13.11.2017   

EL

Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

C 382/39


Απόφαση του Γενικού Δικαστηρίου της 3ης Οκτωβρίου 2017 — BMB κατά EUIPO — Ferrero (Συσκευασία για γλυκά)

(Υπόθεση T-695/15) (1)

([Κοινοτικό σχέδιο ή υπόδειγμα - Διαδικασία για την κήρυξη ακυρότητας - Καταχωρισμένο κοινοτικό σχέδιο ή υπόδειγμα που απεικονίζει συσκευασία για γλυκά - Προγενέστερο τρισδιάστατο διεθνές σήμα - Σχήμα τυποποιημένης συσκευασίας που μπορεί να γεμίσει με γλυκά - Κίνδυνος συγχύσεως - Εφαρμογή του εθνικού δικαίου - Άρθρο 25, παράγραφος 1, στοιχείο ε', του κανονισμού (ΕΚ) 6/2002 - Άρθρο 62 και άρθρο 63, παράγραφος 1, του κανονισμού 6/2002])

(2017/C 382/46)

Γλώσσα διαδικασίας: η αγγλική

Διάδικοι

Προσφεύγουσα: BMB sp. z o.o. (Grójec, Πολωνία) (εκπρόσωπος: K. Czubkowski, δικηγόρος)

Καθού: Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (εκπρόσωπος: S. Hanne)

Αντίδικος ενώπιον του τμήματος προσφυγών του EUIPO, παρεμβαίνουσα ενώπιον του Γενικού Δικαστηρίου: Ferrero SpA (Alba, Ιταλία) (εκπρόσωπος: M. Kefferpütz, δικηγόρος)

Αντικείμενο

Προσφυγή κατά της αποφάσεως του τρίτου τμήματος προσφυγών του EUIPO της 8ης Σεπτεμβρίου 2015 (υπόθεση R 1150/2012-3), σχετικά με διαδικασία για την κήρυξη ακυρότητας μεταξύ Ferrero και BMB.

Διατακτικό

Το Γενικό Δικαστήριο αποφασίζει:

1)

Απορρίπτει την προσφυγή.

2)

Καταδικάζει την BMB sp. z o.o. στα δικαστικά έξοδα.


(1)  EE C 38 της 1.2.2016.