Accept Refuse

EUR-Lex Access to European Union law

Back to EUR-Lex homepage

This document is an excerpt from the EUR-Lex website

Document 62009TA0247

Sag T-247/09: Rettens dom af 10. oktober 2012 — Evropaïki Dynamiki mod Kommissionen (Offentlige tjenesteydelsesaftaler — udbudsprocedure — levering af udarbejdelses- og formidlingsydelser i forbindelse med supplement til EUT og relaterede online- og offline-medier — afvisning af buddet fra en tilbudsgiver og beslutning om at tildele kontrakten til en anden tilbudsgiver — begrundelsespligt — ligebehandling — åbenbart urigtigt skøn — ansvar uden for kontraktforhold)

OJ C 366, 24.11.2012, p. 31–31 (BG, ES, CS, DA, DE, ET, EL, EN, FR, IT, LV, LT, HU, MT, NL, PL, PT, RO, SK, SL, FI, SV)

24.11.2012   

DA

Den Europæiske Unions Tidende

C 366/31


Rettens dom af 10. oktober 2012 — Evropaïki Dynamiki mod Kommissionen

(Sag T-247/09) (1)

(Offentlige tjenesteydelsesaftaler - udbudsprocedure - levering af udarbejdelses- og formidlingsydelser i forbindelse med supplement til Den Europæiske Unions Tidende og relaterede online- og offline-medier - afvisning af buddet fra en tilbudsgiver og beslutning om at tildele kontrakten til en anden tilbudsgiver - begrundelsespligt - ligebehandling - åbenbart urigtigt skøn - ansvar uden for kontraktforhold)

2012/C 366/58

Processprog: engelsk

Parter

Sagsøger: Evropaïki Dynamiki — Proigmena Systimata Tilepikoinonion Pliroforikis kai Tilematikis AE (Athen, Grækenland) (ved advokaterne N. Korogiannakis og M. Dermitzakis)

Sagsøgt: Europa-Kommissionen (ved N. Bambara og E. Manhaeve, som befuldmægtigede, bistået først ved solicitor N. Dimopoulos, derefter ved advokat E. Petritsi, og endelig ved solicitor O. Graber-Soudry)

Sagens genstand

Dels påstand om annullation af Kontoret for De Europæiske Fællesskabers Officielle Publikationer beslutning af 7. april 2009 om ikke at vælge sagsøgerens bud, der blev afgivet under den åbne udbudsprocedure om udarbejdelses- og formidlingsydelser i forbindelse med supplement til Den Europæiske Unions Tidende og relaterede online- og offline-medier, herunder beslutningen om at tildele kontrakten til en anden tilbudsgiver, dels påstand om erstatning.

Konklusion

1)

Europa-Kommissionen frifindes.

2)

Evropaïki Dynamiki — Proigmena Systimata Tilepikoinonion Pliroforikis kai Tilematikis AE bærer sine egne omkostninger samt Kommissionens omkostninger.


(1)  EUT C 205 af 29.8.2009.


Top