ISSN 1977-1053

Euroopan unionin

virallinen lehti

C 334A

European flag  

Suomenkielinen laitos

Tiedonantoja ja ilmoituksia

57. vuosikerta
25. syyskuu 2014


Ilmoitusnumero

Sisältö

Sivu

 

V   Ilmoitukset

 

HALLINNOLLISET MENETTELYT

 

Euroopan henkilöstövalintatoimisto (EPSO)

2014/C 334A/01

Ilmoitus avoimesta kilpailusta — EPSO/AST-SC/02/14 — Sisäisestä turvallisuudesta vastaavat virkamiehet (SC 1)

1

 

2014/C 334A/02

Luettelo EUVL:n C A -sarjassa julkaistuista kilpailuista

8

FI

 


V Ilmoitukset

HALLINNOLLISET MENETTELYT

Euroopan henkilöstövalintatoimisto (EPSO)

25.9.2014   

FI

Euroopan unionin virallinen lehti

CA 334/1


ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA

EPSO/AST-SC/02/14

SISÄISESTÄ TURVALLISUUDESTA VASTAAVAT VIRKAMIEHET (SC 1)

2014/C 334 A/01

 

Euroopan unionin henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää hakuasiakirjoihin ja valintakokeisiin perustuvan avoimen kilpailun laatiakseen tehtäväryhmään AST/SC kuuluvien sisäisestä turvallisuudesta vastaavien virkamiesten varallaololuettelon Euroopan unionin neuvostossa avoimina olevien virkojen täyttämiseksi.

Hakijoiden tulee ennen hakemuksen tekemistä perehtyä tarkasti avoimien kilpailujen yleisiin sääntöihin, jotka on julkaistu Euroopan unionin virallisessa lehdessä C 60 A (1. maaliskuuta 2014) sekä EPSOn verkkosivuilla.

Säännöt sisältävä asiakirja on olennainen osa tätä kilpailuilmoitusta. Siinä valotetaan tarkemmin kilpailumenettelyä koskevia määräyksiä ja rekisteröitymiseen liittyviä seikkoja.

SISÄLLYS

I

YLEISTÄ

II

TYÖTEHTÄVÄT

III

EDELLYTYKSET KILPAILUUN OSALLISTUMISELLE

IV

ALKUKARSINTAKOKEET

V

KILPAILUUN HYVÄKSYMINEN JA PÄTEVYYDEN ARVIOINTIIN PERUSTUVA VALINTA

VI

AVOIN KILPAILU

VII

HAKIJOIDEN ILMOITTAMIEN TIETOJEN TARKISTAMINEN

VIII

VARALLAOLOLUETTELO

I   YLEISTÄ

1.

Varallaololuetteloon kirjattavien kilpailun läpäisseiden hakijoiden määrä

28

2.

Hakeminen

Hakijoiden on rekisteröidyttävä sähköisesti. Haettaessa tulee noudattaa EPSOn verkkosivuilla sekä erityisesti hakuoppaassa esitettyä menettelyä.

Määräaika (validointi mukaan lukien): 28. lokakuuta 2014 klo 12.00 Brysselin aikaa

II   TYÖTEHTÄVÄT

Valituksi tullut virkamies hoitaa vastaavan hallintovirkamiehen tai hallintoavustajan alaisuudessa sekä yleisiä ohjeita noudattaen seuraavia hallintoon, täytäntöönpanoon ja valvontaan liittyviä tehtäviä:

henkilöiden tunnistaminen ja kulunvalvonta rakennusten ja kokoustilojen sisäänkäynneillä sekä toimielimen rakennusten ja tilojen valvonta

henkilöiden ja omaisuuden turvallisuutta uhkaavien tilanteiden hoitaminen sekä turvallisuusraporttien laatiminen kaikista välikohtauksista

henkilöstön ja valtuuskuntien/vierailijoiden avustaminen hätätilanteissa (tulipalo, ensiapua vaativat tilanteet, evakuointi)

henkilöiden, omaisuuden sekä toimielimen hallussa olevan turvallisuusluokitellun tiedon suojeleminen

turvavyöhykkeiden suojeluun ja valvontaan osallistuminen Euroopan unionin neuvoston ja Eurooppa-neuvoston kokousten aikana

työskentely vuorotteluperiaatteella valvontayksikön (kameravalvonta, kulunvalvonta) tiimissä, joka päivystää ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä, sekä teknisten turvalaitteiden toiminnan seuraaminen

turvaohjeiden soveltaminen

toimiva viestintä turvallisuusyksiköiden sisällä (sisäinen turvallisuus, tekninen turvallisuus, riskinhallinta) sekä muiden yksiköiden kanssa (protokollayksikkö, vierailuyksikkö jne.)

