Accept Refuse

EUR-Lex Access to European Union law

Back to EUR-Lex homepage

This document is an excerpt from the EUR-Lex website

Document C2009/105A/02

Meddelelse om almindelig udvælgelsesprøve: forskningsleder (forvaltning af menneskelige ressourcer) — Reference: EF/TA/09/07

OJ C 105A , 7.5.2009, p. 2–2 (BG, ES, CS, DA, DE, ET, EL, EN, FR, GA, IT, LV, LT, HU, MT, NL, PL, PT, RO, SK, SL, FI, SV)

7.5.2009   

DA

Den Europæiske Unions Tidende

CA 105/2


MEDDELELSE OM ALMINDELIG UDVÆLGELSESPRØVE: FORSKNINGSLEDER (FORVALTNING AF MENNESKELIGE RESSOURCER)

REFERENCE: EF/TA/09/07

(2009/C 105 A/02)

Det Europæiske Institut til Forbedring af Leve- og Arbejdsvilkårene (Eurofound) i Dublin, Irland, søger en forskningsleder (m/k) — forvaltning af menneskelige ressourcer.

Stillingen som forskningsleder (forvaltning af menneskelige ressourcer) oprettes i afdelingen for udviklingstendenser inden for arbejdsliv og arbejdsmarkedsrelationer. Denne afdeling beskæftiger sig med drivkræfter bag forandringer — globalisering, teknologiske forandringer og demografisk aldring — og undersøger disse drivkræfters indvirkning på arbejdsverdenen. Afdelingen ønsker at styrke sin kapacitet til at behandle relaterede emner såsom arbejdstilrettelæggelse, balancen mellem arbejdsliv og privatliv, produktivitet, innovationskapacitet, motivation og udvikling af menneskelige ressourcer set fra et virksomhedsperspektiv.

Den udvalgte ansøger skal have stor erfaring og ekspertise inden for international forvaltning af menneskelige ressourcer og skal kunne anvende sin praktiske erfaring til udformning og gennemførelse af forskningsprojekter inden for ovenstående områder. Den udvalgte ansøger refererer til lederen af afdelingen for udviklingstendenser inden for arbejdsliv og arbejdsmarkedsrelationer og kommer til at spille en vigtig rolle i forbindelse med udviklingen af denne nye forskningsretning, som fokuserer på virksomhedsplanet.

Adgang til udvælgelsesprøven har ansøgere, som opfylder følgende betingelser:

er statsborger i en af Den Europæiske Unions medlemsstater

er i besiddelse af sine borgerlige rettigheder

har opfyldt sine forpligtelser i henhold til de gældende love om værnepligt

opfylder de vandelskrav, der stilles for at bestride det pågældende hverv

har indgående kendskab til et af Den Europæiske Unions officielle sprog og tilfredsstillende kendskab til et andet af disse, herunder fuld beherskelse af engelsk, som er Eurofounds vigtigste arbejdssprog

har en universitetsuddannelse af mindst 4 fire års varighed afsluttet med en eksamen inden for forvaltning af menneskelige ressourcer eller virksomhedsledelse

har mindst seks års relevant erhvervserfaring efter kandidateksamen.

Den udvalgte ansøger ansættes i ansættelsesgruppe AD, lønklasse 7, som midlertidig ansat med en kontrakt på ubestemt tid.

Nærmere oplysninger om stillingen samt om ansøgnings- og udvælgelsesprocedurerne kan downloades fra Eurofounds websted: www.eurofound.europa.eu/about/vacancies/. Ansøgerne bedes læse stillingsopslaget grundigt igennem, eftersom ufuldstændige ansøgninger ikke kommer i betragtning.

Ansøgninger skal indsendes på det officielle ansøgningsskema, der ligeledes kan downloades fra webstedet.

Ansøgningsfrist: 7. juni 2009.


Top