspostavljanje mjeriteljske sljedivosti vrijednosti dodijeljenih kalibratorima, tvarima za nadzor istinitosti i uzorcima ljudskog tkiva

16

HR

Akti čiji su naslovi tiskani običnim slovima su oni koji se odnose na svakodnevno upravljanje poljoprivrednim pitanjima, a općenito vrijede ograničeno razdoblje.

Naslovi svih drugih akata tiskani su masnim slovima, a prethodi im zvjezdica.

Top