kaikkien sellaisten toimien toteuttaminen (esimiehen valvonnassa), joilla taataan jatkuva, ammattimainen, kohtelias ja innovatiivinen palvelu toimielinten tarpeita vastaavasti, sekä osallistuminen mahdollisten välikohtausten hoitamiseen

osallistuminen varkauksien, omaisuuden katoamisten, väkivaltaisuuksien, vahingontekojen tai muun haitallisen toiminnan johdosta käynnistettyihin tutkimuksiin sekä turvallisuuteen liittyvän tuen antaminen tutkimuksissa.

Virkamiehet voivat joutua työskentelemään mihin vuorokaudenaikaan tahansa sekä viikonloppuisin ja juhlapäivinä.

Tehtävien yhteydessä saattaa olla tarpeen kantaa ja käsitellä asetta.

Hakemuksen allekirjoittaessaan hakijat suostuvat osallistumaan mahdollisiin täydentäviin valintakokeisiin, joilla osoitetaan tekniset taidot. Samoin he antavat suostumuksensa turvallisuustutkintaan ja isäntämaan vaatimiin menettelyihin aseenkantoluvan saamiseksi. Aseenkantolupa on edellytyksenä suojelutehtävissä toimimiseksi Belgian valtion alueella sekä neuvoston pääsihteeristön tiloissa.

Hakijan on esitettävä palvelukseenoton yhteydessä turvallisuusselvitys, jonka perusteella hänelle on myönnetty pääsy turvallisuusluokiteltuihin tietoihin (ks. liitteessä III oleva I kohta, EUVL L 274, 15.10.2013: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?uri=OJ:L:2013:274:TOC).

III   EDELLYTYKSET KILPAILUUN OSALLISTUMISELLE

Hakijan on sähköisen rekisteröitymisen määräajan päättymiseen mennessä täytettävä kaikki seuraavat yleiset ja erityiset edellytykset:

1.

Yleiset edellytykset

a)

Hakija on jonkin Euroopan unionin jäsenvaltion kansalainen.

b)

Hakijalla on täydet kansalaisoikeudet.

c)

Hakija on täyttänyt asevelvollisuutta koskevan lainsäädännön mukaiset velvollisuutensa.

d)

Hakija täyttää tehtävien hoitamisen edellyttämät hyvää mainetta koskevat vaatimukset.

2.

Erityiset edellytykset

2.1

Tutkinnot, todistukset ja työkokemus

Ylemmän perusasteen ja keskiasteen koulutuksen suorittamisesta annettu tutkintotodistus, joka oikeuttaa pyrkimään keskiasteen jälkeiseen koulutukseen, sekä tutkinnon jälkeen hankittu vähintään kolmen vuoden työkokemus edellä kuvatuista tehtävistä.

TAI

Vähintään 10 vuoden työkokemus, josta vähintään viiden vuoden työkokemuksen on liityttävä edellä kuvattuihin tehtäviin.

2.2

Kielitaito  (1)

Kieli 1

Pääkieli (vaadittu vähimmäistaso: C1)

Euroopan unionin yhden virallisen kielen perusteellinen taito.

Kieli 2

Toinen kieli (muu kuin kieli 1) (vaadittu vähimmäistaso: B2)

riittävän hyvä englannin, ranskan tai saksan kielen taito.

Rekrytointi Euroopan unionin neuvoston turvallisuusyksikön palvelukseen edellyttää ranskan tai englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa, koska kielitaito on työtehtävien hoitamisen ja ulkopuolisten tahojen kanssa toimimisen kannalta välttämätön.

Euroopan unionin tuomioistuimen (suuri jaosto) asiassa C-566/10 P, Italia v. komissio, antaman tuomion mukaisesti EU:n toimielinten on ilmoitettava syyt siihen, miksi hakijan toisen kielen valintamahdollisuudet on tässä kilpailussa rajattu vain joihinkin unionin virallisiin kieliin.

Tämän johdosta hakijoille ilmoitetaan, että kielet, jotka on tässä kilpailussa mahdollista valita toiseksi kieleksi, on määritetty toimiyksiköiden edun mukaisesti. Toimiyksiköiden edun mukaista on, että uudet työntekijät ovat heti toimintakykyisiä ja pystyvät kommunikoimaan sujuvasti päivittäisessä työssään. Muussa tapauksessa toimielinten toiminta häiriintyisi vakavasti.

EU:n toimielinten pitkäaikaisen käytännön mukaan sisäisessä viestinnässä käytettävät kielet ovat englanti, ranska ja saksa. Ne ovat myös EU:n ulkoisessa viestinnässä ja asiakirjojen käsittelyssä tavallisimpia kieliä. Englanti, ranska ja saksa ovat niin ikään kaikkein yleisimpiä vieraita kieliä Euroopan unionin jäsenvaltioissa, ja niitä opiskellaan eniten vieraana kielenä. Tämä osoittaa niiden olevan nykyisin koulutuksessa ja työelämässä siinä määrin yleisiä, että EU-virkoja hakevien voidaan odottaa hallitsevan ainakin yhden näistä kielistä. Kun otetaan huomioon sekä toimiyksikön etu että hakijoiden valmiudet ja lisäksi kilpailun ala, on perusteltua järjestää kokeet näillä kolmella kielellä. Näin voidaan varmistaa, että riippumatta ensimmäisestä kielestä kaikki hakijat hallitsevat vähintään yhden kyseisistä kolmesta työkielestä. Arvioimalla hakijoiden pätevyyttä tällä tavalla toimielimet voivat ennakoida hakijoiden valmiuksia suoriutua alusta alkaen työtehtävistään todellisissa työtilanteissa.

Samoista syistä on perusteltua rajoittaa hakijoiden ja toimielimen välisessä viestinnässä sekä hakemusten laadinnassa käytettävien kielten määrää. Kielten valintamahdollisuuksia rajoittamalla voidaan myös varmistaa yhdenmukaisuus hakijoiden vertailussa ja hakemusten arvioinnissa.

Tasapuolisen kohtelun varmistamiseksi jokaisen hakijan on suoritettava kokeet toisella kielellään, jonka on oltava jokin edellä mainituista kolmesta kielestä – myös tapauksissa, joissa hakijan ensimmäinen kieli on jokin näistä kielistä.

Asialla ei ole vaikutusta myöhempään kielikoulutukseen, jonka tarkoituksena on henkilöstösääntöjen 45 artiklan 2 kohdassa edellytetyn kolmannen kielen taidon hankkiminen.

IV   ALKUKARSINTAKOKEET

EPSO järjestää tietokoneella tehtävät alkukarsintakokeet vain, jos hakijoiden määrä ylittää tietyn kynnysmäärän. Kun hakemusten rekisteröinti on päättynyt, EPSOn pääjohtaja tekee nimittävänä viranomaisena päätöksen siitä, järjestetäänkö alkukarsintakokeet. Hakijat saavat asiasta tiedon EPSO-tilinsä kautta.

Jos alkukarsintakokeita ei järjestetä, päättelykykyä mittaavat kokeet järjestetään arviointivaiheessa (ks. jakson VI kohta 2).

Valintalautakunta määrittää alla olevassa taulukossa esitettyjen alkukarsintakokeiden vaikeusasteen ja hyväksyy kokeiden sisällön EPSOn ehdotusten pohjalta.

1.

Kutsu kokeisiin

Alkukarsintakokeisiin kutsutaan hakijat, jotka ovat validoineet hakemuksensa määräaikaan mennessä (ks. jakson I kohta 2).

Huom.

1.

Validoidessaan hakemuksensa hakija ilmoittaa täyttävänsä jaksossa III esitetyt yleiset ja erityiset edellytykset.

2.

Alkukarsintakokeita varten on varattava koepäivämäärä. Tämä on ehdottomasti tehtävä EPSO-tilin kautta ilmoitettuun määräaikaan mennessä.

2.

Kokeiden luonne ja arvostelu

Kokeet koostuvat monivalintakysymyksistä, joiden tarkoituksena on arvioida hakijan päättelykykyä:

Koe a

kielellinen päättely

arvostelu: 0–20 pistettä

vaadittu vähimmäispistemäärä: 10 pistettä

Koe b

numeerinen päättely

arvostelu: 0–10 pistettä

Koe c

abstrakti päättely

arvostelu: 0–10 pistettä

 

Kokeista b ja c on saatava yhteensä vähintään 10 pistettä.

3.

Kokeiden kieli

Kieli 1

V   KILPAILUUN HYVÄKSYMINEN JA PÄTEVYYDEN ARVIOINTIIN PERUSTUVA VALINTA

1.   Menettely

Yleisten ja erityisten edellytysten täyttyminen tarkistetaan ja pätevyys arvioidaan ensi vaiheessa hakijan hakemuslomakkeessa antamien tietojen perusteella.

a)

Ensin käydään läpi hakijan vastaukset yleisiä ja erityisiä edellytyksiä koskeviin kysymyksiin. Näin arvioidaan, täyttääkö kyseinen hakija kaikki kilpailuun osallistumisen edellytykset.

b)

Seuraavaksi valintalautakunta arvioi osallistumisedellytykset täyttävien hakijoiden pätevyyden. Tämän perusteella valitaan ne hakijat, joiden osaamisprofiili (erityisesti tutkinnot ja työkokemus) vastaa parhaiten kilpailuilmoituksessa kuvattuja työtehtäviä ja valintakriteerejä. Valinta perustuu pelkästään tietoihin, jotka hakija on antanut vastaukseksi sähköisen hakemuslomakkeen ”kykyjen kartoitus” (talent screener) -kohdan kysymyksiin, ja siinä sovelletaan kaksivaiheista pisteytystä seuraavasti:

Ensin kutakin valintakriteeriä (ks. kohta 2 jäljempänä) painotetaan asteikolla 1–3 sen mukaan, miten tärkeänä valintalautakunta sitä pitää.

Tämän jälkeen valintalautakunta tutkii hakijoiden vastaukset ja antaa kustakin vastauksesta 0–4 pistettä hakijan pätevyyden perusteella. Pistemäärä kerrotaan kullekin kysymykselle annetulla painotuksella. Sen jälkeen pistemäärät lasketaan yhteen, jotta saadaan selville hakijoiden kokonaispisteet.

Jos kilpailu käsittää alkukarsintakokeet (ks. jakso IV), yleisten ja erityisten edellytysten täyttyminen tarkistetaan järjestyksessä, joka määräytyy hakijoiden alkukarsintakokeissa saamien pistemäärien perusteella. Tarkistuksessa edetään hakijoiden paremmuusjärjestyksessä, kunnes jatkoon on valittu nimittävän viranomaisen määrittämä määrä  (2) hakijoita,

jotka ovat saaneet alkukarsintakokeista parhaat kokonaispisteet ja kustakin kokeesta ainakin vaaditun vähimmäispistemäärän ja

jotka täyttävät kilpailuun osallistumisen edellytykset.

Jos useampi hakija on saanut saman pistemäärän, joka oikeuttaa viimeiselle hyväksytylle sijalle, kaikkien kyseisten hakijoiden pätevyys arvioidaan (ks. kohta a ja b jäljempänä). Tämän hakijajoukon ulkopuolelle jäävien hakijoiden sähköisiä hakemuksia ei tarkastella.

Tämän jälkeen valintalautakunta asettaa hakijat paremmuusjärjestykseen kokonaispistemäärien perusteella. Niiden hakijoiden määrä, jotka kutsutaan seuraavassa vaiheessa arviointikeskusmenetelmällä toteutettavaan arviointiin (assessment centre) (3), on enintään kolme kertaa niin suuri kuin varallaololuetteloon kirjattavien kilpailun läpäisseiden hakijoiden määrä (ks. jakso I). Kutsuttavien määrä julkaistaan EPSOn verkkosivuilla (http://blogs.ec.europa.eu/eu-careers.info/).

2.   Valintaperusteet

Valintalautakunta ottaa pätevyyden arvioinnissa huomioon seuraavat seikat:

1.

Työkokemus joko virallisesta kansallisesta turvallisuuspalvelusta (lainvalvontaviranomaisesta) tai kansainvälisestä tai yksityisestä turvallisuuspalvelusta.

2.

Työkokemus valvontayksiköstä ja erityisesti teknisten laitteiden moitteettoman toiminnan seurannasta.

3.

Työkokemus tuliaseiden käsittelystä tehtävien hoitamisen yhteydessä.

4.

Itsepuolustustekniikoihin liittyvä täydennyskoulutus.

5.

Todistus suoritetusta ensiapukoulutuksesta.

6.

Työkokemus turvallisuusyksiköiden ja muiden yksiköiden (protokollayksikkö, vierailuyksikkö jne.) välisestä koordinoinnista.

7.

Työkokemus turvallisuutta uhkaavien tilanteiden hoitamisesta.

8.

Työkokemus joustavista työajoista (palvelusta, joka toimii ympärivuorokautisesti kaikkina viikonpäivinä).

9.

Työkokemus monikulttuurisesta työyhteisöstä turvallisuusalalla.

10.

Työkokemus toimistotekniikan käytöstä.

VI   AVOIN KILPAILU

1.

Kutsu

Hakijat (4),

jotka sähköisen rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittamiensa tietojen perusteella täyttävät jaksossa III esitetyt yleiset ja erityiset edellytykset

ja

jotka ovat saaneet eniten pisteitä pätevyyden arvioinnissa,

kutsutaan päivän tai kaksi päivää kestävään arviointiin, joka järjestetään yleensä Brysselissä (5).

Arvioitavaksi kutsuttuja hakijoita pyydetään tuomaan (6) mukanaan arviointiin täydellinen hakemus (allekirjoitettu sähköinen hakulomake sekä todistusasiakirjat).

Tarkemmat määräykset: ks. avoimien kilpailujen yleisten sääntöjen kohta 2.1.7.

2.

Arviointi

Hakijoita arvioidaan kolmesta eri näkökulmasta. Kokeissa, joiden sisällön hyväksyy valintalautakunta, arvioidaan:

päättelykykyä , ellei sitä ole arvioitu jo alkukarsintakokeiden yhteydessä, seuraavien kokeiden avulla:

a)

kielellisen päättelyn koe

b)

numeerisen päättelyn koe

c)

abstraktin päättelyn koe

erityiskompetensseja seuraavan kokeen avulla:

d)

strukturoitu haastattelu, jossa käsitellään hakijan kompetensseja valitulla alalla niiden vastausten pohjalta, jotka hakija on antanut hakemuksen osiossa ”kykyjen kartoitus” (talent screener)

yleisiä kompetensseja  (7) seuraavien kokeiden avulla:

e)

strukturoitu haastattelu

f)

tilanteenarviointikykyä mittaava koe.

Kutakin yleistä kompetenssia arvioidaan seuraavasti:

 

Strukturoitu haastattelu

Tilanteenarviointikykyä mittaava koe

Analysointi- ja ongelmanratkaisukyky

x

x

Viestintätaidot

x

 

Laatutietoisuus ja tuloshakuisuus

x

x

Oppimis- ja kehittymiskyky

x

 

Priorisointikyky ja järjestelmällisyys

x

x

Paineensietokyky

x

x

Yhteistyökyky

x

x


3.

Arvioinnin kielet

Kieli 1 kokeissa a, b ja c

Kieli 2 kokeissa d, e ja f

4.

Pistemäärät ja painotukset

Päättelykyky

a)

kielellinen päättely: 0–20 pistettä

vaadittu vähimmäispistemäärä: 10 pistettä

b)

numeerinen päättely: 0–10 pistettä

c)

abstrakti päättely: 0–10 pistettä

Kokeista b ja c on saatava yhteensä vähintään 10 pistettä.

Selviytyäkseen jatkoon hakijan on saatava vaadittu vähimmäispistemäärä kussakin kokeessa a, b ja c. Niiden pistetuloksia ei kuitenkaan lisätä muiden arviointikokeiden tuloksiin.

Erityiskompetenssit

koe d: 0–100 pistettä

vaadittu vähimmäispistemäärä: 50 pistettä

painotus: 50 prosenttia kokonaispistemäärästä

Yleiset kompetenssit (kokeet e ja f)

kukin yleinen kompetenssi 0–10 pistettä

vaadittu vähimmäispistemäärä:

3 pistettä kustakin kompetenssista ja

35 pistettä 70 pisteestä kaikista seitsemästä yleisestä kompetenssista yhteensä

painotus: 50 prosenttia kokonaispistemäärästä

VII   HAKIJOIDEN ILMOITTAMIEN TIETOJEN TARKISTAMINEN

Kun arvioinnista on saatu tulokset, tarkistetaan hakijoiden sähköisessä hakemuksessa ilmoittamien tietojen paikkansapitävyys heiltä saatujen todistusasiakirjojen avulla. Yleisten edellytysten täyttymisen tarkistaa EPSO ja erityisten edellytysten täyttymisen valintalautakunta. Pätevyyden osalta todistusasiakirjat arvioidaan vain siltä osin kuin ne vahvistavat vastaukset, jotka hakija on antanut hakemuksen osiossa ”kykyjen kartoitus”. Jos tarkistuksessa käy ilmi, että todistusasiakirjat eivät vastaa ilmoitettuja tietoja, hakija hylätään.

Tarkistuksissa edetään siten, että tarkistetaan paremmuusjärjestyksessä niiden hakijoiden tiedot, jotka ovat saaneet arviointikokeista d, e ja f parhaat kokonaispisteet ja kustakin kokeesta vaaditun vähimmäispistemäärän. Lisäksi kyseisten hakijoiden on pitänyt saada vaadittava vähimmäispistemäärä myös soveltuvuustesteistä a, b ja c. Tarkistamista jatketaan, kunnes hakijoita, jotka todistetusti täyttävät kaikki osallistumisedellytykset, on hyväksytty se määrä, joka varallaololuetteloon voidaan ottaa. Tämän hakijajoukon ulkopuolelle jäävien hakijoiden todistusasiakirjoja ei tarkisteta.

VIII   VARALLAOLOLUETTELO

1.

Kirjaaminen varallaololuetteloon

Valintalautakunta kirjaa varallaololuetteloon sellaiset hakijat,

jotka ovat saaneet vaaditun vähimmäispistemäärän (8) kaikista kokeista a–f ja eniten pisteitä, kun huomioon otetaan arvioinnin osa-alueet d, e ja f (ks. jakson I kohdassa 1 ilmoitettu varallaololuetteloon kirjattavien hakijoiden lukumäärä),

ja jotka esitettyjen todistusasiakirjojen perusteella täyttävät kaikki osallistumisedellytykset (ks. jakso III).

2.

Hakijoiden järjestys

Hakijat luetellaan aakkosjärjestyksessä.


(1)  Ks. yhteinen eurooppalainen kieliviitekehys (CECR) – (http://europass.cedefop.europa.eu/europass/home/hornav/Downloads/CEF/LanguageSelfAssessmentGrid.csp)

(2)  Tämä määrä vastaa jakson IV ensimmäisessä kappaleessa mainittua kynnysmäärää.

(3)  Jos hakijaa ei kutsuta arviointiin, hänelle annetaan tiedoksi hänen omat tuloksensa sekä valintalautakunnan kullekin kysymykselle antama painotus.

(4)  Jos useampi hakija on saanut saman pistemäärän, joka oikeuttaa viimeiselle hyväksytylle sijalle, kaikki kyseiset hakijat kutsutaan arvioitaviksi.

(5)  Käytännön syistä soveltuvuuskokeet voidaan järjestää myös jäsenvaltioissa riippumatta siitä, missä muut arviointiin liittyvien kokeiden osiot järjestetään.

(6)  Päivämäärä ilmoitetaan EPSO-tilin kautta.

(7)  Nämä kompetenssit määritellään avoimien kilpailujen yleisten sääntöjen kohdassa 1.2.

(8)  Jos useampi hakija on saanut saman pistemäärän, joka oikeuttaa viimeiselle hyväksytylle sijalle, kaikki kyseiset hakijat kirjataan varallaololuetteloon.


25.9.2014   

FI

Euroopan unionin virallinen lehti

CA 334/8


LUETTELO EUVL:N C A -SARJASSA JULKAISTUISTA KILPAILUISTA

2014/C 334 A/02

Jäljempänä luettelo kuluvana vuonna julkaistuista C A -lehdistä.

Mikäli toisin ei mainita, EUVL on julkaistu kaikkina kieliversioina.

5

 

6

 

11

 

19

 

21

 

26

 

27

 

30

(PL)

35

 

41

(DE/EN/FR)

42

 

43

 

46

 

47

 

48

 

55

 

56

 

60

 

62

 

65

 

73

(DE/EN/FR)

74

 

81

 

88

 

92

(DE/EN/FR)

97

 

98

 

99

 

108

 

109

 

116

 

119

 

133

 

134

 

136

 

137

(DE/EN/FR)

140

 

145

 

152

 

160

 

163

 

164

 

176

 

178

 

180

 

182

 

185

 

186

 

188

 

195

 

207

 

209

(DE/EN/FR)

211

 

217

 

219

 

242

 

254

 

255

 

256

(LV)

258

(RO)

262

(EN)

267

(SL)

270

(FR)

272

(DA)

274

(IT)

277

 

283

 

289

(DE/EN/FR)

293

(NL)

295

(MT)

297

 

299

 

304

 

321

(DE/EN/FR)

325

(SL)

332

 

334